Lies Of P julkaisupäivä vahvistettu? Tutustu peliin ja viralliseen tarinaan!

Viihde

WPR

Pinocchion myyttiseen tarinaan perustuva Lies of P on sielun kaltainen toimintaroolipeli, joka seuraa puista lasta hänen tehtävässään jäljittää luojansa herra Geppetto ja muuttua ihmiseksi. Lies of P -elokuvan tapahtumapaikka, toisin kuin monet muut tämän tarinan kuuluisat uudelleenkertomukset, on painajainen, jossa Pinocchio joutuu kamppailemaan tullakseen ihmiseksi.

Tämän uuden pelin suhteen on paljon odotuksia Bloodbornea muistuttavan toiminnan, muokattavien valintojen, luvattujen menettelytapojen toisiinsa liittyvien seikkailujen ja pelin omaleimaisen tunnelman vuoksi.

Les of P:n ensimmäinen virallinen pelitraileri esitettiin Gamescom 2022 -tapahtumassa, vaikka pelin tulevasta julkaisusta on vielä vähän tietoa.

P:n julkaisun valheiden päivämäärä

Lies Of P Julkaisupäivä

Odotettu videopeli Lies of P julkaistaan ​​Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa vuonna 2023 PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X . Ensi vuonna tämä peli tulee saataville Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

P valheen tarina

Pelaat mekaanista Pinocchioa Lies of P -pelissä. Vaatteisiin kiinnitetään viesti, joka kehottaa sinua löytämään Geppeton, kun heräät Bloodbornea muistuttavassa goottiisessa metropolissa.

Ensisijainen tavoitteesi tässä synkkää versiossa Pinocchio-tarinasta on karistaa mekaaniset juuresi ja tulla ihmiseksi, mutta Kratin kaupunki on täynnä perverssiä olentoja ja vihollisia.

Tämä täydentää tietomme Lies of P:n julkaisupäivästä, juonesta ja pelattavuudesta. Emme malta odottaa, että tämä nimike lisätään Xbox Game Pass -pelien jo ennestään loistavaan listaan.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

Ketkä ovat P-kehittäjän ja julkaisijan valheita?

Lies Of P Julkaisupäivä

On mahdollista, että et ole ennen kuullut Lies of P:n takana olevista joukkueista, jos et ole Etelä-Koreasta. The Bless Unleashed -kehittäjät, Round8 Studio , työskentelevät pelin parissa. Lies of P näyttää olevan paljon lineaarisempi yksinpelikokemus, vaikka kehittäjien aikaisempi kokemus näyttää olevan MMO:ista.

Pelin julkaisija Neowiz saavutti mainetta tekemällä yhteistyötä EA:n kanssa tuottaakseen suosittuja verkkopelejä, kuten FIFA verkossa ja Battlefield Online itäisille alueille. Pohjois-Amerikan kustantaja on julkaissut äskettäin lisää nimikkeitä, mukaan lukien Skul: The Hero Slayer ja Dandy Ace. Lies of P on epäilemättä sen tunnetuin peli tähän mennessä lännessä.

Lue lisää: Street Fighter 6:n julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Lies of P traileri

Kuten aiemmin todettiin, Lies of P -traileri Gamescom 2022 tarjoaa parhaan kokonaiskuvan otsikosta tällä hetkellä. Se on loistava tapa tutustua Lies of P:hen aina juonen ja sijainnin yhteenvedosta Pinocchion todistamiseen toiminnassa. Voit katsoa sen täältä:

Keskustelu Lies of P:stä on nyt valmis! Tarkista tilanne usein, sillä päivitämme tämän keskuksen heti, kun uutta tietoa tulee saataville. Viimeisimmät tiedot epäsymmetrisestä kauhupelistä saat vierailemalla Killer Klowns from Outer Space -sivustollamme siihen asti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR