Lippumme merkitsee kuolemaa Kausi 2: ei tule HBO Maxille elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Se on virallista, Flag Means Death -fanit: kausi 2 on tulossa!

HBO Max herätti henkiin David Jenkinsin luoman merirosvokomedian 1. kesäkuuta, kuukausia sen jälkeen, kun kausi 1 päättyi tuhoisaan finaaliin, joka erotti herrasmies Pirate Stede Bonnetin (Rhys Darby) Blackbeardista (David Harbour) (Taika Waititi). Olisi ollut mellakoita, jos meillä ei olisi ollut kausi 2. Kyllä, mellakoita, sanon minä.

Viime vuoden lopussa Our Flag Means Death -elokuvan 10-jaksoinen esitys sai paljon huomiota ohjelman omituisesta komediasta ja homoseksuaalisten suhteiden realistisesta esityksestä. Kuukausia hashtag #renewOFMD oli trendissä Twitterissä, ja nyt tiedät syyn.

Minun osaltani Lippumme tarkoittaa kuolemaa on jo uusittu kaudeksi 2. Mitä muuta suoratoistopalvelu voisi vaatia kuin kiitettyä hittiä, jolla on omistautunut seuraaja?

Ilmoitus HBO Maxin queer-piraattishown uusimisesta tehtiin juuri Pride-kuukauden alkaessa.

Toki heillä on ollut kuukausia ilmoittaa kausi 2, mutta sateenkaarikapitalismi on sateenkaarikapitalismia.

Lippumme tarkoittaa kuolemaa, kauden 2 julkaisupäivä

Lippumme tarkoittaa kuolemaa, kausi 2

Historiallinen tarina 1700-luvun merirosvo Stede Bonnetista on inspiraationa elokuvalle Our Flag Means Death.

Rikas Barbadosin istuttaja joutui jättämään perheensä ja ylellisen elämänsä taakseen tullakseen merirosvoksi. Huolimatta kokemuksen puutteesta merirosvona, hän solmi ystävyyssuhteen Blackbeard Edward Teachin kanssa. Our Flag Means Death Season 2 odotetaan julkaistavaksi 25. marraskuuta 2022 .

On selvää, että esitys ottaa luovia vapauksia hahmojen esittämisessä. Esitys osoittautui hilpeän omaperäiseksi komediaksi, jossa oli hyvä rakkaustarina.

Lue myös: Westworldin kauden 4 spoilerit: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Fanit vaativat OFMD:n uusimista

Lippumme tarkoittaa kuolemaa, kausi 2

Ohjelman ihailijat alkoivat ennustaa, että HBO ilmoittaisi sarjan uusimisesta hetkellä, joka osui samaan aikaan Pride-kuukauden kanssa. Heillä oli myös omat viehättävät tarinansa kerrottavanaan, ja monet niistä pyörivät myös värikkäiden LGBTQ-rakkaiden joukon ympärillä.

Kyllä, spekuloitiin, että ilmoitus oli jäädytetty. Päivittäinen rakkauden vuodattaminen esitystä kohtaan ei kuitenkaan estänyt heitä.

Ohjelman toista tuotantokautta varten perustettiin oma Twitter-tili päivittäisten päivitysten tarjoamiseen. Kausi 1 jätti kuitenkin hahmomme ja Steden miehistön kerrontamahdollisuuksien mereen.

Lisäksi se on keskellä merta. kuvaannollisesti.

Lue myös: Yellowjackets kauden 2 julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Cast & Crew reagoi ja juhli

Lippumme tarkoittaa kuolemaa, kausi 2

Esityksen fanit ovat luonnollisesti käyneet myös sosiaalisessa mediassa ilmaistakseen kiitollisuutensa esiintyjille ja tekijöille, jotka mahdollistivat sen.

Fanien kanssa juhliva David Jenkins ja muut näyttelijät ja miehistön jäsenet jakoivat ajatuksensa Twitterissä tänään.

Tämä on Stede Bonnet, Rhys Darbyn loistava kuvaus kenen ympärillä esitys pyörii. Hänen rehellinen reaktionsa uutisiin oli ihana, koska hän on suloisin mustikkamuffinssi, jonka olet koskaan tavannut.

Nathan Ford, jolla on ehdottomasti parhaita ilmeitä ja yksilinjaisia, käytti vain yhtä Luciuksen parhaista linjoista vastatakseen. Ehkä näyttelijät ja miehistö tiesivät sen ennen tämänpäiväistä ilmoitusta?

Kuten käy ilmi, Jimillä, Vico Ortizin esittämällä ei-binaarisella julkkiksella, oli myös vaikea odottaa virallista ilmoitusta. Science TikTokin tuotteet olivat heille loistava tapa tuntea olonsa paremmaksi.

Rohkeasti yhteenvetoon

Lippumme tarkoittaa kuolemaa, kausi 2

Kun Spock ja T’Pring aloittavat häärituaalinsa Vulcanilla, Spock Amokin ensimmäinen jakso alkaa. Spock muistuttaa yhtäkkiä ihmistä.

T'Pringin ja hänen kosijoidensa välillä käydään kuoleman ottelu hänen avioliitostaan. Kuka on Spockin vastustaja? Itserefleksiivinen vulkaaninen persoonallisuus.

Vulcan Spock aikoo tappaa Spockin, kun todellinen Spock herää. Kaikki oli mielikuvitukseni tuotetta.

Kun Gorn melkein tuhosi Enterprisen Star Trek: Strange New Worldsin jaksossa ”Memento Mori”, alus palasi Starbase Oneen.

Tähtilaivaston upseerin T’Pringin, joka on myös Starbase Onessa työtehtävissä, on oltava Spockin huomion keskipiste. Koska hän tuo takaisin Vulcan toisinajattelijoita, T'Pringillä on työsiipimies, joka hoitaa kaikki ammatilliset velvoitteet, jotta hän ja Spock voivat hoitaa asiat kuten Vulcan Diddy Kong.

Vaikka Spock asettaa työnsä tärkeysjärjestykseen, hän lupaa T’Pringille, ettei hän ole poissa liian kauan.’ Amiraali Robert April antaa Piken tehtäväksi käynnistää diplomaattiset neuvottelut Rongovian protektoraatin kanssa Yhdysvaltojen puolesta.

Avaruusalueella, joka on tärkeä federaatiolle, koska se on lähellä Romulanin valtakuntaa, Protektoraatti sijaitsee. Tellariitien ja klingonien väliset neuvottelut ovat aiemmin olleet epäonnistuneita.

Meille kerrottiin, että Pikellä on aikaa valmistautua ennen kuin R'ongoviat saapuvat.

Lue myös: All of Us Are Dead Kausi 2: Ei tule Netflixiin elokuussa 2022!

Tuleeko meidän lippumme tarkoittaa kuolemaa, kausi 2?

Instagram-kuva, jossa on teksti 'Kausi 2 on virallisesti lähdössä. #OurFlagMeansDeath' oli ohjelman virallinen tapa ilmoittaa uuden kauden saapumisesta aiemmin tässä kuussa.

Pride-kuukauden kunniaksi toiseksi kaudeksi uusittu show on saanut suuria tunnustuksia LGBTQ+-yhteisön edustamisesta ensimmäisellä tuotantokaudellaan.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR