Lana Rhoadesin vauvameemit säilyvät, vaikka isä on tuntematon!

Viihde

WPR

Entinen aikuisten elokuvatähti Lana Rhoades synnytti tammikuussa 2022, ja siitä lähtien, kun hän ilmoitti olevansa odottamassa, hänen lapsensa on ollut julmien vitsien kohteena.

25-vuotias nainen jakoi Instagramissa tilannekuvan sonogrammistaan ​​ja uutisista, joita hän odotti vuonna 2021, mutta hän on pysynyt äitinä isänsä henkilöllisyydestä.

Myöhemmin hän julkaisi selfien vauvansa kanssa Storyssaan, mikä vahvisti synnyttäneensä tammikuussa. Myös Lana, joka on nyt YouTuber, väitti: 'Äidin elämä on parasta elämää' ja kertoi käyttävänsä nimeä Milo.

Sen jälkeen hän ei ole antanut enempää päivityksiä vauvasta, mutta Milo on pysynyt suosittuna online-meeminä. Syitä miksi…

Lana Rhoadesin vauva-isä on mysteeri

Kaikki Milon vauvaa koskevat meemit keskittyvät siihen, että Lana on ollut hiljaa isästään.

25-vuotias oli juuri äskettäin lopettanut vuoden kestäneen suhteensa vaikuttaja Mike Majlakin kanssa, kun hän ilmoitti uutisen raskaudestaan.

Kun kysyttiin raskaudesta Logan Paulin podcast, hän sanoi: 'Noin muutama kuukausi sitten minä ja aivan uskomaton, ihana, kaunis, upea, raskaana oleva [Lana] erosimme.' Myöhemmin hän selvensi, ettei hän ole isä.

Lana Rhoadesin vauvameemit säilyvät, vaikka isä on tuntematon!

Lue lisää: Car Dragon Song Tiktokissa - Tässä on mitä Tiktok-käyttäjien on sanottava!

Noihin aikoihin aloin romanttisen suhteen jonkun toisen kanssa. Samalla hän alkoi keskittyä tiettyyn henkilöön. Pidimme yhteyttä ja ystävyytemme kesti. Hän tapasi tämän uuden henkilön, ja nyt hänellä on pulla uunissa heidän vuorovaikutuksensa seurauksena.

Kesäkuussa 2021 hän mainitsi podcastissaan 3 GIRLS 1 KITCHEN, että hän oli käynyt treffeillä NBA-supertähti Kevin Durantin kanssa, mutta suhde ei koskaan edennyt yhtä retkeä pidemmälle.

Nasty Baby Milo Memes Go Viral

Kuten Työ on tunnettu entinen aikuisten elokuvatähti, joka seurusteli lukuisten miesten kanssa. Internet on täynnä julmia vitsejä, jotka viittaavat siihen, että kuka tahansa heistä voisi olla Milon biologinen isä.

Know Your Meme väittää, että 'hänen aikuisviihteen historiansa vuoksi' hänestä tulee paljon meemejä vuosien 2021 ja 2022 tienoilla.

Yksi yleinen Internet-kuvatyyppi on kuva kirjasta 'Missä on Wally?' nimeltään 'Lana Rhoadesin poika yrittää jäljittää biologista isäänsä'.

Toisessa kuvassa voi nähdä miehen tuijottavan tyhjänä ulos ikkunasta, kun kuvan päällä on sana 'Lana Rhoades -lapsi, kun on urapäivä koulussa'.

Hänen raskauttaan leimasi Milon isää koskevien Twitter-vitsien aalto, joka vain lisääntyi lapsen syntymän jälkeen tammikuussa 2022.

Lana puhuttelee virusmeemejä

Kesäkuussa 2021 Lana käsitteli ilkeitä meemejä, jotka levisivät leviämään, kun hän ilmoitti raskaudestaan.

'En tiedä oletko nähnyt, mutta ihmiset luovat meemejä, ja TikTok sanoo kaksi asiaa', vaikuttaja huomautti.

'Yksi, että lapseni kidutettaisiin koulussa, ja toinen, että he tuottavat TikTokeja lapseni syntymästä ja nuorten laskemisesta vesiliukumäkeen', äiti sanoi.

Kommenttien, kuten 'Tunnen hirveästi vauvaa kohtaan sen jälkeen, kun äiti teki pahoinpitelyn', lisäksi hän sanoi, 'ne ovat suurin osa kommenteistani Instagramissani, TikTokissa ja Twitterissä, sanoen vain sellaisia ​​asioita.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Lana Rhoades (@lanarhoades)

Lue lisää: Ashlee Simpsonin tytär Jagger debytoi kovana mallina!

Sitten hän sanoi: 'Minulla on yksi asia sanottavana', mikä lopetti meemit. Jos äitisi kasvatti sinut puhumaan alaspäin naisille, sydämeni ojentaa sinua.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR