Logan Paul -treffit: Kuka on tämä Youtube-tähtitreffit vuonna 2022?

Julkkis

WPR

Logan Paul on tunnettu YouTuber ja sosiaalisen median tähti. Hän on myös näyttelijä, joka on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa.

Lisäksi sosiaalisen median vaikuttaja on harrastanut urheilua kilpailemalla nyrkkeilyottelussa ja esiintymällä WWE Rawssa ja WWE Smackdownissa! Huolimatta siitä, että Paul on sosiaalisen median sensaatio, hän on myös yksi viihdemaailman erimielisimmistä ihmisistä. Tässä viestissä keskustelemme kuitenkin Logan Paulin tyttöystävästä Josie Cansecosta.

Kun otetaan huomioon hänen suosionsa, ei ole yllättävää, että Paul on seurustellut aiemmin. Paavalin rakkaussuhteet ovat olleet yhtä mutkikkaita kuin hänen julkiset tekonsa. Otetaan lisätietoja hänen viimeisestä rakastajastaan ​​Josie Cansecosta tässä artikkelissa.

Kenen kanssa Logan Paul seurustelee vuonna 2022?

Logan Paul on nyt linkitetty Charly Jordan , toinen sosiaalisen median julkkis. Instagramissa mallilla ja DJ:llä on 4,5 miljoonaa seuraajaa ja 6,1 miljoonaa TikTokissa. Kun Jordan osallistui Jake Paulin otteluun Ben Askrenia vastaan ​​huhtikuussa, jotkut epäilivät, että nämä kaksi saattoivat seurustella.

TikTok-tyttö jakoi kulissien takaa videomateriaalia viikonlopulta ja merkitsi joitain Paulin lähimmistä ystävistä julkaisuihinsa. Erään tarinan mukaan hän seurasi sitten Paulia lomalla New Yorkiin.

Kumpikaan ei ole vahvistanut suhdettaan julkisesti. Kuitenkin aiemmin tässä kuussa he näyttivät olevan lähempänä asioiden virallistamista. Alla olevassa videossa he halailevat:

Kenen kanssa Logan Paul seurustelee

Jordanin äskettäinen ero voi olla yksi syy siihen, miksi he ottavat asioita hitaasti. Hän esiintyi oudolla YouTube-videolla entisen poikaystävänsä Tayler Holderin kanssa maaliskuussa. Holder jäi pyyhkimään kyyneleitä kameran edessä, kun kaksikko puhui erostaan ​​yleisölle.

He olivat hankalassa tilanteessa viikkoja myöhemmin, kun he molemmat osallistuivat Jake Paulin otteluun. Holder lähetti salaperäisen twiitin, jonka monet olettavat liittyvän Jordanin uuteen suhteeseen.

Lue myös: Kenen kanssa Jesse Williams seurustelee? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Onko Logan Paul sinkku vuonna 2021?

Tällä hetkellä nyrkkeilijäksi muuttunut YouTuber näyttää olevan sinkku. Tämä johtuu siitä, että suurin osa hänen aikaisemmista suhteistaan ​​löydettiin Internetin kautta. Paul on myös hieman suorapuheinen rakkauselämästään.

Kenen kanssa Logan Paul on seurustellut menneisyydessä?

Paulin naissuhteet eivät ole aivan yksityisiä. Tuleva nyrkkeilijä on seurustellut YouTube-tähtien, Instagram-mallien ja tosielämän näyttelijöiden kanssa. Eikä se sisällä hänen kaltaisiaan heittelyjä Alex Cooper Call Her Daddy -podcastista. Katso aikajana Paulin merkittävimmistä suhteista.

Corinna pää

Vuonna 2019 Paul seurusteli Instagram-mallin ja YouTuber Corinna Kopfin kanssa.

Illinoisissa Palatinessa joulukuussa 1995 syntyneellä vaikuttajalla on yli 1,76 miljoonaa YouTube-tilaajaa kanavallaan, jonne hän julkaisee vlogeja, kauneus- ja elämäntapavideoita.

Vuonna 2019 hänen ja Paulin nähtiin näyttävän mukavilta LA Lakers -ottelussa, mikä herätti huhuja heidän seurustelemisesta.

Chloe Bennet

Kenen kanssa Logan Paul seurustelee

Creeton mukaan Paul alkoi seurustella näyttelijän kanssa Chloe Bennet vuonna 2018 tavattuaan Valley Girlin vuoden 2019 remake-kuvauksen.

Chloe Wang syntyi Chicagossa, Illinoisissa, ja tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Daisy Johnsonina Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-2020).

Heidän suhteensa paljastettiin heinäkuussa 2018, kun heidät kuvattiin suutelemassa lomalla Havaijilla. Häiritsevät väitteet, jotka tuskin kestivät kolme kuukautta.

Chloe on tällä hetkellä sitoutumaton.

Lue myös: Kenen kanssa Cara Delevingne seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Amanda Cerny

Kenen kanssa Logan Paul seurustelee

Amanda Cerny on näyttelijä, YouTuber, elokuvantekijä ja malli Pittsburghista, Pennsylvaniasta.

Hänen YouTube-kanavansa, jolla on 2,78 miljoonaa tilaajaa, on hänen tunnetuin. Hän näytteli elokuvissa Lapsenvahti: Killer Queen (2020) , Maailman reuna (2019) ja The Deleted Scene (2019). (2016).

Cerny ja Paul alkoivat seurustella vuonna 2016 ja dokumentoivat romanssinsa sosiaalisessa mediassa (tietenkin). Vuoteen 2017 mennessä romanssi oli kadonnut.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR