Lee Jung-Jae tekee historiaa, kun hän voitti parhaan miespääosan elokuvassa Squid Games

Viihde

WPR

Lee Jung-Jae, 'Squid Gamen' tähti, luo historiaa voittamalla draamasarjan pääosan näyttelijän vuoden 2022 Emmy-gaalassa.

Lee Jung-Jae voitti draamasarjan parhaan pääosan palkinnon 74. vuotuisessa Television Academy Awards -gaalassa erinomaisesta suorituksestaan ​​kansainvälisesti arvostetussa eteläkorealaisessa selviytymisdraamasarjassa 'Squid Game'.


Lee Jung Jae voitti palkinnon ennen näyttelijöitä, kuten Jason Bateman elokuvasta 'Ozark', Brian Cox elokuvasta 'Succession', Bob Odenkirk elokuvasta 'Better Call Saul' ja Jeremy Strong elokuvasta 'Severance'.

'Siksi, että olemme saaneet vakavan tilanteen eloon niin kauniisti ruudulla upealla tarinalla ja upeilla kuvilla', näyttelijä ylisti sarjan luojaa Hwang Dong-hyukia.

Aiemmin tänä vuonna Lee voitti SAG-palkinnon samassa kategoriassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Artist Companyn (@artistcompanyofficial) jakama viesti

'Kalmaripeli ' teki myös historiaa tullessaan ensimmäiseksi ei-englanninkieliseksi ohjelmaksi, joka oli ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi päädraaman kategoriassa ja voitti kirjoituspalkinnon.

Korealainen megahitti sai Lee- ja Outstanding Drama Series -kategorian ehdokkuudet. Sarja sai yhteensä 14 ehdokasta.

Tänä iltana Deadlinelle Emmy-gaalassa puhuneen Hwangin mukaan Leen hahmo Seong Gi-hun, joka tunnetaan myös nimellä Numero 456, hakee kostoa seuraavalla kaudella.

Maanantai-iltana Jung-Jae osallistui näyttelijätovereidensa esitykseen Microsoft-teatterissa Los Angelesissa.

Hwang Dong-hyuk, 'Squid Gamen' luoja, teki historiaa olemalla ensimmäinen ei-englanninkielinen draamasarjan ohjaaja ja ensimmäinen aasialainen elokuvantekijä, joka voitti draamasarjan kategorian.

Lisäksi näyttelijöitä, kuten Park Hae-soo, Wi Ha-Joon, HoYeon Jung, O Yeong-Su, Heo Sung-Tae, Anupam Tripathi ja Kim Joo-ryoung, ovat esillä sarjan näyttelijöissä.

Show keskittyy kilpailuun, jossa 456 osallistujaa, jotka kaikki kokevat äärimmäisiä taloudellisia vaikeuksia, vaarantavat henkensä osallistumalla sarjaan vaarallisia lasten aktiviteetteja yli 5 miljardin wonin voittamiseksi.

Squid Gamen oli tarkoitus kestää vain yksi kausi, mutta sen valtava suosio on saanut asiat muuttumaan. Toisella kaudella Lee ja Hwang palaavat molemmat.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Squid Gamen kausi 2 on Netlfixin vahvistama: Uusimmat päivitykset ja spoilerit ovat täällä!
  2. Reacher-kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR