Lil Meech Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Lil Meech, Big Meechin poika, on räppäri, näyttelijä ja tuottaja.

Hän nousi tunnetuksi Demetrius Flannery vanhempien ja Big Meechin poikana rikosdraamassa BMF.

Lil Meech syntyi 22. huhtikuuta 2000 Detroitissa, Michiganissa, Demetrius ja Tara Flenorylle (isä).

Nicole Flenory ja Terry Flenory, Lil Meechin kaksi sisarusta, ovat isänsä rahanpesuoperaation Black Mafia -perheen perustajia.

Lil Meech on naimaton, mutta suhteessa Sabrina Petersoniin ja asuu Miamissa, Floridassa, Yhdysvalloissa.

Hän kuvaa parhaillaan roolia HBO:n draamassa Euphoria. Hänen debyyttikappaleensa ”Bad Habits” musiikkivideo sisältää puolen minuutin nauhan hänen isänsä chattailemisesta vankilasta.

Lil Meechin ikä, perhe ja lapsuus

Demetrius Flenory Jr., joka tunnetaan paremmin nimellä Lil Meech , syntyi 22. huhtikuuta 2000 Detroitissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa. Hän on kaksikymmentäyksi vuotias. Hänen hiuksensa ja silmänsä ovat myös mustat. Hänen rodullinen alkuperänsä ja horoskooppi ovat epäselviä. Hänen kansalaisuutensa on Amerikan.

Lil Meech Net Worth

Demetrius Flenory Sr ja Latarra Eutsey omistavat hänet. Hänen isänsä Demetrius Flenory Sr. on amerikkalainen huumekauppias, joka tunnetaan nimellä Big Meech.

Lue myös: Thomas Sandersin nettoarvo: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Lil Meechin arvioitu nettovarallisuus

Lil Meechin oikea nimi on Demetrius Flenory Jr., ja hänen nettovarallisuutensa on raportoitu olevan 3 miljoonaa dollaria. Hän on sekä räppäri että näyttelijä.

Entä Lil Meechin tyttöystävä?

Meech on sinkku. Hän näyttää olevan hyvin yksityinen henkilökohtaisessa elämässään. Hän on myös pitänyt henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä. Tämän seurauksena emme ole varmoja, onko hänellä tyttöystävää.

Lil Meechin ura, mikä on hänen ammattinsa?

Lil Meech Net Worth

Meech on sekä räppäri että näyttelijä. Hänet tunnetaan pop- ja rap-musiikin tuottamisesta. Vainoharhainen, huonot tavat, MeTr4pstar, Spooky SZN, Dame Lillard , Trust, Intro, Ben 10,.44, Luv letter 3, On what?, 12 wings, Lil White Boy Anthem, Manifesto, Ptap life ja Psycho ovat joitain hänen hittikappaleitaan.

Hän johtaa myös BMF:ää, jonka hän peri isältään. T-paidat, tarrat, seinätaide, kodin sisustus ja muut suunnitellut tuotteet ovat osa kauppatavaraa.

Lil Meechin sosiaalisen median sivuja ovat Facebook, Twitter ja Instagram.

Hänen Instagram-tilillään, @lilmeechbmf, on 106 viestiä ja yli 1,7 miljoonaa seuraajaa. Lil Meechillä (@LilMeechBMF) on 818 twiittiä ja 12,8 000+ seuraajaa Twitterissä, kun taas LIL MEECHilla on 2 825 tykkäystä ja 3 013 seuraajaa Facebookissa.

Lue myös: SungWon Cho Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaampaan elämään!

Kuinka paljon Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr:n nettoarvo on?

Vuoteen 2021 mennessä Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr:n nettovarallisuus on ylittänyt 3 miljoonaa dollaria.

HBO:n Euphoria kuvaa ryhmää nuoria, jotka kamppailevat riippuvuuksista, joidenkin yrittäessä voittaa ne ja toisten joutuessa siihen. Demetriuksen huhuttiin olevan Maddyn ( Alexa Half ) Rakkauden kohde. Näyttelijä tai tuotanto eivät kuitenkaan vahvistaneet osallistumistaan ​​elokuvaan.

Uudet tulokkaat Minka Kelly (huhutaan näyttelevän uupunutta, huumaavaa esikaupunkien kotiäitiä) ja Dominic Fike ('homie', joka viettää aikaa Ruen ja Julesin kanssa ja 'rappeutunut', joka muistutti häntä nuoremmasta itsestään) liittyi häneen tällä kaudella.

Tämä on Demetriuksen toinen TV-ohjelma niille, jotka eivät ole tietoisia. Vuonna 2021 hän esitti isänsä Big Meechiä elokuvassa Black Mafia Family.

Voit olettaa, että Demetriuksen samankaltaisuus isänsä kanssa yhdistettynä hänen syvään ääneensä olisi helposti turvannut hänelle roolin. Näin ei ollut. BMF-tähti paljasti sen 50 senttiä suositteli häntä menemään näyttelijäkouluun kahdeksi vuodeksi viimeistelemään poppiaan. Niin hän teki! Ja näyttää siltä, ​​että näyttelijätunnit olivat kannattavia.

Demetrius paljasti myös, että hänen isänsä oli todella tyytyväinen hänen suoritukseensa. 'Hän on liian hämmästynyt juuri nyt!' sanoo Demetrius. Hän on valmis tulemaan kotiin ja olemaan kanssani henkilökohtaisesti.'

Lil Meech Net Worth

IMDB:n mukaan Demetrius esiintyy kahdeksassa BMF:n jaksossa vuonna 2021.

Demetrius on muusikko, joka perusti levy-yhtiön Blowing Money Fast (BMF). Sittemmin hän on julkaissut kappaleita, kuten Bad Habits, Paranoia ja Lockdown.

Hän johti myös kauppaa musiikin ammattinsa ohella.

Lue myös: Thomas Sandersin nettoarvo: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Onko Demetrius 'Lil Meech' Flenory Jr:llä äitiä ja lapsia?

Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr:llä ei ollut lapsia eikä äitiä vuonna 2021.

Lil Meech Net Worth

Tämä on hyvin erilainen tilanne kuin hänen isänsä, jonka monet ihmiset väittivät olevansa hänen vauvaäitinsä tai lapsiaan. Toissapäivänä oli raportti, että Lori Walkerin (Big Meechin tyttöystävän) tytär Neeka syntyi väitetysti Lorin ja BMF-tähden suhteesta.

Demetria Edwadior Jackson Flenory ja @queentrudy (IG-käyttäjä) väittivät myös olevansa Big Meechin tyttäriä tuolloin.