League of Legends: 5 Gwenin suurvoimaa ja taitoa!

Viihde

WPR

Yksi suosituimmista videopelisarjoista on League of Legends, ja Riot Gamesin kerrotaan pyrkivän luomaan sille laajan elokuvamaisen universumin.

Faneille on esitelty tuleva uusi mestari Gwen äskettäin lisätyn Wild Riftin lisäksi, jonka LoL-pelaajat voivat nyt kokea. Jos mietit, milloin Gwen vapautetaan, voit tutustua hänen taitoihinsa ja julkaisupäivään täällä.

LoL-sarjassa on kehitteillä MMO, josta Riot Games on paljastanut faktoja. Tämä on yksi franchising-sarjan kiehtovista ominaisuuksista. Lisäksi Wild Riftin odotetaan tulevan konsoleille tulevaisuudessa. Fanit kuitenkin asettavat korjaustiedoston 11.8 julkaisun etusijalle tällä hetkellä.

Voit tarkistaa version 11.8 korjaustiedot, ja alta löydät tietoja Gwenin ominaisuuksista ja julkaisupäivästä.

Mitkä ovat Gwenin voimat League of Legendsissä?

League of Legends

League of Legends -hahmolla Gwenillä on nyt taitoja.

League of Legends -verkkosivustolla Riot Games on paljastanut Gwenin taidot, jotka ovat seuraavat:

Aktivoi – tuhat leikkausta:

  • Gwenin perushyökkäykset aiheuttavat lisävahinkoa vihollistensa maksimaalisesta terveydestä. Hän paranee osittain mestarien hyökkäyksiä vastaan.

Snip Snip! :

  • Kahdesta kuuteen kertaan Gwen leikkaa nopeasti saksiaan aiheuttaen taikavaurioita kartioon. Gwen taivuttaa vähintään kahdesti ja lisää yhden taivaan jokaista vihollista vastaan ​​käyttämänsä perushyökkäyksestä (enintään neljä, yhteensä kuusi).
  • Jokainen leikkaus aiheuttaa todellista vahinkoa ja Thousand Cutsin lisämä taikavahinko keskellä oleville vihollisille.

Pyhä sumu, W

  • Gwen kutsuu Pyhän Sumun, johon hän astuu sisään viideksi sekunniksi ja joka antaa hänelle panssaria ja taikuutta vastaan. Sumun ulkopuolella viholliset eivät voi tähdätä Gweniin tai käyttää mitään kykyjä hänessä. Ensimmäisen kerran Gwen yrittää lähteä sieltä, sumu seuraa häntä, mutta se katoaa toisella kerralla.

Lue lisää: Blockchain-pelaaminen on edelleen virheellinen: Mutta se on vasta alkua

E – Ohita ja kauttaviiva

  • Gwen liikkuu nopeasti ennen kuin lyhentää hyökkäysten neljän sekunnin kestoa, nopeutta ja taikavaurioita. Tämän kyvyn jäähtyminen vähenee 50 %, jos hyökkäät vihollista vastaan ​​tänä aikana.

R – kirjonta:

  • Käsityössä on Gwenille kolmen heiton raja, mutta jokainen peräkkäinen heitto vaatii vihollisen osuman 8 sekunnin sisällä edellisen heittämisestä. Jokainen näyttelijä laukaisee sarjan neuloja, jotka hidastavat vastustajia, aiheuttavat taikavaurioita ja lisäävät Gwenin Thousand Cutsia ylimääräisiä taikavaurioita.
  • Yhteensä yhdeksän neulaa ja yhdeksän Thousand Cuts -leikkauksen levitystä vihollisten osumiin, ensimmäinen heitto ampuu yhden käden, toinen kolme ja viimeiset viisi.

Lue lisää: Loitsu – Netflix Horror vuonna 2022: 3 pääominaisuutta ja kuinka suosittu se on

Mihin aikaan Gwen julkaisee Lolissa?

League of Legends

15. huhtikuuta on päivä, jolloin Gwen tulee saataville League of Legendsissä.

League of Legendsin päivitysaikataulu vuodelle 2021 johti aiempaan olettamukseen, että Gwen debytoisi pelissä 14. huhtikuuta, mutta version 11.8 korjaustiedot vahvistavat 15. huhtikuuta.

Vaikka hän debytoi hieman odotettua myöhemmin, Hallowed Seamstress on SpaceGroove-sarjan hahmo.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR