Lausunnossaan Cardi B kiisti, että hän taisteli fanin kanssa The Wireless Festivalilla

Julkkis

WPR

Cardi B haluaa puhdistaa ilmaa. 29-vuotias 'I Like It' -räppäri, joka oli Wireless-festivaalin pääjohtaja Lontoon Finsbury Parkissa 8. heinäkuuta, kiisti väitteet, että hän olisi joutunut yhteenottoon fanin kanssa esiintymisensä aikana.

Siellä oli 'EI TAISTA!' hän twiittasi.

Cardi B:n voi nähdä esittävän vuoden 2018 kappaleensa 'Bodak Yellow' samalla, kun turvavartijan kameran sisäinen videomateriaali on noussut verkkoon.

Sitten näyttää siltä, ​​​​että joku yleisöstä on tarttunut Cardi B:n mikrofoniin, mikä saa hänet vetämään sen käsistään.

Näyttää siltä, ​​että kappaleen päätyttyä Cardi B ottaa mikrofoninsa joukosta ja laittaa sen suuhunsa ennen kuin katsoo takaisin yleisöön.

Valtava joukko konserttikävijöitä on nähtävissä kurkottavan häntä kohti, mutta ei ole selvää, aikooko hän lyödä ketään vai paeta.

Cardi B kiisti taistelleensa fanin kanssa The Wireless Festivalilla

'Älä usko kaikkea mitä näet' näyttää viittaavan taiteilijan myöhempään twiittiin.

Cardi B liitti postaukseensa videon Miley Cyrus vakuuttaa yleisölleen: 'Rakastan sinua.' 'He yrittivät tappaa suosikkib-tch:si, vannon! He yrittivät f-kuningas tappaa minut! Ainoa tapa, jolla pääsen alas, on tappelu!'

Cardi B ja heidän miehensä Offset esittivät myös ”WAPin” Megan Thee Stallionin kanssa Wireless Festivalilla Lontoossa.

Pientä virhettä lukuun ottamatta Cardi B:n esiintyminen tapahtumassa oli energinen, sillä aiemmin päivällä esiintynyt Megan Thee Stallion tuotiin soittamaan.

Kappaleen kiihkeän sävyn mukaisesti kaksikko esitti WAP:lle räikeän tanssirutiinin kiihtelemällä toisiaan räppäilyn aikana.

Klo 22.30 ankaran katkaisuajan vuoksi julkkis oli ärsyyntynyt koko esityksensä ajan ja syytti järjestäjiä hänen nopeudestaan.

Cardi B kiisti taistelleensa fanin kanssa The Wireless Festivalilla

Kun naapurit valittivat äänekkyydestä, uusi ulkonaliikkumiskielto otettiin käyttöön tänä vuonna, ja Cardi yritti kiertää sen väittämällä, että se 'ei ole trendikästä'.

Kolme osumiani on vielä jäljellä, Wireless! Hän huusi turhautuneena.

Kulture Kiari Cephus ja Cardi B:n tytär Kulture Kiari Cephus juhlivat ensimmäisiä syntymäpäiviään seuraavana päivänä festivaaleilla Birminghamissa, Englannissa. Heinäkuun 10. päivänä oli heidän tyttärensä syntymäpäivä, joka täytti neljä.

Cardi B kiisti taistelleensa fanin kanssa The Wireless Festivalilla

Cardi, jolla on 10 kuukauden ikäinen poika nimeltä Wave Set Cephus with Offset, kuvasi toisen kuvan: 'Julkaisen Twitteriin myöhemmin tai ehkä tänne BIRMINGHAM WIRELESS MADNESS… Mutta tämä viesti on tytölleni. 'Big 4 huomenna.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: