Lil Kimin muodonmuutos: Näe hänet ennen ja nyt, kun hän juhlii 46-vuotissyntymäpäiviään

Julkkis

WPR

Lil Kim, hyvää syntymäpäivää! 11. heinäkuuta räppäri täyttää 46 vuotta, ja hänellä on paljon syytä olla ylpeä uransa ja pitkäikäisyydestään. Kim aloitti räppäyksen teini-ikäisenä ja teki jälkensä alalle 25 vuotta sitten, kun Notorious B.I.G. löysi hänet.

Lil Kim on ollut hiphop-yhteisössä niin kauan, että hän on kirjaimellisesti kasvanut nuoresta naisesta itsevarmaksi aikuiseksi silmiemme edessä. Kim on ollut plastiikkakirurgiahuhujen kohteena vuosien ajan muuttuvan ulkonäön vuoksi, mutta hän on pysynyt tiukkasanaisena muuttuvasta ulkonäöstään. Kaiken tämän ajan Kim on pysynyt tyyli-ikoneena, ja hän on katsellut raivokkaasti palkintoshow'ssa, punaisilla matoilla ja muissa tapahtumissa.Emmy Rossumin uskomaton muutos Angelynena jatkuu uusissa sarjakuvissa!

lil kim muunnos

Lil Kim on nyt kokopäiväinen äiti uransa ohella. Hänen tyttärensä Royal Reign syntyi vuonna 2014, ja heillä on uskomattoman läheinen suhde. Kim on kuitenkin erittäin yksityinen henkilökohtaisesta elämästään. Hän ei pelkää julkaista kuvia ja videoita Royalista Instagramissa, mutta hänen rakkauselämänsä on pitänyt matalaa profiilia viime aikoina.

Lil Kim on voittanut Grammyn, kolme Video Music Awards -palkintoa, ja hänet on ollut ehdolla useisiin BET Awards -palkintoihin menestyksekkään rap-uransa aikana. Kimin viimeisin albumi 9 (2019) julkaistiin samana vuonna. Hänen muotitajunsa on myös yhtä moitteeton kuin koskaan. Lil Kim käyttää usein tiukkoja ja omituisia minimekkoja punaisella matolla, ja hän näyttää aina upealta osallistuessaan palkintonäytöksiin ja muihin tapahtumiin.

Kimin 46-vuotissyntymäpäivän kunniaksi muistelemme hänen uskomatonta muutostaan ​​vuosien varrella, nuoresta, raikkaalta räppäristä upeaksi äidiksi. Selaa yllä olevaa galleriaa nähdäksesi kuvia Kimistä sekä silloin että nyt.

Lue myös: Kylie Jennerin muutos vuosien varrella Tarkista tästä!

Lil Kimin muutos vuosien varrella

lil kim muunnos

Biggie ja Lil Kim seurustelivat tunnetusti vuosina 1993–1997, kunnes Juicy-räppäri murhattiin.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun Biggie huomasi Kimin rap-taistelun aikana Brooklynin kaduilla vuonna 1993, ja he alkoivat seurustella pian sen jälkeen, huolimatta siitä, että hän oli edelleen suhteessa lukion rakkaansa ja vauvaäitinsä Jan Jacksonin kanssa.

Biggie meni myöhemmin naimisiin R&B-laulajan kanssa Faith Evans vuonna 1994, mutta hän säilytti jatkuvan suhteen Kimiin.

Tänä aikana Lil Kimin ura oli nousussa sen jälkeen, kun hänen silloinen poikaystävänsä löysi hänet.

Kim muutti kiistatta naisräppärien peliä ja oli hip hop -skenen osatekijä, ja monet hänen kappaleistaan ​​ja ulkonäöstään toimivat inspiraationa nykypäivän naisräppareille.

Lue myös: Emmy Rossumin uskomaton muodonmuutos Angelynena jatkuu uusissa sarjakuvissa!

Onko Lil Kim käynyt plastiikkaleikkauksen? Minkä leikkauksen Lil Kim on käynyt?

lil kim muunnos

Lil Kim on ollut plastiikkakirurgiahuhujen kohteena jo jonkin aikaa, sillä räppäri on vuosien saatossa tullut jonkin verran tunnistamattomaksi.

Hän kertoi aiemmin tekemästään nenäleikkauksesta paljastuttuaan Hot 97:n Angie Martinezin haastattelussa vuonna 2005, että hän oli väkivaltaisessa suhteessa, mikä aiheutti hänelle murtuman nenän.

'Magic Stick' -räppäri paljasti, että hän oli aiemmin läpikäynyt nenänsä 'korjaustoimenpiteen', mutta hänellä oli 'särkynyt nenä, mustat silmät, kaikki se juttu' väkivaltaisen suhteensa seurauksena, mikä vaati lisäleikkauksia. .Faith Evans

Yleisesti oletettiin, että hänellä oli myös rintojen suurennus, leuka- ja poskitäyteaine ja silmän kohotus, ja kun häneltä kysyttiin, miksi hän halusi muuttaa kasvonsa, hän sanoi samassa haastattelussa: ”Luulen, että tein sen, koska olin vähän liian turha siihen aikaan.'

'Yritin olla täydellinen.' 'Olen perfektionisti', hän myönsi ja lisäsi, että hän saattaa toisinaan olla 'liiallinen' leikkauksen suhteen.