Legacies kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Useimmat katsojat eivät malta odottaa Legaciesin viidennen tuotantokauden ensi-iltaa televisiossa. Ohjelman fanit odottavat innolla uutisia siitä, milloin Legaciesin kausi 3 on suoratoistettavissa verkossa.

Jatka lukemista saadaksesi lisää tärkeitä tietoja tulevasta Legacies-kaudesta.

Milloin Legaciesin kausi 5 ilmestyy?

Legacies kausi 5

On ollut epäilyksiä, että esitys saatetaan peruuttaa, vaikka tuottajat eivät ole vahvistaneet mitään.

Vaikuttaa siltä, ​​että Legaciesin viidennen kauden julkaisupäivä ilmoitetaan pian kauden julkistamisen jälkeen. Legaciesin kauden 5 odotetaan ilmestyvän 21. huhtikuuta 2023 .

Lue myös: Sinä kausi 4: Tässä on kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi!

Legacies kausi 5 Näyttelijät: Kuka voi olla siinä?

Legacies kausi 5

Jos Legaciesin 5. kauden suunniteltu ensi-iltapäivä toteutuisi, voimme odottaa lähes kaikkien sarjan vakituisten näyttelijöiden paluuta, vaikka tulevasta kaudesta ei ole muodollista sanaakaan.

Lisäksi kaudella 5 on potentiaalia sisältää tunnistettavia kasvoja. Monet fanien suosikkihahmot palaavat toisella kaudella, ja lukuisten uusien vakituisten ja toistuvien pelaajien esittely lupaa hyvää esitykselle.

Tässä ohjelmassa on joitain tunnettuja ja lahjakkaita näyttelijöitä, mukaan lukien

Danielle Rose Russellin esittämän Mikaelsonin hahmo on toivon majakka.

  • MG:n edustajana Quincy Fouse on ruorissa.
  • Alaric Saltzmania esittää Matthew Davis .
  • Aria Shahghasemin esitys, mukana Landon Kirby.
  • Josie Saltzmania esittää Kaylee Bryant.
  • Lizzie Saltzman, näyttelijä Jenny Boyd .

Lue myös: Loki kausi 2: uusimmat päivitykset sarjan jatko-osasta!

'Perintöjen' fanit olisivat tavanneet Damonin ja Elenan tyttären kaudella 5

Legacies kausi 5

Kirjailija Julie Plec keskusteli Legaciesin viidennen kauden mahdollisista tapahtumista TVLinen kanssa. Stefanie Salvatoren lisääminen oli hänen ja muiden kirjoittajien mielessään ollut suunnitelma.

Jos esitys jatkuisi, Stefanie 'olisi ollut taulun kärjessä hahmona, jonka aiomme esitellä', Plec sanoi. Päässäni Damonilla ja Elenalla oli lapsia aikajanallamme.

Saimme sen kuulostamaan genie-jaksossa, että hän oli noin 12-13-vuotias. Legaciesin esittämän aikajanan mukaan heidän lapsensa olivat kuitenkin paljon nuorempia – todennäköisimmin taaperoisia.

Plec harkitsi 'aikahypyä' tai 'ajalla jollain tapaa leikkimistä' sisällyttääkseen Stefanien Legaciesin 5. tuotantokauteen.

Legacies Kertaus

Kauden 4 jakson 20 alussa Alaric päättää sulkea Salvatore Schoolin huolimatta Hopen ja MG:n voimakkaasta vastustuksesta suunnitelmaa kohtaan.

Hope soittaa Landonille ja pyytää häntä tuomaan Klausin hengen; Landon sanoo olevansa tunteeton haettuaan heidän ystävänsä. Se, mitä Hope haluaa, on järjestetty.

Legacies kausi 5

Vaikka Klaus on vihdoin löytänyt levon, Landon ja Ethan varmistavat, että tämä lähettää Hopelle jäähyväisviestin, jossa hän ilmaisee ikuisen rakkautensa häntä kohtaan ja lupaa olla koskaan jättämättä häntä.

Alaric on päättänyt jatkaa koulua Josien lahjoituksen ansiosta. Tänä aikana opimme Carolinesta, jonka tehtävänä on dokumentoida kokemuksiaan yliluonnollisista olentoista tulevien sukupolvien vuoksi.

