LeBron James Net Worth 2022: Amerikkalainen koripalloilijan ja yrittäjän tulot!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen koripalloilija ja yrittäjä LeBron James on arvioiden arvoinen 1 miljardia dollaria . Hänen paikallinen joukkueensa Cleveland Cavaliers valitsi LeBron Jamesin ensimmäiseksi kokonaisvalinnan vuoden 2003 NBA-draftissa, kun hän sytytti lukion koripallomaailman tuleen.

Vuodesta 2003 vuoteen 2010 LeBron James oli Cleveland Cavaliersin jäsen. Vuonna 2010 hän teki sopimuksen Miami Heatin kanssa, jossa hän pelasi viisi vuotta. Vuosina 2012 ja 2013 hän ohjasi Heatin NBA-mestaruuteen. Vuodesta 2014 vuoteen 2018 hän kuului Cleveland Cavaliersiin, jossa hän voitti mestaruuden vuonna 2016. Hän liittyi Los Angeles Lakersiin vuonna 2018. Vuonna 2020 hän voitti mestaruuden Los Angelesissa.

lebron jamesin nettovarallisuus

Tässä kirjoituksessa hän on palkan perusteella kuudenneksi eniten palkattu NBA-pelaaja. Hänelle on 41,1 miljoonan dollarin vuotuinen peruskorvaus.

Hän on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ja parhaiten palkatuista julkkiksista urheilun ulkopuolella. Hänellä on miljardi dollarin sopimus Niken kanssa ja hän ansaitsee 60-90 miljoonaa dollaria vuodessa sponsoreina. Maineensa ja omaisuutensa ansiosta hän on rakentanut vaikuttavan start-up-portfolion, johon hän on tehnyt merkittäviä sijoituksia. Kiinnostus Liverpool FC:tä kohtaan voidaan jäljittää häneen.

Nettovarallisuus: 1 miljardia dollaria
Palkka:100 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika:30.12.1984
Sukupuoli:Uros
Korkeus:6 jalkaa 8 tuumaa (2,05 m)
Ammatti:Koripalloilija, urheilija, televisiotuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

LeBron Jamesista tulee miljardööri vuoteen 2035 mennessä, jos hän säilyttää nykyisen tulos- ja sijoitusasteensa.

Vuosittain ansaittu summa

LeBron James ansaitsee noin 40 miljoonaa dollaria vuodessa NBA:sta ja noin 55 miljoonaa dollaria vuodessa sponsoroinnista. Kaiken kaikkiaan hänen vuositulonsa on lähes 100 miljoonaa dollaria. LeBron tienasi 86 miljoonaa dollaria kesäkuusta 2016 kesäkuuhun 2017. LeBron James keräsi 85,5 miljoonaa dollaria kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 lopun välisenä aikana. Hän tienasi 85 miljoonaa dollaria lisää kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana.

Uratulot

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut (@kingjames)

Aikana LeBron James Ensimmäisen kymmenen NBA-kauden aikana hän ansaitsi lähes 126 miljoonaa dollaria. Ollessaan NBA:ssa LeBron keräsi 326 miljoonaa dollaria tukirahoja. Hänen ensimmäiset kymmenen vuotta ammattilaisena olivat tuoneet 452 miljoonaa dollaria tuloja. LeBron James allekirjoitti kaksivuotisen 85 miljoonan dollarin sopimuksen. LeBron on ansainnut 428 miljoonaa dollaria NBA-palkkaina, kun sopimus päättyy vuonna 2023.

Tänä vuonna LeBron James on tehnyt uransa aikana yli 800 miljoonaa dollaria sopimuksia ja merkintöjä (ennen veroja ja kuluja).

Lue myös: Mark Attanasio Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Käsittelee suosituksia

McDonald'sin, Microsoftin, State Farmin, Beats by Dr. Dren ja Coca-Colan lisäksi LeBronilla on tukisuhteita Dunkin’ Donutsin, Baskin-Robbinsin, Samsungin ja Niken kanssa. Beats by Dren kanssa tehdyn kannatussopimuksensa ohella LeBronilla oli myös vähemmistöosuus yrityksessä. Puhujan aikana hän sai miljoonan dollarin rojalteja. LeBron sai 30 miljoonaa dollaria, kun yritys myytiin Applelle 3 miljardilla dollarilla.

Nike tarjous

lebron jamesin nettovarallisuus

Hän allekirjoitti ensimmäisen Nike-sopimuksensa ollessaan vain 18-vuotias. Seitsemän vuoden aikana järjestely maksaa 90 miljoonaa dollaria eli 12,8 miljoonaa dollaria vuosittain. Reebok tarjosi hänelle 115 miljoonaa dollaria liittyä yritykseen.

Nike maksaa LeBronille 20 miljoonaa dollaria vuodessa palkkoja ja rojaltimaksuja hänen omasta kenkäbrändistään, jonka hän lanseerasi vuonna 2012.

LeBron solmi Niken kanssa sopimuksen joulukuussa 2015, jonka arvo saattaa olla yli miljardi dollaria pitkällä aikavälillä. Ennen tätä ei ole tehty muita Niken elinikäisiä tarjouksia, ja sen uskotaan olevan Niken kaikkien aikojen suurin sopimus.

Sopimukset

Kuten useimmat ihmiset tietävät, LeBron poistui yliopistosta, ja Cleveland Cavaliers valitsi hänet ensimmäiseksi yleiseksi valinnaksi vuoden 2003 NBA-luonnoksessa. Neljän vuoden aikana hänelle maksettiin 18,8 miljoonaa dollaria.

