Lily Davilan sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Uutiset hänen vaimonsa (Lily Davilan) kuolemasta alkoivat levitä nopeasti sosiaalisissa verkostoissa, mikä toi suositun meksikolaisen jalkapalloilijan takaisin valokeilaan.

Tämän seurauksena heti kun kaikki saavat tietää traagisista uutisista, heidän tunteidensa purkautuminen alkaa. Koska vain muutama nimetön tarina on toistaiseksi vaatinut uutisia, eikä virallista ilmoitusta ole julkaistu.

Tämän seurauksena hänen nimellään on paljon hakuja, koska kaikki katsovat eteenpäin nähdäkseen, mitä tapahtuu. Tämän seurauksena saatat löytää alta kaikki asiaankuuluvat tiedot sekä joitain aiemmin löydettyjä faktoja.

Lily Davila kuoli sunnuntaina 29. toukokuuta 2022 kotonaan läheistensä läsnäollessa eksklusiivisten uutisten tai lähteiden mukaan. 'Bulls' vahvisti sen nopeassa lausunnossa, joka julkaistiin sosiaalisessa mediassa maanantaina.

Koko jäsenistö ilmaisee suruaan Davilan perheen puolesta, sillä kukaan ei olisi voinut ennustaa, että päivä tuo heille niin tragedian.

Tämän seurauksena käytännöllisesti katsoen kaikki, erityisesti hänen ihailijansa, esittävät sydämelliset osanottonsa perheelle ja hänelle toivoen, että hänen lujuutensa riittää kestämään niin tärkeän osan elämästään menetyksen aiheuttaman tuskan.

Lue myös: Yolanda Hadidin sairaus: Yolanda Hadid keskustelee taistelustaan ​​Lymen tautia vastaan

Mitä Lily Davilalle on tapahtunut?

Lily Davilan sairaus

Lähteiden mukaan Lily Davila oli kärsinyt pitkäaikaisesta sairaudesta, joka oli johtanut hänen terveytensä heikkenemiseen, aiheuttaen vaurioita hänen sisäisille kehon osille ja aiheuttaen hänelle ongelmia.

Tämän seurauksena häntä hoidettiin lääkintähenkilöstön toimesta toivoen elvyttää hänet, mutta hänen kehonsa ei vastannut hoitoon ja hän kuoli ennenaikaisesti.

Tästä huolimatta pelaaja ei ole vielä kommentoinut hautajaissuunnitelmiaan, mikä on aiheuttanut valtavaa kiistaa, koska jokainen haluaa sanoa hyvästit suosikkihenkilölleen.

Heti kun hänen seuraajansa saavat tietää hirvittävistä uutisista, heidän närkästyneet reaktiot nousevat otsikoihin, sillä kaikki kunnioittavat häntä ja lähettävät sydämelliset osanottonsa perheelle, jolloin he voivat jatkaa suruaan rakkaansa menetyksen vuoksi.

Mikään ei ole tuskallisempaa kuin nähdä rakkaansa kuolevan silmiemme edessä. Tämän seurauksena rukoilemme myös hänen sielunsa levon puolesta (RIP Lily Davila).

Lue myös: Stephen Ku -sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kuka on Ulises Davilan vaimo?

Lily Davilan sairaus

Dome sanoi, että he olivat tietoisia Lilyn terveysongelmista, mutta että tämän uutisen vastaanottaminen niin nuorena, yhtäkkiä ja niin nuorena oli sydäntäsärkevää.

Klubi oli aiemmin twiitannut myötätuntonsa. Uli ja hänen whanaunsa Phoenixin mukaan pysyvät aina osana perhettämme. Naisen kuolinsyytä ei ole paljastettu. Tällä kaudella Davila oli erottuva esiintyjä Macarthur A-League -jalkapalloseurassa, ja hänen kuolemansa vahvistettiin maanantaina.

Klubi esittää sydämelliset osanottonsa Ulille, Uli Jr.:lle ja hänen perheelleen tänä vaikeana aikana. Vuonna 2019 hän teki sopimuksen Phoenix Davilan, entisen Meksikon nuorten kansainvälisen joukkueen kanssa.

Tässä pelissä on 19 maalia. Kahden Phoenix-kauden aikana hän teki 19 maalia ja lisäsi 12 syöttöä. Kaudella 2020/21 hän jakoi arvostetun A-liigan Johnny Warren -mitali Sydney FC:n kanssa Milos Ninkovic . Hän ja Lily juhlivat juuri seuran kunniaa Macarthur Bullsin vuoden pelaajaksi.

Lue myös: Kirsty Youngin sairaus: Väärät lääketieteen ammattilaiset tekivät taisteluni elämää muuttavan sairauden kanssa vaikeammaksi

Lily Davilan kuolema -

Lily Davilan sairaus

Wellington Phoenixin entisen kapteenin Ulises Davilan vaimon Lily Pachecon traagisen kuoleman uskottiin tuhonneen seuran. Maanantaina Phoenix ja Australian A-liigan yhteisö olivat shokissa kuultuaan, että Pacheco oli kuollut yössä.