Lataa kauden 3 julkaisupäivä: tuleeko se vuonna 2022!

Viihde

WPR

Siitä lähtien kun ihmiset tapasivat ensimmäisen kerran kuoleman, kulttuuriset käsitykset kuolemanjälkeisestä elämästä ovat kehittyneet laajasti.

Uusi scifi-komediasarja Upload kuvittelee kuoleman ja kuoleman jälkeisen elämän digitaalisessa ympäristössä. Voit tehdä lukuisia valintoja, mukaan lukien sovelluksen sisäiset ostot, varmuuskopiot ja lataukset. Tämä sarja on yksi monista Amazon Prime Video -palvelussa saatavilla olevista.

Esitys kuvaa Nathanin jälkielämää kapitalistisena paratiisina.

Fanit spekuloivat jo kolmannesta kaudesta heti, kun mainitsemme tulevan toisen kauden. Mitä vähän tietoa meillä on Upload Season 3 -kaudesta, on kuvattu alla.

Lataa kausi 3 Näyttelijät: Kuka tulee olemaan siinä?

Voit luottaa näkeväsi kaikkien kolmen Uploadin päähenkilön palaavan.

Robbie Amell näyttelee it-kuolleeksi muuttunutta Nathania, joka on yhtäkkiä (eräänlainen) elossa ja sopeutuu elämään todellisessa maailmassa, kaukana virtuaalisesta.

Ja sitten on tyttö, johon hän on ihastunut. Virtuaalitodellisuudessa työskentelevä Nora (Andy Allo) on isänsä kehotuksesta liittynyt The Ludds -nimiseen teknologian vastaiseen liikkeeseen. Mutta hän on noussut vahvaksi johtajaksi ja on nyt anarkistisen organisaation korkea hahmo.

Kuitenkin Nathanin entinen tyttöystävä Ingrid ( Allegra Edwards ) ei myöskään ole valmis, ja hän on valmis ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin pitääkseen hänet elämässään.

Lataa kausi 3

Pysyäkseen lähellä häntä, hän vietti suurimman osan toisesta kaudesta sukelluspuvussa ja kylpyammeessa teeskennellen lataavansa virtuaaliseen Lakeview-maailmaan voidakseen jatkaa siellä asumista vapaasti.

Kevin Bigley , joka esittää Nathanin 'parasta ystävää' Lukea, ja Owen Daniels, pitkäaikainen tekoälymies, jonka kasvot ovat käytännössä kaikkialla järjestelmässä, esiintyvät varmasti lisäjaksoissa, jos palaamme Lakeviewiin.

On myös mahdollista, että Noran paras ystävä Aleesha (Zainab Johnson) tekee paluun, mutta se riippuu siitä, kuinka hänen liittoumansa latausenkelinä vaikuttavat hänen yhteyteensä Noraan.

Lue lisää: Outer Banksin kauden 3 julkaisupäivä: Onko faneille hyviä uutisia?

Lataa kauden 3 julkaisupäivä

Elokuussa 2022 meillä ei ole aavistustakaan, milloin Upload-kausi 3 julkaistaan, vaikka se on todennäköisesti vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Suoratoistopalvelu ilmoitti ohjelman uusimisesta kolmas tuotantokausi ilmestyy tänä talvena jouluna .

Amazonin maailmanlaajuisen television johtaja Vernon Sanders vahvisti ilmoituksen lausunnossaan ja kutsui ohjelmaa 'suureksi hitiksi'. Esitys 'luodaa jatkuvasti yhteyksiä ja tuo esiin uusia käsitteitä tekniikan ja ihmiskunnan tulevaisuudesta', hän huomautti.

Lataa kausi 3

He ovat kehittäneet kansainvälisesti merkityksellisen sarjan, jonka olemme kaikki erittäin iloisia voidessamme tuoda takaisin asiakkaillemme toiselle kaudelle Gregin omaleimaisen komediatyylin, dynaamisen luovan tiimin ja upeiden näyttelijöiden ansiosta.

Amazon on vasta äskettäin vahvistanut tuotannon Upload-kauden 3, joten tällä hetkellä ei ole asetettu ensi-iltapäivää.

Greg Daniels on ilmaissut intonsa seuraavan kauden kuvaamiseen. Joka tapauksessa se on saatavilla suoratoistopalvelussa vasta vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, ja se tapahtuu, jos ne alkavat heti tuotantoon. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Nathan palaa, mutta ainakin hän on horisontissa.

Kun häneltä kysyttiin jatko-osasta, hän sanoi: 'Olen innokas jatkamaan Nathanin ja Noran ja muiden Lakeviewssa ja lähitulevaisuuden Amerikassa asuvien ihmisten kertomusta, kun he yrittävät pitää hauskaa ja tehdä oikeita asioita sekä tosielämässä. ja virtuaalimaailmat.' Seuraavissa jaksoissa on kiehtovaa seurata hänen komediallisia yhteiskunnallisia kommenttejaan.

Lue lisää: Young Royals -kauden 2 julkaisupäivä: Onko se tulossa syyskuussa 2022!

Lataa kauden 3 juoni: Latauskauden 3 odotettu tarina

Toisen kauden lopussa oli paljon yllätyksiä. Ingrid haluaa epätoivoisesti toisen lapsen Ethanin kanssa ja on kokeillut monia strategioita, kuten Nathanin ruumiin skannausta siltä varalta, että lataukset onnistuvat. Hän kuitenkin oppi äskettäin 'halauspuvuista' ja piilottaa tällä hetkellä todellisen fysiikkansa yhden alle.

Lataa kausi 3

Tajuttuaan, ettei hän ole hänelle mitään velkaa, Nathan siirtää tietoisuutensa klooniin ja on fyysisessä vuorovaikutuksessa hänen kanssaan ensimmäistä kertaa.

Nathan on juuri kärsinyt nenäverenvuodosta, joten yleisö ei voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että hän näyttää olevan kuolemaisillaan. Sarja päättyy toisen kauden ensimmäiseen jaksoon, joten emme koskaan saa selville, mitä Nathanille tapahtui.

Näihin kaikkiin kysymyksiin, joihin ei ole vastausta, vastataan tulevalla kaudella, showrunnerien mukaan.

Erikoistiedot

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR