Laine Hardy Net Worth 2022: Amerikkalainen laulaja ja American Idol -kauden 17 voittajatulot!

Julkkis

WPR

Torstaina 'American Idolin' voittaja Laine Hardy kertoi Peoplelle, että poliisi seurasi häntä.

'Minua on syytetty rikoksesta, ja pidätysmääräys on annettu', 21-vuotias Hardy sanoi myöhään torstai-iltana.

Jopa 12 000 kantrilaulajan fania kokoontui osoittamaan tukensa hänelle, mutta hän kieltäytyi paljastamasta, mistä häntä syytettiin.

Aikainen elämä:

Laine Hardyn nettoarvo

Syntymisen jälkeen 12. syyskuuta 2000 Baton Rougessa, Louisianassa, Hardy vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Livingstonissa, Louisianassa.

Rakennusalan pääurakoitsijana hänen isänsä Barry ja äitinsä Cindy Lou ovat saman yrityksen palveluksessa. Sekä Kyle Banta että hänen vanhempi sisarensa ovat hänen perheensä jäseniä.

Hänen isoäitinsä muutti Yhdysvaltoihin Soulista, jossa hän syntyi. Vuonna 2018 hän suoritti lukion tutkinnon French Settlement High Schoolista.

Oppittuaan soittamaan kitaraa kahdeksanvuotiaana hän alkoi esiintyä veljensä ja serkkujensa kanssa Band Hardyna paikallisissa tavernoissa ja ravintoloissa 14-vuotiaana. Hänen veljensä rohkaisi häntä laulamaan, vaikka hän ei aluksi ollut taipuvainen siihen.

Ura:

Vuonna 2018 Laine Hardy julkaisi EP:n In the Bayou. Luulen, että siinä oli kolme. Hän teki sen myöhemmin samana vuonna julkaisemalla ' Sininen joulu .” Voitettuaan American Idolin hän julkaisi Flame-kappaleensa 19. toukokuuta 2019. The View esitti sen tämän vuoden toukokuussa.

20. syyskuuta 2019, kun Hardy ilmoitti ensimmäisestä soolokiertueestaan, hän ilmoitti, että se kestää 14. marraskuuta 7. joulukuuta 2019. Tämä kolmentoista kaupungin vaellus tapahtuisi ympäri Yhdysvaltoja. Let There Be Country ja The Ground I Grew Up On julkaistaan ​​huhtikuussa 2020. American Idolissa toukokuussa 2020 hän esitti kappaleen ”Life Is a Highway”.

Laine Hardyn nettoarvo

Pieni kaupunki ” julkaistiin heinäkuussa 2020, samassa kuussa kuin hänen toipumisensa COVID-19:stä. 'Please Come Home For Christmas' käsiteltiin syyskuussa. ”Other LA” julkaistiin suoratoistopalveluihin samaan aikaan kuin ”Tiny Town” julkaistiin radiossa.

Seuraavan vuoden toukokuussa Hardy julkaisee uuden kappaleen nimeltä ' Muista sinut .” Muutamaa TV-esiintymistä myöhemmin, mukaan lukien vuoden 2020 kansallisessa puunsytytysseremoniassa, hän ilmoitti lopettavansa näyttelemisen. Esitettyään sen ABC:n The Bachelorissa kappale sai positiivisia arvosteluja ja siitä tuli hitti. Muutama viikko debyyttisinglensä ”Authentic” julkaisun jälkeen hän ilmoitti debyyttialbuminsa Here’s To Anyone julkaisemisesta. Albumi julkaistiin 17. syyskuuta.

Lue myös: Katt Williams Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Laine Hardy's Nettovarallisuus

Laine Hardyn nettoarvo

Laine Hardy on sen arvoinen 1,5 miljoonaa dollaria , uusimpien lukujen mukaan. Hänen pääasiallinen tulonlähde tulee laulajanurasta. Toisaalta Hardyn menestyksekäs ura on tarjonnut hänelle ylellisen elämäntavan ja huippuluokan autokannan. Hän on yksi rikkaimmista American Idol kilpailijoita.

Laine Hardy's Tulonlähde

Ei ole mikään salaisuus, että Laine Hardy on monimiljonäärilaulaja ja sosiaalisen median tähti. Hänellä on 584 000 Instagram-seuraajaa ja 164 000 YouTube-tilaajaa, mikä osoittaa, että hän on hyvin palkattu.

Lauluurallaan Laine on kerännyt reilun omaisuuden vielä parikymppisenä. Mutta hän ei ole paljastanut, kuinka paljon hän tienaa joka päivä.

Ei tiedetä tarkasti, kuinka paljon rahaa hän tienaa kuukaudessa. Hän on kuitenkin tienannut 591–1688 dollaria YouTubessa viimeisen 30 päivän aikana.

Kuinka paljon Laine Hardy tienaa vuodessa?

Laine Hardyn nettoarvo

Hän ansaitsee yli 13 472 dollaria vuodessa pelkästään YouTubesta. Aina kun hän lataa videon YouTubeen, hänelle maksetaan 753 dollaria. Huolimatta pahamaineisuudestaan ​​esiintyjänä, hän ansaitsee kunnioitettavan toimeentulon muusikkona. Muista aina, että nämä ovat vain arvioita todellisista tilastoista ja arvoista.

Lue myös: Tarik Cohen Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Onko ketään seurustelemassa Laine Hardyn kanssa?

Gracie, Laine Hardyn pitkäaikainen tyttöystävä, on muuttanut hänen luokseen.

Laine Hardyn nettoarvo

Laine Hardyn pidätys

Kun häntä syytettiin Louisianan osavaltion yliopiston entisen tyttöystävänsä häiritsemisestä elektronisella tallennuslaitteella, Hardy pidätettiin ja vietiin East Baton Rougen seurakunnan vankilaan.

Vastauksena Hardyn pidätyspyyntöön hänen entinen tyttöystävänsä ja kämppätoverinsa löysivät laitteen, joka oli piilotettu heidän asuntolansa futoniin. Kun Hardy kertoi entiselle tyttöystävälleen yksityiselämästään tietoja, joita tämä ei ollut aiemmin jakanut hänen kanssaan, hänestä tuli epäilys.

Entinen tyttöystävä Hardy, joka ei ollut Louisianan osavaltion yliopiston opiskelija, väitti ex-tyttöystävälleen, että hän oli häirinnyt tämän huonetta, mutta väitti, että laite oli hävitetty lampeen. Pidätyksen jälkeen selvisi, että Hardy oli työskennellyt poliisin kanssa.