Loki kausi 2: uusimmat päivitykset sarjan jatko-osasta!

Viihde

WPR

Ennen sarjan paluuta Disney Plussaan, Loki-kausi 2 on parhaillaan tuotannossa. Tämän seurauksena olemme saaneet ensimmäiset vilaukset joihinkin kuvauksissa oleviin hahmoihin, ja on turvallista sanoa, että olemme erittäin innokkaita.

Aloitan alusta Koska Loki ja Mobius ovat pääsiäismunien peitossa, Tom Hiddleston ja Owen Wilson kuvattiin Lontoossa melko terävinä. Sitten omituisessa ympäristössä Sophia DiMartino palasi Sylvien rooliin ensimmäistä kertaa.

Lisäksi MCU Comic-Con -tapahtumassa Marvelin toimitusjohtaja Kevin Feige toimitti päivityksen sarjan julkaisupäivämäärästä. Fanit saivat häneltä vahvistuksen, että se julkaistaan ​​kesällä 2023 osana Marvel Phase 5 -vaihetta.

Saat lisätietoja God of Mischiefin paluusta tutustumalla Lokin kauden 2 tärkeimpiin uutisiin. Tämä on luettelo kaikista näyttelijöistä, jotka on vahvistettu palaamaan, ohjaajasta ja tärkeimmistä kerronnan hypoteeseistamme.

Tässä on kattava opas Marvel-sarjaan. Katso listamme odotetuimmista Marvel-elokuvista saadaksesi lisää MCU-herkkuja.

Milloin Loki-kausi 2 on mahdollisesti saatavilla Disney+:ssa?

Älä koskaan pelkää, kaikki! Ensimmäisen kauden lopputekstisarjassa, joka esitettiin heinäkuussa 2021, ilmoitettiin, että Loki palaa toiselle kaudelle.

MCU-sarjalla ei kuitenkaan ole vielä asetettu julkaisupäivää elokuussa 2022.

Hiddleston kertoi Marvel.comille seuraavan vastauksena vahvistukseen: 'Se, että meidän on suoritettava ensimmäinen kausi, tekee minut niin onnelliseksi, mutta minun on silti vaikea ymmärtää, että saamme yrittää uudelleen. Mahdollisuudet kiehtovat minua suuresti. Neuvottelut ovat jo alkaneet. keskusteluja, jotka ovat todella syvällisiä. Olen todella innokas aloittamaan.'

Ilman yleisöä emme pystyisi tuottamaan toista tuotantokautta, joten haluan kiittää teitä katsomisesta, hän jatkoi. 'Toivon, että ensimmäinen kausi oli miellyttävä yllätys. Ja odotan, että toisella kaudella on vielä enemmän tarjottavaa.'

Loki kausi 2

Se olisi temppu, jolla jopa Lokilla itsellään olisi vaikeuksia selviytyä, joten älä odota sen olevan paljon hullumpaa kuin ensimmäinen kausi.

Lue lisää: Beastars kausi 3: Uusimmat päivitykset julkaisupäivämäärästä, juonen ja paljon muuta!

Lokin kirjailija-tuottaja Michael Waldronin mukaan 'Meillä oli alligaattori, joka joi viiniä lastenaltaasta' (Polygonin kautta). ”Se oli niin outoa, että se tuntui Mount Everestin huipulta! Siellä on mielestäni monia mahdollisuuksia.'

No, hän ei ole erehtynyt!

Yritämme aina ylittää itsemme, mutta toivottavasti sitä ohjaa luonne, hän jatkoi. 'Ja todellakin, kuten huomasin jälleen [Doctor Strange ja hulluuden multiversumi] -kirjassa, mikään käsitys ei ole liian villi.

Jos Stephen Strangen kuvataan omistavan oman ruumiinsa, voit päättää ampua sen. Se saa minut haluamaan olla rohkea, mikä on erinomaista.

Kakkoskausi on tällä hetkellä 'käynnillä' ja 'kehitetään puhuessamme', Marvel Studiosin Kevin Feigen mukaan, mutta tämä voi tarkoittaa mitä tahansa 'käsikirjoitusta kirjoitetaan parhaillaan' ja 'Tom Hiddleston viimeistelee kohtauksensa välittömästi'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Tom Hiddleston (@twhiddleston)

Tiedämme, että kuvaukset ovat käynnissä, mutta emme tiedä, milloin se päättyy, koska Tom havaittiin kuvauspaikalla heinäkuussa 2022 yllään hahmon omaleimainen mustemusta hiustyyli.

Tällä vauhdilla se tapahtuisi todennäköisimmin vuoden 2023 puolivälin tai myöhään keväällä, mikä olisi kyseisen vuoden touko- tai kesäkuussa.

Keskustele nopeasti jonkun TVA:n kanssa, jotta voimme nopeuttaa odotusta.

Kuka on Lokin kauden 2 näyttelijät?

Loki kausi 2

Lokina, pahuuden jumalana, Tom Hiddleston palaa Marvel Cinematic Universumiin. Suurin osa ensimmäisen kauden näyttelijöistä, mukaan lukien Sophia Di Martino Sylvienä, Gugu Mbatha-Raw Ravonna Renslayerina, Owen Wilson Eugene Lamb Caseynä, Wunmi Mosaku Hunter B-15:nä ja Tara Strong Miss Minutesin äänenä palaavat.

Lue lisää: Lataa kausi 3: Tämä Netflix-sarja ei ole tulossa elokuussa 2022!

Lisäksi Jonathan Majors palaa rooliinsa Kang the Conquerorina, koska Lokin löytäminen yhden Kangin muunnelman muistomerkin Time Variance Authorityn päämajasta merkitsi kauden 1 päättymistä.

Hänen vihamielisessä roolissaan Ant-Man and the Wasp: Quantumaniassa, joka sijoittuu ennen Lokin toista tuotantokautta, näemme häntä enemmän. Lisäksi Rafael Casal on palkattu nimettömään osaan.

Loki kauden 2 tarina

Loki kauden 2 juonen yksityiskohdat ovat vailla. Kauden 2 ilmoituksen jälkeen Hiddleston sanoi aluksi olevansa 'innoissaan mahdollisuuksista' ja että miehistö käy 'syviä, syviä, syviä neuvotteluja'; mutta näyttelijä on sittemmin pitänyt tiukkaa huulia.

Mbatha-Raw ilmaisi innokkuutensa, että hänen hahmonsa vierailee 'joillakin syvemmillä, tummemmilla alueilla' Popculture.comissa (avautuu uuteen välilehteen). Ravonna Renslayer, joka asettaa sitoutumisensa TVA:han ennen kaikkea etusijalle, kuvattiin alun perin eräänlaisena antisankarina ja Mobiuksen mahdollisena rakkautena.

Vapaata tahtoa etsiessään Ravonna lähti yksin kauden finaaliin. 'Hän etsii henkilöä, joka petti hänet.

Hän aikoo lähteä tavoittelemaan tätä 'Pääkirjoittaja Michael Waldron antoi lausunnon.

'Hän on vaarallinen asiakas kohdata missä tahansa Multiversessa. Jäämme siis odottamaan ja katsomaan.'

Lue lisää: Sinä kausi 4: Tässä on kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi!

Epilogissa Sylvie, rakkaus kiinnostus ja Loki-variantti lähetti Lokin toiseen todellisuuteen, jotta tämä voisi vihdoin tappaa Hän, joka jää. Hän ei koe olevansa niin tyytyväinen murhasta kuin hän oli odottanut, ja aikojen lopulla hänet jätetään yksin linnoitukseen.

Loki kausi 2

Sylvien tarinan päätöskohtaus on 'jännittävä paikka aloittaa uusi luku', Sophia Di Martino sanoi RadioTimesin haastattelussa (avautuu uudessa välilehdessä) (Marvelin kautta (avautuu uudessa välilehdessä)) ja lisäsi, että hän ei ole varma, onko hän hahmo palaa. Tiedämme kuitenkin nyt, että hän palaa.

Kun Total Filmin Loki-kaudesta 2 kysyttiin, Hiddleston vastasi seuraavasti: ”Mitä muuta voin sanoa? Se haastaa ja kiehtoo minua edelleen suuresti. Juoni jatkuu kauden 1 päätyttyä.

Se näyttää olevan hyvin ilmeistä. Loki on lähes yhtä arvaamaton, myrskyisä, intohimoinen ja arvaamaton kuin koskaan. Ehkä osa niistä kaipaa ratkaisua. Tavarat on purettava.'

Waldron antoi myös vihjeen siitä, mitä oli tulossa. Hän totesi Deadlinen Hero Nation -podcastissa, että ainoa syy, miksi hänen mielestään ohjelman aloittaminen oli kannattavaa, oli 'löytää uusi tarina kerrottavaksi tämän hahmon kanssa' (avautuu uudella välilehdellä).

”Lokin kanssa näytti siltä, ​​että meidän piti kulkea tuoreessa tunneperäisessä maastossa. Ei ole muuta tapaa päästä kaudelle 2. Löysimme sen ehdottomasti. Se on erinomainen jatko juonelle, joka näyttää erilaiselta kuin ensimmäinen tuotantokausi ja toivottavasti uhmaa odotuksia.'