Lue myös: Suurin kauden 1 Throwback Twistilla Blacklist-kausi 10 alkaa!

Klaus

Kun Jed ja Ben aloittavat uuden yhteisen elämänsä, Ethan tajuaa, että hänen ylösnousemuksensa on vapauttanut hänet hänen kirouksensa kahleista ja antanut hänelle mahdollisuuden saada takaisin ihmisyytensä.

Cleo saa näkemyksen, jossa hän näkee Kalebin tekevän suuria asioita heidän kaltaisilleen ihmisille tulevaisuudessa ja itsensä ottavan koulun johtajaksi, kun hän käyttää voimiaan paljastaakseen Kalebin taustan.

Käyttäessään voimiaan selvittääkseen Kalebin taustan, Cleo näkee tämän vision. Vaikka Lizzie päättää ensin muuttaa Belgiaan Josien kanssa, hän päättää lopulta jäädä Yhdysvaltoihin, jotta hän voi pitää yhteyttä MG:hen.

Legacies kausi 5

Myöhemmin sarjassa Hope jättää hyvästit Alaricille ja kiittää häntä siitä, että hän oli hänen 'toinen isänsä'.

Hope päättää pitää Josie Kenin keihään piilossa siltä varalta, että sitä joskus enää tarvittaisiin, ja Landon vakuuttaa hänelle olevansa tyytyväinen uuteen velvollisuuteensa lauttamiehenä, niin kauan kuin he levittävät Klausin tuhkaa. Hope, Caroline ja muut opiskelijat toivottavat innostuneena vastaan ​​uuden luokan.

Lopulta Hope voi päästää menneisyydestä irti isänsä Klausilta saamansa viestin ansiosta jakson lopussa. Sitten kaksikko aloittaa uuden luvun elämässään yhdessä arvostetussa Salvatore Schoolissa, jossa Caroline on nimitetty rehtoriksi.

Caroline

Legacies kausi 5

Tiedät varmasti, että Carolinea ei ole nähty The Originalsin kauden 5 jälkeen. Hän oli sanonut hyvästit Klausille juuri ennen tämän kuolemaa.

Tällä kertaa hän kuitenkin palasi Mystic Fallsiin Legaciesin kauden finaalissa. TV-ohjelman päätyttyä Alaric luovutti päätehtävänsä Carolinelle, josta tuli koulun rehtori.

Hän oli yksi Vampire Diariesin näyttelijöistä, joka esiintyi sekä The Originalsissa että elokuvassa vampyyri päiväkirjat spinoff-sarja Legacies.

The Vampire Diariesin fanit arvelivat, että sarja olisi jatkunut useamman kauden, jos sitä ei olisi peruutettu uusien hahmojen lisäyksellä.

Lue myös: Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Mikä on perintöjen tarina?

Legacies kausi 5

Tämä sarja kertoo The Vampire Diariesin ja The Originalsin perinteitä noudattaen Salvatoren nuorten ja lahjakkaiden koulun seuraavan sukupolven yliluonnollisia olentoja.

Hope käy Salvatore School for the Young and Gifted -koulussa The Originalsin tapahtumien aikaan, seitsemäntoista vuoden iässä.

Paranormaaleilla olennoilla on turvapaikka School for Supernatural Studiesissa, jossa he voivat oppia hallitsemaan kykyjään ja impulssejaan.

Legacies kauden 5 juoni: Mistä se voisi olla?

Legacies kausi 5

Tuoreimmat tiedot viittaavat siihen, että Legacies-kautta ei tule toista kautta. Koska kausi 4 on jo lähetetty, spoileriennusteet ovat tässä vaiheessa melko vaikeita.

Jos saamme tietoa tulevasta Legacies-kaudesta, jaamme sen kanssasi täällä.

Legacies kauden 5 traileri

Legaciesin kauden 5 traileria ei ole vielä julkaistu. Siitä huolimatta se näyttää ilmestyvän pian Legacies-sarjan viidennen kauden paljastamisen jälkeen.

CW’s Legaciesin kausi 4 jatkuu edelleen, eikä esitys ole vielä päättynyt. Toukokuuhun 2022 mennessä esityksen tuotanto on valmis.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR