Laurie Crouchin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Julkkis

WPR

Laurie Crouch on tunnettu australialainen jalkapalloilija. Hän syntyi Australiassa 29. tammikuuta 1918.

Laurie mainitaan Buzzlearn.comissa menestyneenä jalkapalloilijana, joka syntyi vuonna 1918. Hän on myös Australian rikkaimpien ihmisten listalla. 'Laurie' on hänen etunimensä ja 'Crouch' on hänen sukunimensä.

Laurie Crouch on näyttelijä ja tuottaja, joka on työskennellyt elokuvissa The Homeschool Awakening (2022), The VeggieTales Show (2019) ja One Night with the King (2006). Matthew Crouch on ollut hänen miehensä 25. elokuuta 1985 lähtien. Heillä on kaksi yhteistä lasta. IMDb.com, Inc. 1990-2022

Laurie Crouch aviomies ja lapset

Laurie Crouchin sairaus

Matt Crouch, Trinity Broadcasting Networkin presidentti, on Laurie Crouchin puoliso (TBN). Jan Crouch , Mattin äiti, järjesti Laurien treffeille poikansa kanssa.

Lue myös: Suzanne Malveaux'n sairaus: Chuck Loftonin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Kuinka vanha on Matt & Laurie Crouch?

Matt, 58-vuotias tv-persoona, on myös yksi Los Angelesissa sijaitsevan elokuvastudion Gener8Xion Entertainmentin perustajista. Hän on myös elokuvatuottaja. Matt ja Laurie Michelle Orndorff ovat olleet naimisissa vuodesta 1985. Laurie Michelle Orndorff (Laurie Crouch) on tunnettu näyttelijä ja tuottaja.

Laurie Crouchin sairaus: Onko hän sairas?

Laurie Crouchin sairaudesta ei ole keskusteltu, eikä meillä ole aavistustakaan, onko hän sairas vai ei. Hänen terveysongelmistaan ​​ei ole puhuttu.

Hänen Instagram-viestinsä osoittavat, että hän on onnellinen ja terve.

Missä Matt ja Laurie Crouch asuvat?

Laurie Crouchin sairaus

Crouch, 74, viettää vähän aikaa 5,6 miljoonan dollarin kodissaan, johon kuuluu tenniskenttä ja uima-allas. Hän asuu pääasiassa suuressa yrityksen talossa Orlandossa, Fla., jossa hän hoitaa Holy Land Experience -teemapuistoa sivuyrityksenä.

Lue myös: Chuck Loftonin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Keitä ovat Matt Crouch ja Laurie Crouch?

Matt W. Crouch (Matt) on elokuvatuottaja, isäntä ja tuottaja TBN:n live-chat-ohjelmassa Praise. Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut Trinity Broadcasting Networkin puheenjohtajana. Hän syntyi 26. lokakuuta 1961 Muskegonissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa.

Matt, 58-vuotias tv-persoona, on myös yksi Los Angelesissa sijaitsevan elokuvastudion Gener8Xion Entertainmentin perustajista. Hän on myös elokuvatuottaja.

Matt ja Laurie Michelle Orndorff ovat olleet naimisissa vuodesta 1985.

Laurie Crouchin sairaus

Laurie Michelle Orndorff ( Laurie Crouch ) on tunnettu näyttelijä ja tuottaja. Hän ja hänen miehensä Matt isännöivät TBn:n chat-ohjelmaa Praise.

Laurie on 56-vuotias ja syntyi 14. elokuuta 1963 Colleyvillessä, Texasissa. Hän on luonut lisäohjelmia, kuten The Cross, One Night with the King ja muita sen lisäksi, että hän on tuottaja ja isäntä heidän ylistys-ohjelmassaan.