Elämäntapa

13 hengittävää kasvonaamaria, joilla pääset läpi kuuman kesän turvallisesti

Lämpimällä säällä voi olla vaikeampaa pysyä mukavana naamiossa, joten otimme hengittäviä kasvonaamioita, jotka auttavat pitämään meidät viileinä.

Helmillä koristellut morsiusneitomekot niin söpöt, että haluat ne kaikki

Helmillä koristellut morsiusneitomekot ovat kuin paljeteilla koristeltu morsiusneitopukujen isosisko – ne ovat hauskoja ja juhlan arvoisia, mutta samalla ne tuntuvat tyylikkäiltä ja hienostuneilta. Tässä 31 helmillä koristeltu morsiusneitomekkoa ostoksille (tai ainakin selaamiseen) nyt.

Jet-Set Guide: 5 parasta tekemistä Viequesissä, Puerto Ricossa

Hyppää Cape Airin lätäkkölentokoneeseen San Juanissa, ja alle 30 minuuttia myöhemmin laskeudut Viequesin rennon saaren paratiisiin – passia ei tarvita. Aiemmin koekenttä USA:lle.

Vintage-kihlasormukset niin söpöt, että haluan ostaa ne itselleni

Vintage kihlasormukset ovat trendikkäitä vuonna 2020, joten löysimme yhdeksän kaunista tyyliä, joita voit ostaa nyt.

Vähän tunnetut kohdesuunnitteluhackit, jotka ruokkivat pakkomiellettäsi

Jos olet aina halunnut tietää, miksi olet niin pakkomielle Targetissa ostoksille, keskustelimme Targetin suunnittelujohtajan kanssa saadaksemme kauhaa.

Parhaat ovulaatiotestiliuskat kiertosi seurantaan

Yrität sitten tulla raskaaksi tai ehkäistä, nämä tehokkaat ja tarkat testiliuskat auttavat sinua seuraamaan ovulaatiota.

15 parasta ilotulitusnäytöstä ympäri maailman

Ilotulitteita on käytetty vuosisatojen ajan eri puolilla maailmaa juhlan muotona, ja ne juontavat juurensa 700-luvun Kiinaan, jolloin niiden uskottiin keksineen. Joka vuosi ilotulitusnäytökset ympäri maailmaa näyttävät kasvavan ja parempana.

Olenko ainoa, jolla on viikonloppulaukkuja?

Minne oletkin matkalla tänä kesänä, haluat kantaa mukanasi ihanimmat (ja valokuvaamisen arvoisimmat) yölaukut.

Casetify x designlovefest -kevätkokoelmassa on kaikkien aikojen eniten Instagram-muovitettavat puhelinkotelot

Viimeisimmässä yhteistyössään Casetify ja designlovefest ylittivät itsensä. He suunnittelivat söpöimmät puhelinkuoret, jotka ovat turvallisia, täysin Instagrammittavia ja täydelliset kevääseen.

11 virtuaalista isänpäiväideaa, joilla saat isäsi tuntemaan olosi erityiseksi

Vaikka et voisi olla isäsi IRL:n kanssa, nämä 11 virtuaalista isänpäiväideaa varmistavat, että hän tuntee olonsa juhlituksi.