Lola Consuelos Deittailuhistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Treffit

WPR

Lola Consuelos on tunnettu julkkislapsi, ja se on kerännyt mediahuomiota viihdealalla. Hän on tunnetun julkkisparin Mark Consuelos ja Kelly Ripan lapsi. Hänen isänsä, amerikkalainen näyttelijä Mark, on tunnettu roolistaan ​​Mateo Santosina draamasarjassa Kaikki lapseni.

Lisäksi, kuten Hayley Vaughan All My Children -sarjassa, Kelly on amerikkalainen näyttelijä ja talk show -juontaja, joka tunnetaan parhaiten. Huolimatta siitä, että Lola on vanhempiensa varjossa, hänellä on huomattava fanikunta ja hän on tunnettu verkkopersoona. Yli 260 000 ihmistä seuraa häntä Instagramissa.

Lola Grace Consuelos seurustelee kenen kanssa?

Houkutteleva 20-vuotias lapsitähti Lola Consuelos on tyypillisesti huomion keskipisteenä. Hän sai näin ollen julkista huomiota jakattuaan useita kuvia kumppanistaan ​​Instagram-tarinassaan.

Lola Consuelos, treffit

Lukuisat Lolan Instagram-julkaisut on jo poistettu ja tehty yksityisiksi. Hänen täytyi toivottaa rakkaalleen hyvää syntymäpäivää ennen kuin hänen syntymäpäivänsä kului. Hänellä on tällä hetkellä suhde jalkapalloilija Tarek Fahmyyn, jota hän kutsuu 'elämänrakkaudekseen'.

Lukiosta lähtien he ovat seurustelleet ja ovat täysin ihastuneet. Itse asiassa ihastuttava pariskunta viihtyi yhdessä vanhempien tanssiaisissa.

Lue lisää: Kenen kanssa Angela Yee seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tietoja Tarek Fahmysta

Koska hän on Lola Consuelosin kaunokainen, Tarek Fahmy, verkkomedian hahmo, tunnetaan myös sukulaisena.

Koska hän ei ole paljastanut sitä, Tarekin tarkkaa syntymäaikaa ei tiedetä.

Hänen tarkka ikänsä ei myöskään ole tiedossa, samoin kuin hänen syntymäpäivänsä. Joka tapauksessa hän näyttää olevan 20-vuotias.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Lola Consuelos (@theyoungestyung)

Mitä tulee hänen fyysisiin ominaisuuksiinsa, hän on edelleen 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, mitä hän painaa tai kuinka iso hän on.

Internet ei tarjoa tietoa hänen vanhemmistaan ​​tai perheestään. Kukaan ei huomioi perhetaustaansa tai sukulaistensa olinpaikkaa tällä tavalla.

Romanttisen elämänsä suhteen hän tapaa tällä hetkellä kuuluisan nuoren Lola Consuelosin. Parin kerrotaan olevan samasta koulusta, ja heidän on nähty osallistuvan tanssiaisiin yhdessä.

Hänen parempi puolisonsa on tunnettujen Hollywood-julkkisten tytär Kelly Ripa ja Mark Consuelos. Kellyn ja Markin lapsista vanhin on Lola.

Instagram-viestiensä mukaan Tarek on myös melko kiinnostunut jalkapallosta. Hänet on nähty julkaisemassa kuvia, joissa hän pelaa jalkapalloa ja tekee muuta peliin liittyvää.

Vanhemmat nauttivat matkasta

Lola Consuelos, treffit

Viihdeala on erittäin tunnustettu Lolan vanhempien maineesta. Kaksikko törmäsi ensin toisiinsa kuvauksissa Kaikki Lapseni vuonna 1995.

Heillä oli ystävä-ensimmäinen ystävyys, joka vähitellen muuttui seksisuhteeksi. Vain vuoden seurustelun jälkeen he yllättivät kannattajansa pakenemalla 1. toukokuuta 1996.

Lue lisää: Rachel Dalyn treffihistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Herran ja rouva Consuelosin suhde kestää yli 25 vuotta. Vaikealla rakkauden matkallaan heillä on onni kolme lasta. Joaquin Antonio, Michael Joseph ja Lola Grace. Perheen viisi jäsentä elävät kaikki tyytyväisinä ja terveinä.

Lisäksi pari asui useita vuosia SoHo Manhattan -kodissa, jonka he lopulta myivät 20 miljoonalla dollarilla. He asuvat tällä hetkellä East 76th Streetin kaupunkitalossa, josta he maksoivat Luca Orlandille, muotisuunnittelijalle, 27 miljoonaa dollaria.

Lola Grace Consuelosin elämä

Lauantaina 16. kesäkuuta 2001 Yhdysvalloissa syntyi Lola Grace Consuelos. Hän syntyi Lola Grace Consuelosiksi, ja hän on nyt 21-vuotias. Kaksoset on 16. kesäkuuta syntyneiden horoskooppi. Käärme on hänen horoskooppieläinnsä.

All My Children -sarjan kuvauksissa hänen vanhempansa tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1995. He pakenivat seuraavana vuonna.

Lue lisää: Kenen kanssa Stormzy seurustelee? Tutustu hänen Lady Fortune -ohjelmaan tarkistamalla!

Lola Grace Consuelosin nettoarvo

Lola Consuelos, treffit

Perheenjäsen, 21-vuotias, on menestynyt erinomaisesti. Lola Grace Consuelosin varallisuuden vaihteluväli on 100 000–1 000 000 dollaria. Online-arviot Lola Grace Consuelosin omaisuudesta vaihtelevat huolimatta siitä, että monet lähteet keskustelevat hänen nettovarallisuudestaan, palkastaan ​​ja muista tulonlähteistä.

Löydät lisää huhuttuja nettovarallisuuslukuja Lola Grace Consuelosista vierailemalla verkkosivustoilla, kuten CelebsMoney ja NetWorthStats. Ota huomioon, että julkkikset paljastavat harvoin tarkan nettovarallisuutensa.