Kylian Mbappe Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Kylian Mbappe on ranskalainen jalkapalloilija. Hän pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä yhdessä Ranskan ja Euroopan suurimmista joukkueista (Paris Saint-Germain).

Kylian Mbappe on lahjakas nuori pelaaja, joka on saanut paljon kiitosta tunnetuilta valmentajilta ja pelaajilta.

Häntä on verrattu Thiery Henryyn, Peleen ja jopa Ronaldoon hänen erinomaisen suoritusnsa, kykynsä ja pelikentällä esiintyvän lahjakkuutensa vuoksi.

Hänestä tuli yksi maailman suosituimmista jalkapallopelaajista tehtyään nuorena ammattilaisdebyyttinsä.

Vaikka Kylian Mbappen nettovarallisuus ei ole maailman 20 rikkaimman jalkapalloilijan joukossa, hän on usein keskustelunaihe jalkapallofanien ja analyytikoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Hänen voittonsa ja johdonmukaisuudensa ansiosta Kylian Mbappen arvo on kasvanut hänen seuransa PSG:n ansiosta, joka on yksi maailman rikkaimmista seuroista.

Aikainen elämä

Kylian Mbappen nettoarvo

Kylian Mbappe syntyi Pariisissa, Ranskassa, 20. joulukuuta 1998 jalkapallovalmentaja Wilfriedille, joka on kamerunilainen, ja entiselle käsipalloilijalle Fayzalle, joka on algerialainen kabyle. Ethan, hänen nuorempi veljensä, on myös jalkapalloilija. Mbappé kävi lapsena yksityistä katolista koulua Pariisin Bondyn kunnassa.

Lue myös: Evan Spiegel Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Jalkapallon ura:

Mbappe aloitti jalkapallouransa AS Bondyssa, jossa hänen isänsä Wilfred valmentaa. Leonardin puutarha allekirjoitti Kylian Mbappen pelaamaan AS Monacon B-joukkueeseen vuonna 2015. Seura kuitenkin tajusi, että hän oli liian hyvä B-joukkueeseen jo kolmen kuukauden jälkeen, ja ylensi hänet perusjoukkueeseen.

Hän vietti kolme kautta Monacossa, joista hän voitti liigan mestaruuden kaudella 2016-17. Lisäksi hän auttoi seuraansa pääsemään Mestarien liigan välieriin kukistamalla Manchester Cityn ja Borussia Dortmundin.

Paris Saint-Germain otti hänet lainalle seuraavalla kaudella. He maksoivat hänestä 145 miljoonaa euroa plus 35 miljoonaa euroa lisäosina ensi kaudella, mikä teki hänestä kaikkien aikojen kalleimman teini-ikäisen ja kaikkien aikojen kalleimman elokuvan kotimaisessa liigassa.

Hän on voittanut sen jälkeen kolme peräkkäistä mestaruutta PSG:ssä, ja viime kaudella hän auttoi joukkuetta Mestarien liigan finaaliin.

Nettovarallisuus:

Kylian Mbappen nettoarvo

Vuonna 2020 Mbappe ansaitsi 33,8 miljoonaa dollaria palkoista ja sponsorisopimuksista. Hän tienasi 13 miljoonaa dollaria Niken, Hublotin, EA Sportsin ja muiden yritysten kanssa tehdyillä tukisopimuksilla.

Hän on tällä hetkellä maailman rikkain nuori pelaaja, sillä hän on ansainnut 20,8 miljoonaa dollaria pelkästään palkastaan ​​ja voitoistaan. Hublot, joka korvasi Usain Boltin heidän maailmanlaajuisena lähettiläänään, maksaa hänelle raporttien mukaan 1,13 miljoonaa dollaria. Vuonna 2022 hänen nettovarallisuutensa on 176 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Mickey Gilley Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Kannatukset ja mediaesitykset

Mbappélla on liikesuhde Niken kanssa, joka on julkaissut hänen kunniakseen räätälöidyt jalkapallokengät, kuten Nike Hypervenom 3:n ja Nike Mercuria Superfly VI:n.

FIFA 18:sta lähtien Mbappé on ollut avainhenkilö EA Sportsin FIFA-videopelisarjassa. Hän oli sekä FIFA 21:n että FIFA 22:n kansitähti, ja hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on ollut pelin soolokannessa.

Filantrooppiset pyrkimykset

Kylian Mbappen nettoarvo

Mbappén hyväntekeväisyyteen sisältyi 34 000 dollarin lahjoitus joukkorahoituskampanjaan, jolla sponsoroitiin yksityinen tehtävä kadonneen jalkapalloilijan etsimiseksi. Emiliano Sala , jonka kone katosi Englannin kanaalin yli. Sitten hän lähetti vielä 34 000 dollaria auttaakseen löytämään koneen kadonneen lentäjän David Ibbotsonin.

Lue myös: Bruce Buffer Net Worth 2022: Amerikkalaisen ammattitaiteilijan tulot, henkilökohtainen elämä, ura ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kylian Mbappen sopimustilanne

PSG:n sopimus ranskalaisen kanssa päättyy 30.6.2022, ja hän on ilmoittanut, ettei hänellä ole aikomusta allekirjoittaa uutta sopimusta seuran kanssa.

Hän on ollut seurassa kesästä 2017 lähtien ja etsii nyt uutta haastetta, jonka kaikki tiet johtavat Real Madridiin.

Espanjalaisseuran kerrotaan odottavan siivillä 22-vuotiaan miehen sopimusta, ja kaikki merkit viittaavat siihen, että Mbappe muuttaa Espanjan pääkaupunkiin ensi kesänä.

Kylian Mbappén talo ja autot

Kylian Mbappen nettoarvo

Mbappe asuu pienessä asunnossa Pariisissa. Audin, Rolls Roycen, 560 000 dollarin Ferrarin, 140 000 dollarin BMW:n ja 40 000 dollarin Mercedesin kerrotaan kuuluvan Hin autoihin.