La Brea kausi 2: mahdollinen julkaisupäivä ja spoileripäivitykset 2022!

Viihde

WPR

”La Brea” kertoo tarinan Los Angelesin perheestä, jonka jättimäisen upotuksen äkillinen ilmaantuminen repi.

Katastrofi on koskettanut myös monia muita ihmisiä. Kuoppaan putoavat ihmiset joutuvat tuhansia vuosia vanhaan ikivanhaan ympäristöön.

Tämän seurauksena heidän on nyt pakko työskennellä yhdessä selviytyäkseen maailmassa, jota he eivät tunne. David Appelbaum kirjoitti ja tuotti esityksen, joka sai ensi-iltansa syyskuussa 2021.

Scifi-sarjasta tuli heikosta alusta huolimatta nopeasti yllätysmegahitti. Suurin osa arvosteluista ylisti konseptia, kun taas muutama ilmaisi huolensa siitä, että esityksestä puuttui luovuus.

Lisäksi, vaikka näyttelijöiden suorituksia ja esityksen erinomaisia ​​tehosteita pidettiin riittävänä pitämään katsojat kiinnostuneena, varhaisten jaksojen juoni näytti epäonnistuvan onnistuneesti toimittamaan mysteerielementtiä katsojille.

Tästä huolimatta esityksen yleisö ja fanikunta kasvoivat. Tarkoittaako tämä sitä, että kauden edetessä tulee toinen kausi? Tiedämme tämän:

La Brea kausi 2: Onko meillä ensi-iltapäivä?

La Brea kausi 2

Viikkojen ajan NBC:n hittisarjan ensimmäisen kauden päättymisen jälkeen ihmiset ovat yrittäneet selvittää, miksi vajoajia on syntynyt ja ihmisiä on kuollut.

Sillä välin meillä on debyyttipäivä, mikä tarkoittaa, että asiat ovat hieman positiivisempia. NBC on vahvistanut La Brean toisen kauden ensi-iltapäivän.

Sarjan ensi-ilta on 27.9. klo 21. ET. Applebaum korosti tiedotteessaan, että kauden 1 ympärillä oli tarvetta olla lähellä perhettä ohjelman luojana ja showrunnerina.

Hän totesi, että esitys tarjoaa siihen uuden näkökulman ja antaa hieman enemmän tietoa siitä, mitä on tulossa. La Brean kauden 2 odotetaan ilmestyvän 14. lokakuuta 2022.

Lue myös: Mandalorian kausi 3: Onko tämä Star Wars -sarja uusittu vai peruutettu?

La Brean näyttelijät

La Brea kausi 2

David Appelbaum, kauden 2 showrunner, on väittänyt, että show yrittää taivuttaa aikajanaa niin paljon kuin mahdollista, vihjaten, että Gavin ja Isaiah saattavat tavata tulevaisuudessa.

La Brea -kaudella 2 Josh siirtyy uuteen aikaan ja paikkaan, kun taas Gavin ja Izzy etsivät evakuoitua perhettään 10 000 eKr. Seattlessa.

Kun Aldridge johdattaa Scottin modernilta näyttävään torniin kauden 1 lopussa, he siirtyvät toimialueelle, toisin kuin mikään, mitä olemme nähneet ohjelmassa tähän mennessä, Appelbaumin mukaan.

Lue myös: Fire Force -kausi 3 Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mistä La Brean kauden 2 juoni voisi olla?

La Brea kausi 2

La Brea Tervakuopissa ja Wilshire Boulevardissa isän ja pojan erottaa uppoaukko esityksen ensimmäisellä kierroksella.

Gavin ja Izzy työskentelevät yhdessä saadakseen materiaalia Evelle ja Joshille heidän tutkiessaan maan syvyyksiä. Kauden loppua kohti Harriseiden välillä ilmaantuu uusi sovintomahdollisuus, mutta siihen liittyy vakava portaalin riski.

Eve puolestaan ​​on valmis tekemään mitä tahansa. Gavin, Izzy ja tohtori Nathan yrittävät viimeistä pelastusta, kun viimeisen vajoamisen odotetaan avautuvan.

Appelbaum vihjasi, mistä kaudesta 2 voisi olla kyse virtuaalisessa Comic-Con Special Editionissa marraskuun lopussa 2021.

Hänen selityksensä: 'He, Harrisin perhe, erotetaan uusilla ja kiehtovilla tavoilla.' Kausi 2 nähdään paljon hahmojen siirtoja.'

Suurin osa siitä, mitä katsojat näkivät kaudella 1, viedään läpi, hän sanoi.

Voit odottaa löytäväsi eloonjääneitä altaalta. Virallisen lausunnon mukaan 'yksi pitkän aikavälin tavoitteistamme tuleville kausille on laajentaa kattavuutta.'

Yhteenvetona näyttää siltä, ​​että Harris-perheen ongelmat eivät ole vielä ohi!

Lue myös: Horimiya Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Mitä tapahtui La Brean edellisellä kaudella?

La Brea kausi 2

Altaaseen liittyvä ongelma ratkaistiin La Brea kausi 1 Jakso 10, vaikka jäi vielä muutama kysymys vastaamatta. Lisäksi eräässä tapahtumassa murhattiin tunnettu julkkis.

La Brea -kauden 1 jakson 1 ensi-illan jälkeen monet hahmot ovat kasvaneet ja muuttuneet, mutta Silas on pysynyt vankkumattomana kuten aina.

Silas pysyi horjumattomana kieltäytyessään adoptoimasta Jesajaa, sanoi Eeva mitä tahansa. Tämän seurauksena hän vakuuttui itselleen, että Josh oli hänen isoisänsä pojanpoika.

Hän ei tietenkään halua nähdä hänen lähtevän, mutta kuinka paljon Silas todella tietää Jesajasta ja Rebekasta?

Rebecca herätti närästävän epäilyn, mutta häntä ja Silasta ei koskaan täysin syytetty uppoajoista. Se, että Silas oli mukana äitinsä murhassa, oli selvää Paaralle, joka suri hänen luottamustaan ​​häneen.

Tämän vuoksi hän piti tärkeänä tukea Jesajaa hänen tarkoituksensa muotoilussa. Oikotien näihin maanalaisiin luoliin tarjosi Paara.

Heidän täytyi kiivetä köysiportaita ja riski pudota tervakuoppaan, jos he epäonnistuivat. Kaksi miestä pääsi helposti tikkaiden huipulle. Eve sitä vastoin ei kyennyt nousemaan loppuun, koska tikkaat väistyivät hänen painonsa alla.

La Brea kauden 2 traileri

Toiselle kaudelle ei ole vielä julkaistu traileria. Toistaiseksi tässä on katsaus La Brean ensimmäiseen traileriin:

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR