Lily-Rose Depp -sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Lily-Rose Melody Depp on ranskalais-amerikkalainen malli ja näyttelijä, joka syntyi 27. toukokuuta 1999. Hän on Johnny Deppin ja Vanessa Paradisin tytär, laulaja ja näyttelijä.

Deppin näyttelijäura alkoi pienestä osuudesta Tusk-elokuvassa (2014), ja hän näytteli myös The Dancer (2016), aikakauden draamassa, jossa hän näytteli Isadora Duncania, Planetaario (2016) ja The King’s Speech (2016). (2017). (2019).

Rooleistaan ​​elokuvissa The Dancer ja A Faithful Man Depp on voittanut César Award -ehdokkuudet lupaavimman näyttelijän kategorioissa (2018). Vuodesta 2015 lähtien hänestä on tullut Chanel-brändin tiedottaja.

E. coli -infektion jälkeen Lily-Rose Deppillä oli jälleen vakava terveyspelko.

Lily-Rose Deppillä oli toinen vakava terveyspelko E. coli -infektion jälkeen

Lily-Rose Deppin sairaus

Depp, 53, sai torstai-iltana kunnianosoituksen Rhonda's Kiss Healing and Hope -palkinnolla hänen tuestaan ​​syövän uhreille. Näyttelijä osoitti empatiaa vanhempia kohtaan, joita hän kohtasi vieraillessaan sairaiden lasten luona sairaaloissa hyväksymispuheessaan.

'Aiemmin huoneessa mainitsemilleni vanhemmille, joiden sulamista olen nähnyt ja heidän omaa rohkeutensa', hän huomautti. 'Olin yksi niistä vanhemmista viikkoja, kun lapseni oli huonovointinen.'

Vuonna 2007 Lily-Rose Depp 17-vuotias, joutui sairaalaan saatuaan E. coli -infektion, joka johti munuaisten vajaatoimintaan. Tällä hetkellä hän oli seitsemänvuotias.

Depp ja hänen silloinen tyttöystävänsä Vanessa Paradis , Lily-äiti, Rose's, valvoi jatkuvasti Lily-yhdeksän päivää Rosen sängyn vieressä hänen sairaalahoidon aikana.

Lue myös: Michael J Foxin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Lily-Rose Depp taisteli anoreksiaa vastaan

Ei ole mikään salaisuus, että nykymaailmassa jokaisen tunnetun on kohdattava yleisön kriittinen valvonta. Julkkiksen ura ja elämä voivat pilata esimerkiksi, jos hän sanoo väärin.

Todellisuudessa Lily-Rose Deppin kuva melkein romutettiin rasismiväitteiden vuoksi. Rose, yksi Lilyn ystävistä, puolusti häntä, ja ihmiset ymmärsivät, että oli olemassa todisteita hänen syytöksensä tueksi.

Monet naisjulkkikset ovat valitettavasti kamppailleet syömishäiriöiden kanssa viime vuosina. Tietysti on hyvä asia, että monet sen läpikäyneet julkkikset ovat valmiita puhumaan siitä, jotta muut voivat tietää, etteivät he ole yksin.

Toisaalta on traagista, että niin monet julkkikset ovat kamppailleet syömishäiriöiden kanssa, ja näyttää siltä, ​​että heidän voimakkaalla parrasvalolla on vaikutusta.

Lily-Rose Deppin sairaus

Lily-Rose Deppin ranskalaisen Ellen kannen täytyi olla vedenjakaja hänen urallaan ja elämässään. Loppujen lopuksi valituksi tuleminen tällaisen arvostetun kirjan kannen koristeeksi on valtava kunnia.

Lilyn tapauksessa Rosen esiintyminen ranskalaisessa Ellessä oli huomionarvoista toisesta syystä: se oli ensimmäinen kerta, kun hän puhui julkisesti taistelustaan ​​anoreksiaa vastaan ​​ja kuinka vaikeaa on selviytyä taudista.

'Koska olen käyttänyt niin paljon energiaa sairauden taistelemiseen, se tekee minulle kipeää ja masentaa.' Nuorempana anoreksian käsitteleminen oli minulle todella haastavaa. Jokainen, joka on käsitellyt tätä ongelmaa, tietää, kuinka vaikeaa on palata normaaliin elämään.

Lue myös: Gloria Borgerin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Lily-Rose Depp toipui täysin

Tänään toisaalta vahvisti, että Lily-Rose oli täysin toipunut. Toisaalta Depp joutui nopeasti palaamaan Sweeney Toddin kuvaamiseen hyvien uutisten saatuaan.

'Kun saimme vihreän valon, minun piti palata töihin', Depp selitti. 'Minun piti mennä takaisin Timin luo.'

Depp oli onnekas, että Burton ja muu Sweeney Toddin miehistö olivat hänen puolellaan koko prosessin ajan. Hän ei kuitenkaan aikonut pitää tätä upeaa uutista itsestäänselvyytenä.

Lily-Rose Deppin sairaus

'Jokainen hetki on nyt minijuhla', Depp selitti. 'Joka kerta kun saamme hengittää sisään ja ulos, se on hieno voitto.' (Lily-Rose) tuli läpi loistavasti, virheettömästi, ilman viipyviä vaikutuksia.'

Lue myös: Lisa Desjardinsin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Johnny Depp sai Oscar-ehdokkuuden esityksestään Sweeney Toddissa

Tästä huolimatta Deppillä oli upea rooli Sweeney Toddin päähenkilönä. Elokuva sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta miespääosasta ja parhaan saavutuksen pukusuunnittelusta sekä Oscarin parhaasta taideohjauksesta. Elokuvassa There Will Be Blood Depp menetti Oscarin Daniel Day-Lewis .

Siitä huolimatta Deppin esitystä Sweeney Toddissa muistavat lämmöllä hänen seuraajansa sekä kauhun ja musiikin ystävät. Tässä Lily-Rosen tapauksessa näyttelijä oli oikeassa asettaessaan perheensä etusijalle työnsä edelle, mutta hän pystyi lopulta täyttämään molemmat roolit isänä ja näyttelijänä.