Leo Dicaprio Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Yksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä tällä hetkellä on Leonardo DiCaprio. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1997 Titanicin lipputulon ansiosta.

Sittemmin hän on toiminut useissa eri tehtävissä ja ollut ehdolla ja palkittu yli 250 kertaa. Luonnollisesti Leonardo DiCaprion nettovarallisuus on kasvanut merkittävästi hänen alkuajoistaan.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Leonardo DiCaprion (@leonardodicaprio) jakama viesti

Nuorena nuorena Leonardo esiintyi muutaman kerran televisiossa ja mainoksissa, mikä auttoi aloittamaan uransa Hollywoodissa.

14-vuotias DiCaprio teki Mattel-mainoksen yhtiön Matchbox-autoille, mikä oli läpimurtorooli.

Hän esiintyi nuorena useiden eri merkkien mainoksissa, mukaan lukien Bubble Yum, Apply Jacks ja Kraft Foods. Leonardo alkoi välittömästi saada televisiorooleja.

Leo Dicaprion nettoarvo

Hän vieraili lyhyinä sarjoissa The Outsiders, Roseanne ja The New Lassie. Hän esiintyi 12 jaksossa Parenthood-televisiosarjassa ja myöhemmin 23 jaksossa Growing Painsissa.

Lue myös: Antonio Brown Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Mikä on Leonardo Di Caprion nettovarallisuus ja palkka?

Nimi Leonardo DiCaprio
Nettovarallisuus (2022) 260 miljoonaa dollaria
Ammatti Näyttelijä
Kuukausitulot ja palkka 3 miljoonaa +
Vuotuiset tulot 36 miljoonaa +
Viimeksi päivitetty 2022

Amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, filantrooppi ja kampanjantekijä nimeltä Leonardo DiCaprio. Leonardo DiCaprion nettovarallisuus on 260 miljoonaa dollaria.

Leonardo DiCaprio ansaitsi noin 300 miljoonaa dollaria pelkästään palkoista ja taustapisteistä 25 vuoden aikana vuosina 1995–2020.

Esimerkiksi huolimatta siitä, että hän sai vain 2,5 miljoonan dollarin peruspalkan vuoden 1997 elokuvasta Titanic, hän ansaitsi lopulta 40 miljoonaa dollaria 1,8 %:n osuuden vuoksi bruttotakapisteistä.

Lisäksi hän on ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita riskipääomasijoitusten, kiinteistöomistusten ja sponsoroinnin kautta.

Näyttelijän ura

Leo Dicaprion nettoarvo

DiCaprio kiehtoi esiintymistä pienestä pitäen. Hänellä oli ollut useita pieniä rooleja tv-sarjoissa sekä useita tv-mainoksia.

Hänen suorituksensa Mattelin Matchbox-autoissa oli yksi hänen tunnetuimmista kaupallisista näyttelijöistä. Hän loi myös mainoksia Kraft Singlesille, Apple Jacksille ja Bubble Yumille.

DiCaprio kamppaili saadakseen näyttelijänuransa käyntiin. Toimiston löytäminen vei häneltä jonkin aikaa. Jopa kerran, hän oli työttömänä yli vuoden. DiCaprio pysyi siitä huolimatta, kiitos isänsä johdonmukaisen rohkaisun ja halun huolehtia äidistään.

Kun hänelle annettiin säännöllinen rooli televisio-ohjelmissa, kuten The Outsiders ja Santa Barbara, hän sai lopulta jalkansa oven väliin.

Myöhemmin hän sai ehdokkuuden parhaaksi nuoreksi näyttelijäksi uudessa televisiosarjassa roolistaan ​​Garry Buckmanina elokuvassa Parenthood. Hän liittyi Growing Pains -sarjaan vuotta myöhemmin ja voitti esityksestään Young Artist -palkinnon.

Leo Dicaprion nettoarvo

1990-luvun puolivälissä Leonardo DiCaprio alkoi kiinnittää huomiota elokuvanäyttelijänä. Elokuvassa What's Eating Gilbert Grape vuonna 1993 hän esitti Johnny Deppin veljeä. Hän sai roolistaan ​​parhaan miessivuosan ehdokkuuden Golden Globesissa ja Oscareissa.

Hän näytteli yhdessä Claire Danesin kanssa elokuvassa Romeo + Julia vuonna 1996. Hän sai Hopeakarhun parhaasta miespääosasta ja 147 miljoonan dollarin maailmanlaajuisen voiton elokuvasta. Pian sen jälkeen Leonardo DiCaprion nettovarallisuus saavutti 20 miljoonaa dollaria ja alkoi tasaisesti nousta.

Vuonna 2002 Martin Scorsese Elokuva Gangs of New York, joka sai paljon kiitosta kriitikoilta, DiCaprio esitti päähenkilöä.