Kun hän hyväksyi kolmivuotisen 60 miljoonan dollarin sopimuksen Cleveland Cavaliersin kanssa vuonna 2007, hän nosti korvauksensa 5,8 miljoonasta dollarista 13 440 000 dollariin kaudella 2008-2009.

'Päätös' oli LeBronin televisioitu ilmoitus ennen kautta 2011, että hän lähtee Clevelandista Miamiin. Vaikka häntä pilkattiin vuosia ohjelman ylimielisyyden vuoksi, 'The Decision' keräsi noin 6 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

Kuuden vuoden aikana LeBronille maksettiin 110 miljoonaa dollaria vähemmän kuin markkinakorko. Hän teki tämän, koska hän uskoi ja Chris Bosh ja Dwyane Wade voisi voittaa NBA-mestaruuden Miamissa. Hän itse asiassa tienasi 1,2 miljoonaa dollaria vähemmän ensimmäisellä kaudellaan Heatissa kuin Miamissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut (@kingjames)

LeBron James on palannut Clevelandiin ennen kautta 2014-2015 vietettyään neljä edellistä kautta Miami Heatissa Miamissa. LeBron valitsi tietoisesti yhden vuoden sopimukset Clevelandissa ollessaan maksimoidakseen ansaintapotentiaalinsa NBA:n palkkakaton noustessa.

LeBron James allekirjoitti kolmivuotisen 100 miljoonan dollarin sopimuksen Cleveland Cavaliersin kanssa vuonna 2016. Hän tienasi ensimmäisenä vuonna 23 miljoonaa dollaria. Toisella kaudellaan hänelle maksettiin 30,963 miljoonaa dollaria, jolloin hänestä tuli ensimmäistä kertaa urallaan liigan parhaiten palkattu pelaaja. Tämän seurauksena hän ansaitsi sopimuksensa viimeisenä vuonna ennätykselliset 33,285 miljoonaa dollaria.

LeBron James allekirjoitti nelivuotisen, 153 miljoonan dollarin sopimuksen Los Angeles Lakersin kanssa keskimäärin 38 miljoonalla dollarilla vuodessa ennen kauden 2018-2019 alkua.

LeBronin ja Lakersin kaksivuotinen 85 miljoonan dollarin sopimus paljastettiin marraskuussa 2020. Tämä vastaa 42,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa NBA:ssa.

Lue myös: Mark Attanasio Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Tuleeko LeBron James miljardööri ?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut (@kingjames)

Pääsemme siihen kuitenkin hetkessä. LeBron Jamesin täytyy ensin liittyä miljardin dollarin urheilijoiden eksklusiivisen seuran jäseneksi ennen kuin hän voi alkaa keräämään omaisuutta. Ne sisältävät Michael Schumacher , Floyd Mayweather, Jack Nicklaus, Tiger Woods, Arnold Palmer ja Michael Jordan, joiden kaikkien nettovarallisuus on yli miljardi dollaria.

LeBronin uusi sopimus ja sitä seuraavat sponsorit nostavat hänen vuositulonsa 100 miljoonan dollarin alueelle seuraavien neljän vuoden ajan Los Angelesissa. Noin 110-120 miljoonaa dollaria on todennäköisempi arvio. Sopimuksensa neljäntenä vuonna LeBron James on ansainnut ammattiuransa aikana yli miljardi dollaria.

Vuoteen 2024 mennessä, jos LeBron allekirjoittaa uuden kolmivuotisen NBA-sopimuksen, hänen NBA-palkkaansa on yhteensä noin 350 miljoonaa dollaria. Kerättyään koko uransa tulot, LeBron Jamesin odotetaan jäävän eläkkeelle vuonna 2025 ja hänen nettovarallisuutensa on noin 1,1 miljardia dollaria.

Kun LeBron täyttää 51 vuotta, hänen nettovarallisuus ylittää miljardi dollaria, jos hän seuraa Michael Jordanin, Magic Johnsonin ja Kobe Bryantin jalanjälkiä.

Aikainen elämä

lebron jamesin nettovarallisuus

Akron, Ohio, on LeBron Jamesin syntymäpaikka. Hän syntyi 30. joulukuuta 1984. LeBronin äiti antoi LeBronille vastasyntyneenä leluvanteet ja koripallot, jonka kanssa hän leikki tuntikausia. Pian koripallosta tuli LeBronin elämä, ja hän menestyi nopeasti lattialla ollessaan tarpeeksi vanha pelatakseen peruskoulussa.

Opiskelijana St. Vincent-St. Mary High School, LeBron sai koulun kaikkien aikojen nuorimman valinnan USA Today All-USA First Teamiin. Hän valmistui lukiosta arvosanoin.

Hänet valittiin Gatorade National Vuoden pelaajaksi juniorivuotessaan. 'Kuningas James' hankki hänelle lempinimen myös tänä aikana. Vielä lukiolaisena James alkoi esiintyä SLAM- ja Sports Illustratedin kaltaisten aikakauslehtien kansissa. Kukaan ei epäillyt, etteikö LeBronista tulisi NBA-legenda.

Lue myös: Julia Haart Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kiinteistöt

Miljardööri monta vuotta, niin James on elänyt monta vuotta. Hänen omistuksessaan on omaisuutta noin 80 miljoonan dollarin arvosta. Hän käytti 10 miljoonaa dollaria asuinpaikkaan Akronin ulkopuolella Ohiossa, jossa hän varttui. hän maksoi 23 miljoonaa dollaria kahdeksan makuuhuoneen Brentwood-kartanosta Los Angelesissa vuonna 2017. Hänen uusin ostonsa on 13 000 neliöjalkaa Beverly Hills -talo. Revittyään alas 1930-luvun kukkulan laella sijaitsevan kodin James käytti 36,75 miljoonaa dollaria rakentaakseen oman tilansa.