Liam Payne -kiista: Liam Payne pyytää anteeksi lauluaan molemmin puolin sen jälkeen, kun häntä syytettiin 'kaksifobisuudesta' sanoitusten jakamisen vuoksi

Kiistaa

WPR

Englantilainen muusikko, Liam James Payne (s. 29. elokuuta 1993) One Directionin jäsenenä, tuli tunnetuksi nimellä. Kun hän osallistui brittiläiseen televisio-ohjelmaan The X Factoriin vuonna 2008, Payne debytoi laulajana.

Vuosi putoamisen jälkeen hän osallistui uudelleen koe-esiintymiseen, tällä kertaa neljän muun kilpailijan kanssa perustaakseen One Directionin, josta tuli yksi kaikkien aikojen suosituimmista poikabändeistä julkaisunsa jälkeen vuonna 2011. Paynen ja Cherylin kappaleiden remiksejä teki muut tuottajat, jotka käyttävät aliaksia 'Big Payno' ja 'Payno'.

Nauhoitettu sopimus Republic Recordsin kanssa varmistettiin Pohjois-Amerikan jakelusta One Directionin hajoamisen jälkeen. ”Strip That Down” julkaistiin pääsinglenä Paynen debyyttialbumilta toukokuussa 2017.

Tätä kirjoitettaessa se on sertifioitu platinaksi sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa, missä se nousi kolmannelle sijalle Iso-Britannian singlelistalla. LP1 julkaistiin joulukuussa 2019 hänen ensimmäisenä albuminaan. One Directioniin liittymisen jälkeen hän on myynyt yli 18 miljoonaa singleä ja kerännyt yli 3,9 miljardia uraa.

Liam Payne -kiista

Hänen laulunsa jälkeen Molemmilla tavoilla Häntä kutsuttiin bifobiseksi, Liam Payne pyysi anteeksi.

Vihaiset fanit väittivät, että tuolloin 26-vuotias muusikko 'fetisoi' biseksuaalisuutta julkaiseessaan kappaleen joulukuussa.

'Rakastaa tapaa, jolla hän saa sinut päälle, vaihtamaan kaistaa kuin Bugatti Sportissa' olivat Liamin laulun rohkeat sanat.

Seminaarini hänen kanssaan johtui vain sattumasta', tunnustin. Heittäen sitä vartaloa kuin se olisi viimeinen ateriamme, minä menen päähän, te menet häntä.

Lue myös: Kenraali Milleyn kiista: Epäpoliittinen sotilasupseeri on jälleen yhden kiistan keskipisteessä

Siitä tuli syytteitä Liam Payne 'fetisoi biseksuaalisuutta' kappaleen takia, ja hashtag #liampayneisoverparty levisi Twitterissä.

The Daily Starin uuden haastattelun mukaan Liam myöntää olleensa väärässä ja pyytää anteeksi.

Liam Payne -kiista

Lausunnossaan hän pyysi anteeksi kaikilta, joita levyn kappaleet tai muu sisältö järkytti.

Kirjoittamisella ja muilla toimilla, joihin osallistuin, ei ollut mitään tekemistä sen kanssa.' 'Yritin vain työntää itseäni uusilla tavoilla.'

Lue myös: Consensual Hex Controversy: Naisten hyväksikäyttö ilman heidän suostumustaan, kirja raiskauspolitiikasta

Debyyttisoolokappaleensa Strip That Downin menestyksen jälkeen lapsen isä väitti, että se oli hetki, ja lisäsi, että hän sai monia kappaleita, jotka olivat seksuaalisesti provosoivia.

Nuori, joka on kiinnostunut musiikista ja grooveista, sanoi: 'Ok, mennään siihen.' Hänestä tuntui, että hänet pakotettiin tekemään tällaisia ​​asioita, mutta hän sanoi myös: 'Ok, mennään siihen.

Liam Payne -kiista

Hän ajaa nyt Midnightia, kappaletta, joka on vähemmän seksuaalinen ja keskittyy Liamin kumppanin etsintään.

Huhut One Directionin jälleennäkemisestä nousevat edelleen sen jälkeen, kun Liam väitti olleensa yhteydessä entisiin bändikavereihinsa ennen heidän 10-vuotisjuhlaansa.

Keskiviikkona hän kertoi James Cordenille, ettei hän voinut antaa liikaa pois Late Late Show -kotihaastattelussa.

Sen jälkeen kun uutisia yhtyeen yhdistämisestä tapahtui, Liam ei juurikaan hälventänyt spekulaatioita.

'Minun ei ole lupa sanoa liikaa, koska antaisin sen pois', hän sanoi.

Keskustelumme ovat olleet useammin viime aikoina, ja uskon, että me kaikki koemme, että kymmenvuotisjuhla on todella merkittävä.

Liamin mukaan hän on vasta äskettäin keskustellut FaceTimessa Louis Tomlinsonin ja Niall Horanin kanssa eikä ole maininnut Harry Stylesia tai Zayn Malik .