Laulaja Tyler Barham meni naimisiin morsian Morgan Hauerin kanssa Montanassa: 'Tiesin, että hän oli se ainoa'

Julkkis

WPR

Tyler Barham, maalaistaiteilija, ja Morgan Hauerwa, hänen pitkäaikainen rakkautensa, menivät naimisiin kuusi vuotta romanttisessa komediassa tapahtuneen ensitapaamisen jälkeen.

Häissä, jotka olivat todella perhekohtaisia, 'World on Fire' -laulaja ja Morgan vihittiin 18. kesäkuuta Seeley Lakessa, Montanassa, 40 hehtaarin tilalla, joka kuului Barhamin perheelle.

Vaikka naimisiinmeno on sinänsä jännittävää, Barham sanoo, että hän ja hänen miehensä ovat innokkaimpia perustamaan perhettä ja perustamaan omia perinteitä.

Sen sijaan, että kutsumme toisiamme 'vauvaksi', kuten olemme tehneet viimeiset kuusi vuotta, olemme edelleen tottuneet kutsumaan toisiamme mieheksi ja vaimoksi.

Vuonna 2016 Tyler Barham , 32, matkusti Missoulaan Montanaan pelatakseen Western Montana Fair -messuilla naapuruston voittoa tavoittelemattomalle Chicks N' Chapsille, joka auttaa rintasyövän sairastamia perheitä. Tästä heidän suhteensa todella alkoi.

Countrylaulaja Tyler Barham meni naimisiin Morgan Hauerin kanssa Montanan hääkuvissa

Barham huomasi nopeasti, että väkijoukossa oli ainakin yksi henkilö, joka tiesi sanat saatuaan pyynnön Toby Keithin kappaleesta 'Should've Been a Cowboy', vaikka hän ei tiennyt kaikkia rivejä – Hauerwas, 24, joka oli vapaaehtoisena Chicks N':ssä. Kaverit.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

90 päivän sulhanen tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Esittääkseen tilaisuutta hän vietti viikon Missoulassa, ja ennen kuin lensi takaisin Nashvilleen, hän vietti mahdollisimman paljon aikaa Morgan Hauer oli . Ennen kuin muutin takaisin Montanaan, pidimme yhteyttä ja seurustelimme käytännössä yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun muutin Nashvilleen.

St. Patrickin sairaalan onkologian sairaanhoitajana Barham väittää, että hän ja Hauer olivat yhteydessä välittömästi.

Hän väittää, että heti kun he tapasivat, he olivat hyviä ystäviä eivätkä voineet olla erossa. Keskustelimme elämästämme ja yritimme tutustua toisiimme niin hyvin kuin pystyimme kahden ensimmäisen illan aikana.

He valitsivat kesäkuun 18. päivän hääpäiväkseen, koska se oli seitsemäs vuosipäivä Hauerwasin isän Troyn kuolemasta kihlautumisesta jouluaattona 2020.

Barhamin mukaan hänen rakas cowboy-hattu ja länsimaisista paidoistaan ​​luotu nalle asetettiin tyhjälle tuolille, joka pantiin ulos hänen kunniakseen tapahtuvan tapahtuman aikana.

Countrylaulaja Tyler Barham meni naimisiin Morgan Hauerin kanssa Montanan hääkuvissa

Kun Barham vuokrasi smokkinsa Rococo Bridalilta, Hauer astui sisään pukussa, jonka hän osti Missoulan viimeiseltä parhaalta morsiusilta.

Morsian käytti 1950-luvulta peräisin olevaa perhesormusta, joka kuului aiemmin hänen isoäitinsä Deelle ja äidilleen Helenille, kun he vaihtoivat itse kirjoittamiaan lupauksia.

Saadakseen ensimmäisen vilauksen toisiimme Morganin kulkiessa käytävää pitkin, Barham ja hän päättivät olla tekemättä ensisilmäystä hääpäivänään.

Kaikista sen mukana tulleista tunteista huolimatta olimme molemmat melko innokkaita tapaamaan toisemme juuri sillä hetkellä.

Illallinen sisälsi paahdettua kanaa, sianlihaa, papuja, mac- ja juustoa sekä Famous Dave'sin maissileipämuffinsseja. Jälkiruoaksi vieraat nauttivat Wendy Starkeyn nelikerroksisesta kakusta, jossa oli kerroksia huckleberryä, karamellia, Oreo-keksejä ja funfettia sekä sitruunakuppikakkuja vadelmatäytteellä.

Hauerwan hiukset ja hänen morsiusneitonsa hiukset hoiti Krista Kasun, kun taas Mark Payton hoiti valokuvauksen. Morsiamen meikin suurta päivää varten on suunnitellut Hannah Teeples.

Barhamin ja Hauerwan hääpäivän saapuminen kesti hetken, koska suuri osa heidän varhaisesta suhteestaan ​​oli kaukosuhteita, mikä vaati puhelinkeskusteluja, FaceTimea ja tekstiviestejä yhteydenpitoon.

Hän väittää, että kaukotreffit paransivat heidän kykyään kommunikoida ja saivat heidät arvostamaan yhteistä aikaa.

Countrylaulaja Tyler Barham meni naimisiin Morgan Hauerin kanssa Montanan hääkuvissa

'Meidän piti olla yhteydessä toisiimme yksinomaan puhelimitse, koska olimme 2 000 mailin päässä toisistamme, mikä koetti kärsivällisyyttämme, osoitti, kuinka pitkälle pienet luovat asiat voivat mennä, ja paransivat viestintätaitojamme.

Tiesin kuitenkin, että hän oli se oikea, vain vuoden seurustelun jälkeen, ja raapsin lautasliinaan, joka hänellä vielä on: 'Aion mennä naimisiin kanssasi jonain päivänä.'

Hauer oli samaa mieltä siitä, että heidän pitäisi aloittaa yhteinen elämä, mutta hän halusi odottaa, kunnes hän oli saanut koulutuksensa häiden järjestämiseksi. Hän oli tuolloin sairaanhoitaja koulutuksessa. Kuukausia valmistumisensa jälkeen Barham kosi.

Kun kaukoviestinnän päivät olivat päättyneet, Barham väittää, että he säilyttivät suhteensa 'kärsivällisyyden, kommunikoinnin avulla ja unohtamatta koskaan pieniä asioita'.

Kun pariskunta meni naimisiin, he lähtivät 'minimoon' Bigforkiin, Montanaan, jossa he pelasivat golfia, nukkuivat ystävän järvitalossa Flathead Lakella, lähtivät veneellä Wild Horse Islandille ja vierailivat Quinnin Hot Springsissä.