Larsa Pippen pitää matalaa profiilia Michael Jordanin pojan Marcuksen kanssa

Julkkis

WPR

Vaikka Larsa Pippen seurustelee Michael Jordanin pojan kanssa, hän pitää heidän suhteensa piilossa seuraavasta syystä:

Huhutaan, että Larsa Pippen näkee miehen, jolla on siteitä hänen entisen aviomiehensä viholliseen.

Us Weekly raportoi, että Larsa, 48, oli löytänyt rakkauden uudelleen 31-vuotiaan Marcus Jordanin, Michael Jordanin nuorimman pojan, kanssa alle vuosi sen jälkeen, kun hän viimeisteli avioeronsa Scottie Pippenistä.

'Marcus ja Larsa seurustelevat ja ovat viettäneet enemmän aikaa yhdessä viime viikkoina', lähde sanoi. Koska Scottien ja Michaelin välillä on pahaa verta, 'he yrittävät pitää sen alhaisena'.

larsa ja Marcus eivät ole vahvistaneet suhdettaan julkisesti, mutta todistajat sanoivat, että he näyttivät 'hyvin halailta' yksityisellä illallisella Catch Steakissa torstai-iltana New Yorkissa.

'He epäilemättä seurustelevat tällä hetkellä. Illan päätteeksi kaikille ravintolassa kävijöille oli selvää, että hänellä oli vakavia tunteita häntä kohtaan”, yksi todistaja kertoi Us Weeklylle perjantaina. ”Illallisen lopussa hän käytännössä istui hänen sylissään suudelmien ja halausten ympäröimänä. Se oli niin häiritsevää, että siitä tuli jonkinlainen show katsojille.'

Joulukuussa 2021, yli kolme vuotta sen jälkeen, kun he ilmoittivat ensimmäisen kerran erostaan, Larsa ja Scottie lopulta erosivat. Scotty Jr. on nyt 21, Preston 20, Justin 17 ja 13-vuotias Sophia on myös entisen aviomiehensä kanssa.

Michaelin lapset entisen vaimon Juanita Vanoyn kanssa ovat Jeffrey, 33, ja Jasmine, 29. Hän ja hänen vaimonsa Yvette Prieto ovat myös kahden tyttären, Victorian ja Ysabelin, ylpeitä vanhempia.

Marcus on aiemmin keskustellut isänsä vaikutuksista hänen menestykseensä koripallokentällä.

Marcus kertoi Central Floridan yliopiston alumni-lehdelle joulukuussa 2010: 'Kun olin nuori, se oli todella vaikeaa, koska ihmiset laittoivat minut alas ja ajattelin, etten koskaan tule olemaan yhtä hyvä kuin isäni', mutta tämä vain motivoi. häntä työskentelemään kovemmin pelissä.

'Jos et pidä pelistäni, se on hyvä, mutta en yritä olla kuin isäni. Koska minun ja veljeni ovat laajasti altistuneet pelin korkeimmille tasoille, meillä molemmilla on luonnollinen käsitys siitä, miten reagoida missä tahansa tilanteessa.'

Marcus pelasi korkeakoulukoripalloa, mutta päätti olla tekemättä urheilua uraansa. Toisaalta hän onnistui avautuessaan Trophy Room -myymälän.

1980- ja 1990-luvuilla sekä Scottie että Michael kuuluivat Chicago Bulls -koripallojoukkueeseen. Ennen he olivat parhaita ystäviä, mutta nyt he vihaavat toisiaan.

Marraskuussa 2021 julkaistussa muistelmissaan 'Unguarded' Scottie, 56, väitti, että hän oli suuttunut Michaelille, koska hän peitteli heidän asioitaan. NBA historiaa elokuvassa 'Viimeinen tanssi'.

Scottie valitti, että media kiinnitti liikaa huomiota Michael Jordaniin eikä tarpeeksi häneen ja hänen joukkuetoveriinsa. 'Michaelin olisi pitänyt ottaa suuri osa vastuusta. Tuottajat antoivat hänelle täyden luovan vapauden lopputuotteen suhteen. Ei ollut muuta tapaa saada asiakirjaa ulos. Ohjauksen lisäksi hän näytteli myös pääroolia.

Toistaiseksi Michael ei ole vastannut julkisesti Scottien kritiikkiin. Hänen huhtikuussa 2020 ensi-iltansa saaneen Netflix-dokumenttisarjansa muistutti kuitenkin Bullsin vuoden 1997 kampanjaa. Lisäksi se korosti hänen rajua nousuaan kuuluisuuteen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Oikeudenkäynnin jälkeen Johnny Depp alkoi seurustella asianajajansa Joelle Richin kanssa
  2. Erin Moriartyn treffit: Onko hän yhteydessä Jacob Artistiin?