Long Slow Exhale -kausi 2 Julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Viihde

WPR

8. helmikuuta 2012 Pam Veasey loi Long Slow Exhale -elokuvan Spectrum Originalsille ja BET:lle.

Veasey tuottaa sarjan yhdessä Anton Cropperin ja Jon Doven kanssa Paramount Television Studiosille. Sarjan ohjaa myös Cropper.

Made Up Storiesin vastaavat tuottajat ovat Bruna Papandrea ja Casey Haver. Ensimmäinen jakso esitettiin 4. huhtikuuta 2022.

Sekä fanit että kriitikot ovat ylistäneet esitystä sen mukaansatempaavasta tarinasta ja lahjakkaiden näyttelijöiden antamista tehokkaista esityksistä.

Tämän seurauksena kaikki odottavat innolla ohjelman toisen jakson ensi-iltaa. ' Pitkä hidas uloshengitys ” toinen kausi on tällä hetkellä tuntematon.

Pitkä hidas uloshengitys kauden 2 juoni:

Pitkä hidas uloshengitys kausi 2

J.C. Abernathyn johtama Clayton Hall Cougars voitti tämän vuoden tyttöjen lukion koripallon mestaruuden. Shannon, joukkueen tähtiampuja, syyttää Eddieä, joukkueen apuvalmentajaa, hänen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vaikka Eddie ja J.C. seurustelevat jo, hänen on pakko valita puoli tässä tilanteessa. Hillman Ford, tiedekunnan urheilujohtaja, on vankkumaton kieltäytyessään antamasta Shannonin auttaa häntä.

J.C. hylkää Eddien ylennyksen, koska Hillman yrittää esittää J.C:lle uhan työllisyydelle. Tällä välin hänen suhteensa korkeakoulun hallintoon kiristyy, kun yhä useammat naiset ilmoittavat seksuaalisesta väkivallasta.

J.C. suorittaa nyt uutta tutkimusta aiheesta ja Hillmanin huolestuttavasta menneisyydestä. He valmistautuvat tuleviin kilpailuihin ja käsittelevät samalla henkilökohtaisia ​​ja perheasioita.

Loppujen lopuksi näyttää siltä, ​​​​että Hillmanin kuoleman ratkaisevat J.C. ja hänen miehensä Garrett, kun tämä kausi lähenee loppuaan.

Toinen kausi alkaa lähes varmasti heti ensimmäisen kauden dramaattisen päättymisen jälkeen ja näyttää kuinka J.C. ja Garrett hallitsevat asemaansa. Hillmanin elämästä ja kuolemasta paljastetaan myös uutta tietoa, mukaan lukien hänen työskentelynsä vaihtoehtoisen lukion opettajien rooli.

Lue myös: Knightfall kausi 3: Peruutus- ja uusimistila vuonna 2022!

Pitkä hidas uloshengitys, kausi 2 Näyttelijät:

Pitkä hidas uloshengitys kausi 2

Long Slow Exhale -kauden 2 näyttelijöitä ei ole vielä julkistettu, joten on turvallista olettaa, että pääpelaajat pysyvät samoina, kunnes lisätietoja tulee saataville. Vain muutaman mainitakseni:

 • Rose Rollins päävalmentajana J.C. Abernathyna
 • Lyriq Bent Garrettina, J.C:n aviomiehenä
 • Ian Harding hahmona Eddie Hagan
 • Shalini Bathina on Emily Fisk
 • Isabella LaBlanc Elfrina
 • Jazmine Stewart Verdellenä
 • Samantha Bartow Shannonina
 • Brittney Elena Corrine Porteria
 • Gabrielle Byndloss Vivianina
 • Tony Gonzalez Vonina
 • Enya Flack Jillianina

Pitkä hidas uloshengitys, kausi 2, julkaisupäivä:

Pitkä hidas uloshengitys kausi 2

Se debytoi Spectrum Originalsissa ja BET:ssä 4. huhtikuuta 2022 ensimmäisen kauden ensimmäisen jakson kanssa. Sarjasta tuotettiin 12 jaksoa, joista viimeinen esitettiin 25. huhtikuuta 2022.

Seuraavan tiedämme tällä hetkellä antaaksemme sinulle käsityksen siitä, missä asiat ovat. Ohjelman uudistamista ei ole vahvistettu ohjelman tekijöiltä tai verkostolta. Ei ole väliä kuinka hyvin vastaanotettu esityksen ensimmäinen esitys oli; se todennäköisesti palaa vielä ainakin kerran tulevaisuudessa.

Ohjelman dramaattinen finaali ensimmäisellä kaudella jätti vastaamatta moniin kysymyksiin, joita käsitellään lähes varmasti tulevalla toisella tuotantokaudella. '

' Eliitti ”, ”A-List” ja ”13 Reasons Why” ovat kaikki uusittu toiseksi kaudeksi, ilmoitettiin äskettäin. 'Long Slow Exhale' palaa todennäköisesti toiselle kaudelle.

Toisin sanoen: kesän 2022 loppuun mennessä mahdollinen toinen kausi hyväksytään lähes varmasti. Ohjelman esitysaikataulu määräytyy tuottajan ja näyttelijöiden aikataulujen mukaan.

Long Slow Exhalen toisen tuotantokauden ensi-ilta on odotettavissa 10. syyskuuta 2022 , verkon sisäisten lähteiden mukaan.

Lue myös: Ghosts kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja muita päivityksiä!

Pitkä hidas uloshengitys kauden 1 yhteenveto:

Pitkä hidas uloshengitys kausi 2

Ohjelmassa on ruma käänne, joka alkaa lukion tyttöjen koripallojoukkueen juhlana sen jälkeen, kun yksi tytöistä syyttää yhtä valmentajansa avustajaa raiskauksesta. Yrittääkseen pelastaa hänet, hän joutuu vaikeuksiin koulun ylempien ihmisten kanssa, ja sitten tapahtuu järkyttävin käänne: Eddie löydetään kuolleena, ja ruumis löydetään J.C:n ja hänen miehensä rinnasta. J.C. on tuhoutunut. Seuraa hänen henkilökohtaista tutkimustaan ​​ja totuuden etsintää naisiin kohdistuvista rikoksista, sillä se muuttuu nopeasti pahaenteiseksi murhasuunnitelmaksi. Olet istuin reunalla katsomassa tätä esitystä.

Pitkä hidas uloshengitys kauden 2 traileri

Fanit ovat odottaneet innokkaasti Long Slow Exhale -elokuvan toisen kauden teaser-traileria. Long Slow Exhalen kauden 2 teaseria tai traileria odotetaan lähikuukausina, ja fanit ovat innoissaan. Ensimmäisen kauden traileri löytyy täältä.