Lauryn 'Pumpkin' Shannon tekee Hollywood-debyyttinsä kaksi kuukautta kaksosten synnytyksen jälkeen: kuvia kokemuksesta

Julkkis

WPR

Maanantaina 11. heinäkuuta Lauryn “Pumpkin” Shannon käveli Hollywoodissa lähes kaksi kuukautta kaksosten synnyttämisen jälkeen.

Beverly Hillsin entisen Real Housewives -tähden kanssa hänen miehensä Josh Efird, hänen sisarensa Alana 'Honey Boo Boo' Thompson ja hänen poikaystävänsä Dralin Carswell tapasivat ja tervehtivät Los Angelesissa.

In Touch hankki kuvia Pumpkinista ja hänen aviomiehestään poseeraamassa vanhimman tyttärensä, 4-vuotiaan Ellan kanssa, joka säteili korvasta korvaan heidän välillään.

Siihen osallistui myös heidän 12 kuukauden ikäinen poikansa Bentley; vastasyntyneet kaksoset Sylus ja Stella; sekä 100 fania, jotka haluavat tavata TLC-idolinsa.

Lauryn

Huolimatta siitä, että Bentley kieltäytyi poseeraamasta perhekuvassa, hänen tätinsä Alana onnistui ottamaan nopean kuvan nuoresta, kun hänen sisarensa antoi hänelle mukavan jalkasuukon.

Perhe näytti viihtyvän hyvin lomallaan Kaliforniassa, johon sisältyy matka Universal Studiosille.

Heinäkuun 2022 Instagram-karusellissaan neljän lapsen äiti kirjoitti: 'Kiitos @unstudios lippujen osalta meillä oli parasta!!”

Sosiaalisessa mediassa jaettiin myös kuvia perheestä, joka poseerasi Universal Studiosin kuuluisan kyltin edessä vastasyntyneiden ollessa vielä rattaissa ja varjostettuina.

Tylypahkan pikajunassa sisar Ella säteili ilosta, kun kapellimestariksi naamioitunut työntekijä matki hänen asentoaan virheettömästi.

Lauryn

Vaikka Pumpkin synnytti kaksoset 19. toukokuuta 2022, uutinen heidän saapumisestaan ​​julkistettiin vasta seuraavan kuukauden valokuvauksessa Joshin, Ellan ja Alanan kanssa.

'Kaikki perheenjäsenet ovat iloisia. Sopeutuminen kolmen alle vuoden ikäisen vauvan ja viiden lapsen saamiseen on yleensä ollut vaikeaa, mutta se ei ole mitään, jota minä tai Josh emme voi käsitellä. Saatat joutua työskentelemään hieman kovemmin, mutta se kaikki on lopulta sen arvoista.

Vartalopositiivinen valokuvaus pidettiin helmikuussa 2022, ja Here Comes Honey Boo Boo -näyttelijä poseerasi kuvauksissa salaten silti raskauttaan.

Poseeraa siskonsa kanssa Jessica 'Chubbs' Shannon, Alana ja heidän äitinsä alusvaatteissaan, hän piti kylttejä inspiroivilla sanoilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Shannonin (@jessicaaa.shannon) jakama viesti

Pumpkinin kyltti kaksosten raskaana ollessaan sanoi: 'Kehoni näyttää tältä, koska olen äiti.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: