Logan Paul -kiista: Totuus Logan Paulin skandaaleista

Kiistaa

WPR

Logan Paul on kiistanalainen YouTube-käyttäjä, joka on hämmästyttänyt, ilahduttanut ja kauhistuttanut miljoonia katsojia. Nuori Paul, joka syntyi West Lakessa, Ohiossa, vuonna 1995, tuli tunnetuksi hauskoista Vinesistaan, kuten vitsi- tai kepponen teinielokuvista (AS:n kautta).

Vine oli sosiaalisen median videoverkosto, joka vastasi todennäköisesti enemmän Snapchatia tai TikTokia nyt niille, jotka eivät muista (tai joilla ei ollut omaa tiliä).

Lokakuussa 2013 Paul perusti TheOfficialLoganPaulin, kun alusta kaatui. Paul perusti lopulta kanavan nimeltä Logan Paul osallistuttuaan lukuisiin skandaaleihin.

Yli 6 miljardin katselukerran jälkeen hänen kykynsä keksiä itseään uudelleen sekä hänen kykynsä kiinnittää huomiota sosiaalisessa mediassa ovat ilmeisiä.

Logan Paul -kiista

Mitä tulee online-huomioon, Paulin työ ja ideat otetaan vastaan ​​uskomattoman intohimoisesti. Jotkut hänen suurimmista skandaaleistaan ​​elävät edelleen omaa elämäänsä huolimatta siitä, että hänen imagonsa ja verkostonsa ovat muuttuneet ajan myötä.

Aiheeseen liittyvä: Wrenin ja Eleanor TikTokin kiista on saanut vanhemmat huolissaan lastensa 'yksityisyydestä ja turvallisuudesta'

Suicide Forest -video kohtasi vastaiskuja

Tyhmän hatun käyttäminen ja perheenjäsenen itsemurhan lataaminen YouTubeen nähdäksesi katselukerrat ja napsautukset ovat listan kärjessä asioista, jotka eivät ole humoristisia. Mikä saattoi olla hänen uransa suurin virhe, Logan Paul ilmeisesti piti kuulla tämä joltain.

Vuonna 2018 Paul vieraili Aokigahara-metsässä, jota joskus kutsutaan 'itsemurhametsäksi', Fuji-vuorella Japanissa suuren YouTube-seuraajansa kanssa (Sportskeedan kautta).

Ei ole mitään väärää mennä tälle metsälle tai edes äänittää siellä, kuten monet paranormaaliin uskovat tai jopa uteliaat ihmiset ovat tehneet.

Paul loukkasi miljoonia kuvaamalla juuri kuolleen miehen ruumista ja jakamalla sitten loukkaavia kommenttejaan vainajasta. keskusteluja, kuten 'Hei, kuinka voit? Oletko mukana tässä? Hänellä on violetit kädet.

Tänä aamuna hän teki sen 'huomautukset, jotka saivat paljon kritiikkiä. Hän menetti paljon sponsorirahoja YouTube-kanavallaan teon seurauksena. Lisäksi Planeless Pictures haastoi hänet oikeuteen 3,5 miljoonaa dollaria , väittäen, että tämä video tappoi heidän mahdolliset projektinsa (NBC:n kautta).

Emme ole varmoja siitä, mitä Paavali sai tästä virheestä. Sen jälkeen hän ei ole tehnyt näin suurta virhettä, mutta hän ei myöskään ole välttynyt uutisista.

Logan Paul on julkinen häiriö

Vähemmän yksittäistä tapahtumasarjaa ja enemmän jatkuvaa läsnäoloa, Logan Paulin käytös julkisena haittana. Paulia on lisäksi syytetty todellisten mielenterveysongelmien vähättelystä, ensisijaisesti seksuaalisten, aggressiivisten ja jopa rasististen huomautusten suosimisesta (Twitterin kautta).

Paul paljasti kerran seuraajilleen, että hän aikoi 'tulea homoksi' kuukaudeksi (HuffPostia kohti), tai hän muutti kerran mallin ihmispyöräksi (Business Insiderin kautta).

Katso tämä postaus Instagramissa

Logan Paulin (@loganpaul) jakama viesti

On useita tapauksia, joissa Logan Paul on tehnyt uskomattoman rasistisia Aasian vastaisia ​​kommentteja (NextSharkin kautta). Muistatko, kun Paul osoitti kauhistuttavaa aggressiota kuolleita rotteja kohtaan nuorille suunnatulla YouTube-kanavalla?

Hänen alueellaan on myös raportoitu huonoa käytöstä. Mainittakoon, että veli Jake Paul on pahin naapuri, mutta Logan oli saman asunnon aikaisempi asukas, joka mainittiin useissa huonon käytöksen tarinoissa.

Tiettyihin tapahtumiin liittyvän tiedotusvälineiden huomion sijaan, josta on enemmän kiistaa, suurin skandaali on tämä kumulatiivinen tapahtumasarja.

Aiheeseen liittyvä: Brittney Griner -kiista: Brittney Grineriä kritisoidaan hänen vangitsemisestaan!

Logan Paul pilkkaa nyrkkeilymaailmaa

Logan Paul ja hänen veljensä Jake avasivat YouTube-tähdille tien nyrkkeilymaailmaan. On kyseenalaista, onko tätä polkua koskaan kuljettu ennen heitä. Nämä taistelut ovat epäilemättä todellisia huolimatta Paulin YouTube-videoiden teollisista tilanteista.

Veljekset onnistuivat ajoittamaan KSI:n ja Deji Olatunjin, kaksi brittiläistä YouTuberia, nyrkkeilyotteluun vuonna 2018. (AS:n kautta). Logan hävisi kaksi ottelua KSI:lle enemmistön tasapelissä ja jakopäätöksissä, kun taas Jake Paul voitti joitain merkittäviä tyrmäysvoittoja.

logan paul -kiista

Logan onnistui kuitenkin järjestämään näyttelyottelun legendaarisen nyrkkeilijän Floyd Mayweatherin kanssa, joka väitti arvostavan rahaa (Fox Newsin kautta). Varsinaista taistelua varten nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn sanoo: 'Olen vapaa ilmaisemaan mielipiteeni.

Täydellistä koiranpaskaa, siinä se oli.' Yhteenvetona Paul hävisi taistelun, Mayweather on nyt varakas, nyrkkeilymaailma on raivoissaan ja katsojat jatkoivat katsomista.

Jos aiempi käytös on osoitus, Logan Paulin viimeisin temppu (tai halutessasi skandaali) ei jää hänen viimeiseksi. Rakasta tai vihaa häntä, hän saa arvosanat kuten monet reality-tähdet vuonna 2021.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR