Liam Neeson paljastaa, miksi hän ei ole tyytyväinen Schindler's List -suoritukseensa

Julkkis

WPR

Liam Neeson on taitava näyttelijä, joka on esiintynyt useissa huomionarvoisissa elokuvissa, mukaan lukien Oscar-ehdokkuuden saanut holokaustidraama Schindlerin lista.

Historiallisessa elämäkerrassa kerrottiin tarinasta Oskar Schindler , saksalainen valmistaja, joka työllisti 1 200 juutalaista toisen maailmansodan aikana ja piti heidät hengissä loppuun asti.

Steven Spielbergin ohjaama elokuva, jonka pääosissa on Liam Neeson, voitti seitsemän Oscar-palkintoa, mukaan lukien parhaan elokuvan ja parhaan ohjauksen palkinnot. Joten saatat ajatella, että Liam Neeson muistaa lämpimästi tämän kuvan ja esityksensä, mutta niin ei ole.

Äskettäisessä haastattelussa Irish Talk Show'n Late Late Show'n kanssa Neeson kertoi juontaja Ryan Tubridylle:

”Mielestäni se on fantastinen elokuva, ja Steven on luonut jotain hyvin merkittävää. Olen erittäin tyytymätön suoritukseeni. Koska en tunnista itseäni siitä.

Tiedätkö, se olen vain minä, Liam Neeson. Steven ohjasi minut pienimpiä yksityiskohtia myöten. Oli tilanteita – kuten kuva minusta polttamassa tupakkaa todistaa…

Hän neuvoi minua milloin tupakoida, koska olin tuolloin tupakoitsija. Hän muistutti minua hengittämään. 'En kestä tätä', muistan sanoneeni. 'En ole nukke', ymmärrät.

Joka tapauksessa skenaarioita on monia, joten olen tietoinen siitä, että Steven opastaa minua pitämään tupakkaa, milloin hengittää ja milloin katsoa tänne ja sinne, kun näen sen. Joten huolimatta siitä, että uskon elokuvan olevan loistava, en ole tyytyväinen suoritukseeni.'

Liam Neeson paljastaa, miksi hän ei ole tyytyväinen Schindlerin List-suoritukseensa

Spielberg on loistava ohjaaja, joka loi loistavan elokuvan. Se kaikki kannatti Liam Neesonin upean esityksen ansiosta, mutta se ei kuulosta hauskalta kokemukselta! Neeson ja Spielberg olivat partaalla yhdistyvän vuoden 2012 elokuvassa Lincoln, jossa Neesonin oli määrä näytellä nimellistä 16. presidenttiä, mutta hän jäi kesken vaimonsa ennenaikaisen kuoleman vuoksi. Daniel Day-Lewis voitti roolistaan ​​parhaan miespääosan Oscarin.

Liam Neeson on sittemmin näytellyt useissa muissa elokuvissa, ja vaikka hän ei muistelekaan lämmöllä tuossa osassa vietettyä aikaa, hänet tunnetaan aina erinomaisesta suorituksesta.

Lue myös: Johnny Depp ja Amber Heard vierailivat 100 dollarin Trailer Palacessa

Nyt tietysti iso kysymys on, keneen hän rakastui?

Liam Neeson paljastaa, miksi hän ei ole tyytyväinen Schindlerin List-suoritukseensa

'Meidän on vain löydettävä tämä nainen, joka valloitti hänen sydämensä', hämmentynyt Aspen vitsaili pian haastattelun jälkeen. En ole varma, kuka hän oli, mutta hän herätti kiinnostukseni.' Tietysti hän on utelias. Olemme kaikki syyllisiä siihen. Mikä tämän naisen nimi on? Onko rakkautesi palautettu? Onko se tehty sopimus? Jos näin on, miten reagoidaan siihen, että Darkman käpertää heitä?

Olipa tilanne mikä tahansa, Neeson on varmasti ärsyyntynyt paljastuksesta, koska hän on nyt väittänyt, että koko juttu oli huijausta. 'Se oli hölynpölyä', Neeson kertoi Daily Mailille aiemmin tällä viikolla. 'Sanoin hänelle: 'Rakastuin häneen, mutta hän oli jo otettu.' Se on pila.'

Ellei erehdy, vitsi näyttää olevan se, että Neeson väitti rakastuneensa siepattuihin naisiin ja että hän esiintyi myös elokuvassa Taken.

Joka ei vain näytä lähestyvän vitsin kaukaisimman kuviteltavissa olevan kiertoradan pistettä, vaan näyttää myös tekevän hänen olemassaolostaan ​​äärimmäisen mahdottomaksi.

Koska ennakkotapaus on nyt perustettu. Kun Liam Neeson mainitsee yhden elokuvansa nimen lauseessa, hänen oletetaan pilaavan. Jos hänen autonsa joskus varastetaan, hän ei voi enää soittaa poliisille ja ilmoittaa: 'Tämä on Liam Neeson, autoni on varastettu', koska pelkäävät koko poliisilaitoksen ulvomista tietävästä naurusta.

Myönnän, että tässä vaiheessa en ole varma, vitsailiko Neeson vai yrittikö vain korjata kurssia kömpelöllä tavalla. Tässä vaiheessa olen nähnyt haastattelun niin monta kertaa, että olen menettänyt kontekstin tajuntani.

Onko odotus, ennen kuin hän lisää sanan 'taen', tarkoitus luoda lyöntiviiva, vai onko se vain tavallinen välilyönti sanojen välillä? Uskon, että hänen kulmakarvat saattoivat kohota hieman, kun hän sanoi sen, mutta on mahdollista, että hän vain raapi päätään.

Liam Neeson paljastaa, miksi hän ei ole tyytyväinen Schindlerin List-suoritukseensa

On vain yksi tapa löytää totuus. Meidän on tästä lähtien kiinnitettävä erityistä huomiota jokaiseen Neesonin haastatteluun. Meillä on kaikki syyt epäillä rotta, jos se ei koskaan mainitse minkään muun elokuvansa nimiä muuten asiaankuulumattomassa lausunnossa.

Jos hän sanoo sellaisia ​​asioita kuin 'Rakastuin, mutta olin kolmas henkilö' tai 'Rakastuin, mutta hän söi aamiaisen Plutolla' tai 'Rakastuin, mutta hän oli Dark Knight Rises', voimme kaikki levätä mukavasti tietäen, että olemme koomisen neron keskellä.