Koska hän ja Scorsese tulivat niin hyvin toimeen, he jatkoivat työskentelyä yhdessä. Vuonna 2004 tuotettiin The Aviator; vuonna 2006, The Departed; vuonna 2010, Shutter Island; ja vuonna 2013 The Wolf of Wall Street. Hän julkaisi myös Great Gatsbyn vuonna 2013.

Leonardo DiCaprion nettovarallisuus ylitti 200 miljoonan dollarin kynnyksen vuonna 2015, pian sen jälkeen, kun hän lopetti The Revenant -elokuvan kuvaamisen.

Sen jälkeen hän piti neljän vuoden loman näyttelemisestä keskittyäkseen tuotantoon.

Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood hän näytteli Brad Pittiä vastapäätä vuonna 2019 tehden paluun näyttelijänä. Kaksi tähteä tulivat loistavasti toimeen ja jopa alensivat palkkojaan elokuvan maksamiseen.

Lue myös: Manti Teo Net Worth: Katso syvemmälle hänen luksuselämänsä vuonna 2022!

Hyväksynnät ja sijoitukset

Leo Dicaprion nettoarvo

Leonardo on ollut Tag Heuer -kellojen kasvot useiden vuosien ajan, ja hän on esiintynyt pääasiassa sanomalehtimainoksissa.

Enemmän ulkomaisia ​​merkkejä on hänen tukensa. Hän on esimerkiksi näytellyt japanilaisessa Jim Beam -mainonnassa.

Lisäksi hänen kerrotaan saaneen 5 miljoonaa dollaria esiintymisestä japanilaisen luottokorttiyhtiön mainoksessa.

Hänet nimitettiin kiinalaisen sähköajoneuvojen valmistajan BYD:n brändilähettilääksi vuonna 2017.

Hän sijoitti varhain vegaaniseen lihajäljitelmästartupiin Beyond Meatiin, ja yritys nousi pörssiin toukokuussa 2019 4 miljardin dollarin arvostetulla arvolla.

Filantropia

Leo Dicaprion nettoarvo

Vuonna 1998 Leo perusti Leonardo DiCaprio Foundationin, joka on voittoa tavoittelematon ympäristöjärjestö, vastauksena Titanicin menestykseen. Hänen säätiönsä on tähän mennessä kerännyt eri tarkoituksiin yli 80 miljoonaa dollaria.

Lapsuuden talonsa entiselle paikalle hän antoi 35 000 dollaria Leonardo DiCaprio -tietokonekeskuksen rakentamiseen Kalifornian Los Felizin kirjastoon. Hän lahjoitti miljoona dollaria Haitin avustusoperaatioihin ja miljoona dollaria hurrikaani Harveyn avustusoperaatioihin.

Lue myös: Nia Vardalosin nettoarvo: kuinka paljon Nia Vardalos on tienannut vuonna 2022?

Kiinteistöt

Leo Dicaprion nettoarvo

Leolla on joitain kiinteistötycoonin kaltaisia ​​ominaisuuksia. Hänen ensimmäinen rantakiinteistönsä Malibu maksoi hänelle 1,6 miljoonaa dollaria, ja se rakennettiin vuonna 1998.

Vuonna 2015 hän yritti myydä tämän kodin 11 miljoonalla dollarilla, mutta päätti lopulta sen sijaan vuokrata sen ja veloittaa 25–50 000 dollaria kuukaudessa vuokrasopimuksen kestosta riippuen.

Henkilökohtainen elämä

Leo Dicaprion nettoarvo

Vaikka DiCaprio ei ole koskaan ollut naimisissa, tiedetään, että hän on seurustellut useiden tunnettujen kansainvälisten mallien kanssa. Hän oli suhteessa brasilialaisen supermallin kanssa Gisele Bundchen 2000-2005.

Heidän eronsa jälkeen DiCaprio seurusteli israelilaisen mallin Bar Refaelin kanssa vuoteen 2011 asti. Israelin presidentti Shimon Peres vieraili Refaelin kotikaupungissa tähän aikaan, ja he tapasivat henkilökohtaisesti.

DiCaprio rakastui saksalaiseen malliin Toni Garrniin vuonna 2013. Suhteen aikana kului noin puolitoista vuotta.

Tällä hetkellä DiCaprio tapaa argentiinalais-amerikkalaista näyttelijää ja mallia Camila Morronea. DiCapriolla ei ole lapsia ja hän sanoi olevansa epävarma, haluaisiko hän edes tuoda lapsia sellaiseen ympäristöön.

Näyttelijä perusti Leonardo DiCaprio Foundationin vuonna 1998. Se on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on omistautunut ympäristötietoisuuden lisäämiseen.

Sen pääpainopisteet ovat ilmaston lämpenemisen estäminen, uusiutuvien energialähteiden käyttö ja maapallon biologisen monimuotoisuuden ylläpitäminen.

Vuoteen 2017 mennessä organisaatio oli jakanut yli 20 miljoonan dollarin palkintoja ympäristöasioiden edistämiseksi.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR