'Loistava' oppilas, 21, kuoli, kun hänet työnnettiin Venäjän huippuluokan vakoojakoulun neljännen kerroksen ikkunasta

Julkkis

WPR

Tunnetussa venäläisessä yliopistossa, joka kouluttaa vakoojia ja diplomaatteja, pääministerin poika työnsi rakastajansa kuolemaan neljännen kerroksen ikkunasta.

21-vuotias Tomiris Baysafa, 21-vuotias 'erinomainen opiskelija', tappoi Murtuz Medzhidov, 26, joka otettiin kiinni, kun hän työnsi hänet 40 jalkaa ikkunasta.

Hän on ollut vankilassa 13 vuotta vankilasiirtokunnassa, jossa on tiukkaa kurinalaisuutta.

21-vuotias loukkaantui tapahtumassa vielä huhtikuussa 2018, ja kaatuminen aiheutti useita murtumia.

Muutamaa viikkoa myöhemmin opiskelija menehtyi, ja poliisi aloitti tutkinnan.

Menehtyneen tytön äiti, joka oli tuominnut Venäjän oikeudellisen 'laittomuuden' Medzhidov vapautettua vuotta aiemmin, käynnisti oikeuden puolesta ristiretken, joka johti tuomioon.

Dagestanin öljyn ja kaasun tuottajavaltion tunnetun entisen pääministerin Mukhtar Medzhidovin poika.

Pääministerien poika työnsi loistavan opiskelijan kuoleman Venäjän vakoojaan Pääministerien poika työnsi loistavan opiskelijan kuoleman Venäjän vakooja

Särkynyt äiti, 42-vuotias Zhanna Akhmetova, oli väittänyt, että hänen tytärtään oli halveksittu 'uskomattoman sairaaksi psykoemotionaaliseksi henkilöksi' ja että vankat oikeuslääketieteelliset todisteet oli jätetty huomiotta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kazakstanin, jossa hän syntyi, ja Venäjän presidentit, Kassym-Jomart Tokajev , oli vastaanottanut hänen pyyntönsä oikeuden puolesta.

Salaisessa uudelleenkäsittelyssä tuomaristo Moskovan kansainvälisten suhteiden instituutti Diplomaattien ja vakoojien koulu (MGIMO) päätti yksimielisesti, että Medzhidov oli syyllistynyt murhaan.

Äiti oli ottanut etsivän roolin ja oli ahkerasti kerännyt rikosteknisiä todisteita.

Hän kuitenkin väitti, että hänen tytärtään oli kohdeltu epäoikeudenmukaisesti ensimmäisessä oikeusistunnossa.

Oikeuslääketieteen asiantuntijalausunto, joka kuvaili erittäin yksityiskohtaisesti, kuinka 'hän löi häntä, väänsi hänen kätensä ja heitti ulos ikkunasta', jätettiin huomiotta, samoin kuin syytetylle suoritetun polygrafitutkimuksen tulos.

Pääministerien poika työnsi loistavan opiskelijan kuoleman Venäjän vakoojaan Pääministerien poika työnsi loistavan opiskelijan kuoleman Venäjän vakooja

Hänen lakitiiminsä mukaan hyvämaineinen instituutti ryhtyi toimiin estääkseen tuomion tuomitsemisesta omaisuudessaan tehdystä murhasta.

Oikeussali oli todella kauhea, hän huomautti.

'En koskaan toivoisi tätä kenellekään, en missään nimessä.