Lori Loughlin tekee Cameon Olivia Jaden You Tube -videossa

Julkkis

WPR

Hänen tyttärensä Olivia Jaden äskettäisessä YouTube-videossa Full House -aluna ilmaantui odottamattomasti näytölle FaceTime-keskustelun aikana vaikuttajan kanssa.

Heinäkuun 5. päivänä julkaistu video näyttää Olivia tekevän kahvikakkua, treenaamassa ja ostamassa elintarvikkeita ennen kuin soittaa äidilleen puhuakseen illallisesta.

Lorin päässä makasi aurinkolasit, kun hän vilkutti kameralle. Mitä kuuluu, söpöläinen?'

Sitten näyttelijä nauroi, kun hänen tyttärensä, 22-vuotias opiskelija, kutsui häntä 'söpöpiirakkaana'.

Lori Loughlin tekee Cameon Olivia Jaden You Tube -videossa

Hän lisäsi: 'Toivon, että voisin syödä hänet, koska hän on niin suloinen!' englannin aksentilla.

Vietettyään aikaa vankilassa roolistaan ​​historiallisessa korkeakouluopiskelupetoksessa, Lori esiintyi ensimmäistä kertaa punaisella matolla vapautumisensa jälkeen vain kaksi viikkoa sitten.

Osana Holly Robinson Peeten HollyRod Foundationin ja DesignCare 2022 -gaalassa Los Angelesissa 18. kesäkuuta 57-vuotias osallistui.

Kuten hän kertoi paikalla oleville toimittajille, 'hyväntekeväisyysjärjestö tekee fantastista työtä.' Ainoa tarkoitukseni esiintyessäni täällä tänään oli ilmaista ikuinen omistautumiseni sinulle, rakkauteni.

Lorilla kesti alle kaksi kuukautta kärsiä kahden kuukauden vankeusrangaistuksensa salaliitosta puhelin- ja postipetokseen.

Lori Loughlin tekee Cameon Olivia Jaden You Tube -videossa

Lori Loughlin on pitänyt matalaa profiilia julkaisunsa jälkeen, mutta hän esiintyi When Calls the Heart spin-off -sarjassa, When Hope Calls, ensimmäisessä näyttelijäroolissaan tapauksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Lorin paluuta televisioon kuvaili 'saumattomaksi' E! Uutiset.

Lori Loughlin tekee Cameon Olivia Jaden You Tube -videossa

'Ensimmäisestä päivästä lähtien hän tunsi olevansa todella tervetullut ja ilmeisesti ymmärtänyt tämän roolin, joten mielestäni hänellä oli vain hauskaa', Alfonso Moreno sanoi. Loppujen lopuksi 'Hän on yksinkertaisesti niin hyvä siinä, mitä hän tekee, että se ei ollut todella tunteita, vaan pikemminkin paluu töihin.'