Lili Reinhartin treffit: Hänen Coachella-ilmeensä herättää deittailuhuhuja Spencer Nevillen kanssa

Treffit

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Lili Pauline Reinhart syntyi 13. syyskuuta 1996. Hänet tunnetaan parhaiten Annabellen roolista Lorene Scafarian mustassa komediassa rikosdraamaelokuvassa Hustlers and Betty Cooper CW:n teinidraamassa Riverdale (2017–tällä hetkellä) (2019). Hän näytteli Grace Townia vuoden 2020 elokuvassa Chemical Hearts, joka perustui Krystal Sutherlandin kirjaan Our Chemical Hearts.

Missä määrin jaat uteliaisuuteni? Liity kanssamme loppuun asti saadaksesi selville kaikki, mitä tiedämme Lili Reinhartin huhutuista ja todellisista romanttisista suhteista. Okei, kaikki, aloita juhlat!

Pikatiedot

Koko nimiLili Pauline Reinhart
Ikä25
Syntymäpäivä13. syyskuuta 1996
HoroskooppiNeitsyt
SyntymäpaikkaCleveland, OH
AmmattiTV-näyttelijä
Nettovarallisuus350 tuhatta dollaria
KamppailutilaTreffit
Korkeus5′ 6″
EtnisyysValkoinen
Kansallisuusamerikkalainen

Lili Reinhartin varhainen elämä

Tarkemmin sanottuna Reinhart syntyi Clevelandissa Ohiossa ja varttui Bay Villagen esikaupunkialueella. Hän väittää, että hänen saksalaiselta kuulostava sukunimensä tulee hänen saksalaisista sukujuuristaan ​​ja että hänellä on sekoitettu saksalainen ja ranskalainen syntyperä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Lili Reinhart (@lilireinhart)

10-vuotiaana hän pyysi äitiään viemään hänet New Yorkiin koe-esiintymiseen, koska hän oli löytänyt intohimonsa laulamiseen, näyttelemiseen ja tanssimiseen. Kahdeksantoistavuotiaana Reinhart tuli Los Angelesiin etsimään näyttelijänuraa. Viiden kuukauden jälkeen hän oli luovuttamisen partaalla.

Kuka on Lili Reinhart?

Yhdysvalloista kotoisin oleva näyttelijä Lili Pauline Reinhart syntyi siellä 13. syyskuuta 1996. Hän on tullut tunnetuksi Betty Cooperin roolistaan ​​The CW:n Riverdalessa (2017–tällä hetkellä) ja Annabellan roolistaan ​​Lorene Scafarian elokuvassa. musta komedia rikosdraamaelokuva Hustlers (2019).

Hän näytteli Grace Townia vuoden 2020 elokuvasovituksessa Krystal Sutherlandin romaanista Our Chemical Hearts, nimeltään Chemical Hearts.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Lili Reinhart (@lilireinhart)

Kahden vuoden yksin tapahtumiin osallistumisen ja julkisuuden esiintymisen jälkeen Lili Reinhart nähtiin ihanan nuoren miehen kanssa musiikkifestivaaleilla. Monet Lilin vuoden 2020 katsojista olivat huolissaan hänen terveellisyydestään Colen kanssa tapahtuneiden tapahtumien jälkeen.

Hän jopa meni niin pitkälle, että keskusteli julkisesti siitä, kuinka maailmanlaajuinen pandemia on vahingoittanut hänen mielenterveyttä ja romanttista asennetta. Julkisen romanssin jälkeen Colen kanssa Lili on päättänyt pitää romanttisen elämänsä tällä kertaa piilossa.

Hänet ja hänen poikaystävänsä Spencer Neville havaittiin äskettäin nauttivan hyvästä ajasta Coachellalla, yhdellä Yhdysvaltojen suurimmista musiikkifestivaaleista. Hänen vaikenemisensa asiasta on saanut jotkut spekuloimaan, että hän saattaa nähdä jonkun, joka yrittää pitää heidän suhteensa salassa toistaiseksi.

Kuka on Spencer Neville?

Lili Reinhartin, Cole Sprousen, rakkaus tuli maailmalle 4. elokuuta 1992 Arezzossa, Italiassa. Hän syntyi leokalenterin 30. vuotena. Cole Sprouse on tehnyt nimensä viihdeteollisuudessa enimmäkseen televisionäyttelijänä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Spencer Nevillen (@spencerneville) jakama viesti

Sen lisäksi, että hän on syntynyt apinan vuonna, hänellä on myös toinen samankaltaisuus. Käyttäjämme vahvistavat ja vahvistavat kaikki aikaisemmat suhteet. Treffitilastojemme ja käyttäjäprofiilidemme luotettavuuden takaamiseksi käytämme vain julkisesti saatavilla olevia tietoja ja resursseja.

Mitä he tekivät Coachellassa?

He viettivät 'koko viikonlopun yhdessä' ja 'heillä oli hauskaa', sisäpiiriläinen sanoi ja lisäsi, että pari oli 'melko leikkisä' musiikkifestivaaleilla.

Heidän yhteensopivien vaaleanpunaisten ja valkoisten kokoonpanojen ansiosta heidät voitiin ottaa kävellen käsi kädessä. He molemmat kirjoittivat siitä Instagramissa, mutta Reinhart piti Nevillen viestistä, jossa hän julkaisi useita videoita ja valokuvia tapahtumasta lausumalla: 'Mitä aikaa!'

Lisäksi Reinhart jakoi tilannekuvan itsestään kommentilla 'Dis a happy bean'. Reinhart on aina ollut yksityinen suhteensa suhteen; vaikka hän seurusteli Sprousella, he harvoin puhuivat julkisesti romanssistaan.

Lili Reinhartin treffihistoria

Kuten useimmat julkkikset, Lili Reinhart pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä piilossa. Pidämme kuitenkin tämän sivun ajan tasalla kaikista uusista tiedoista, joita saamme kuulla näyttelijän romanttisesta elämästä.

Ennen kuin meni naimisiin Cole Sprousen kanssa, Lili Reinhart oli ainakin yhdessä muussa suhteessa. Joten Lili Reinhart ei ole vielä tehnyt solmua. Etsimme tietoja menneistä treffeistäsi ja yhteyksistäsi juuri nyt.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Lili Reinhart (@lilireinhart)

Huhuja Lili Reinhartin treffielämästä verkossa liikkuu kaikkialla. On helppo saada selville, kenen kanssa Lili Reinhart seurustelee, mutta on haastavampaa pitää kirjaa kaikista hänen kosketuksistaan, suhteistaan ​​ja eroistaan.

On jo nyt vaivalloista yrittää pysyä kaikkien julkkisten treffisivustojen ja suhteiden aikatauluissa, mutta sen tekeminen on lähes mahdotonta. Jos huomaat Lili Reinhartista vanhentuneita tietoja, ilmoita siitä meille.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR