Lala ennen ja jälkeen - Onko Lala saanut Botox-ruiskeita?

Muunnos

WPR

Amerikkalainen tv-persoona, kirjailija, yrittäjä, tuottaja ja näyttelijä Alani Nicole “La La” Anthony (os Vázquez). Anthony oli MTV:n videojockey (VJ) Total Request Live -ohjelmassa 2000-luvun alussa.

Flavor of Love, I Love New York, For the Love of Ray J ja Real Chance of Love olivat kaikki hänen isännöimiä VH1-tosi-tv-tapaamisohjelmia, ja hän esiintyi myös Charm Schoolin dekaanina Ricki Laken kanssa.

Oliko Lala Anthony nenäleikkaus?

Olisi valhe, jos hänen nenänsä ei näytä olevan erilainen. Lalan nenä oli aiemmin pyöreämpi, ja hänellä oli aiemmin jopa sipulimainen kärki.

Jokin on muuttunut, ja uskon, että nenäleikkaus voi olla syynä. Silti sillä on hieno ulkonäkö.

Saiko Lala Botoxia?

En ole vieläkään täysin myyty tähän. Lalan kasvot saattavat näyttää täyteläisemmiltä tässä kuvassa, mutta hän näyttää myös lihoneen.

Lue lisää: Lil Kim ennen ja jälkeen: Hänen hämmästyttävä muodonmuutos!!!

lala ennen ja jälkeen

Siksi on vaikea sanoa, onko botox perimmäinen syy. Jos arvaisin, sanoisin, että hän käyttää täyteaineita, mutta jätän tämän päätöksen sinulle.

Onko Lala saanut Botox-ruiskeita?

Siinä ei ole paljon eroa Lalan rintojen kokoa, joten epäilen, että hän olisi parantanut niitä. Siksi en usko, että Lala on saanut rintaimplantteja.

Saiko hän tissityön?

Lalan takapuolesta on luultavasti paljon vastaamattomia kysymyksiä. Hänellä on epätavallisen suuri takaosa, joten jos minulta kysytään: 'Saitko suurentuman?' vastaukseni olisi 'Kyllä'.

Plastiikkakirurgia ja Lala Kentin ura: mitä tähdellä on sanottavaa

Lala Kent, tosi-tv-sarjan Vanderpump Rules tähti, ei ole koskaan ollut ujo plastiikkakirurgiasta, joka on muuttanut hänen ulkonäköään. Tässä on kaikki, mitä blondi kaunotar on tehnyt itselleen, täyteaineista ruiskeisiin.

En ole sitä tyyppiä, joka lähtee salongista tunteen, etten saanut mitään aikaan. Hän sanoi vuonna 2017 Bravo TV:n The Lookbookissa: 'Kasvoni vain muuttuivat tällä tavalla, ja olen melko avoin sellaisista asioista.'

Jatkaessaan Lala paljasti, että hän oli ruiskuttanut Botoxia otsaansa ja täyteainetta huulilleen, leukalinjalle, leukalleen ja poskilleen. 'Melkein koko kasvoni, paitsi nenäni', hän vitsaili.

Mutta tosi-tähti väitti olevansa tyytyväinen nykyiseen ulkonäköönsä ja sanoi: 'Haluan lopettaa huulten.' Haluaisin poistaa taukoja. On aika sanoa: 'Riittää riittää!'

Instagram Storiesille 17. toukokuuta 2020 lähetetyssä videossa Bravo-tähti pohti aiempia esiintymisiään ohjelmassa. Vanderpump Rulesissa Lala huomautti: 'Olen katsonut kauden 4… ja, jätkä, minulla on niin pienet vauvakasvot.' Tämä viittasi hänen esiintymiseensä vuonna 2015.

Mutta minun on sanottava, että tohtori [Jason] Diamondin minulle antama uudet kasvot ovat jotain, johon olen erittäin tyytyväinen. Erityisesti leukaani on jotain, josta olen erittäin ylpeä. Suloinen leukani on yksi suosikkipiirteistäni.

lala ennen ja jälkeen

Hän kertoi, kuinka paljon hän nautti uudesta ulkonäöstään, erityisesti huulistaan. Hän jatkoi sanomalla, että huulten täytteistä oli nopeasti tullut vakiomenettely.

Jos se on takaiskushow, huomaat, että kaikki käyttäytyvät tällä tavalla. Lala jatkoi vetäen huuliaan sisään saadakseen ne näyttämään pienemmiltä ja herkemmiltä. Nyt näyttää siltä, ​​​​että me kaikki nappaamme ympäriinsä kuin ankkoja. Hänen ystäviensä ja näyttelijätovereidensa kaikilla oli huultentäyteaineilla 'niin hauskaa', hän sanoi.

Vuoden 2020 COVID-19-sulkutilanteen ja Lalan myöhemmän raskauden ja 15.3.2021 syntyneen tytär Oceanin takia Lala vähensi injektioiden ja täyteaineiden käyttöä rajusti. Hän ja hänen ex-miehensä Randall Emmett ovat tyttärensä puolisoita.

Onko Lalan takapuoli parannettu?

Vaikka ihailen hänen hiuksiaan, en voi sanoa samaa hänen jaloistaan. Minusta hän on kaunis ja hänellä on kaunis vartalo. Luulen, että La La kohotti pakaroita, jotta hän näyttäisi paremmalta suhteessa hänen luonnollisiin rintoihinsa.

Menneisyyden kuvassa hän saattaa pukeutua puertoricolaisten naisten tyypilliseen latinalaispeppuun. Jälkikuva paljastaa kuitenkin paljon täyteläisemmän, pyöreämmän ja kiinteämmän takaosan. Kardashianeihin voidaan vetää useita yhtäläisyyksiä (vain sanomalla).

Hänen plastiikkakirurgiansa kieltämisensä näyttävät olevan ristiriidassa hänen menneisyytensä ja nykyisyytensä valokuvien kanssa. Hänen kasvonsa saattavat näyttää aidolta, mutta en ole niin varma hänen nenästään tai taka-alueestaan.

Lue lisää: Alex Jones Transformation: Tarkista Alexin ennen ja jälkeen -kuvat!

Katso tämä postaus Instagramissa

LA LA (@lala) jakama viesti

Hänen dokumenttinsa plastiikkakirurgian maanalaisista markkinoista, nimeltään 'Killer Curves: Bodies To Die For', on saanut kriitikoiden suosiota. Hänen osaamisalueeseensa kuului peppujen parantaminen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR