Kyle Richards vastaa kritiikkiin nauramisesta, kun Erika Jayne kirosi Garcellen pojalle

Julkkis

WPR

Beverly Hillsin todellisten kotirouvien fanit arvostelevat Erika Jaynea, Dorit Kemsleyä ja Kyle Richardsia.

50-vuotias Erika nähdään kurkistamassa 6. heinäkuun jaksosta, jossa hän huutaa Jaxille, 14-vuotiaalle pojalle. Garcelle Beauvais päihtyneenä Garcellen syntymäpäiväjuhlissa.

Toisessa vilkaisussa Kyle, 53, ja Dorit, 45, vitsailevat tapauksesta – jonka Dorit näki – aviomiestensä Mauricion ja PK:n kanssa.

Fanit tuomitsivat Kylen ja Doritin tavasta, jolla he käsittelivät asiaa, ja hyökkäsivät Erikan kimppuun hänen käytöksensä vuoksi bileiden aikana. Viesti fanitililtä Bravon kuningatar lopulta sai Kyleltä vastauksen, jossa hän puolusti itseään.

Kyle sanoi Erikaan: 'Nauroin ystäväni humalassa, typerässä käytöksessä. EI viittaa lapsen epäkunnioittamiseen.

Kyle Richards vastaa kritiikkiin nauramisesta, kun Erika Jayne kirosi Garcellen pojalle

Tähän mennessä uskon, että ymmärrät minua paremmin. Erikan kommentit tulivat minulle vasta kuultuani niistä myöhemmin, enkä ollut edes paikalla todistamassa tätä.

Metron haastattelussa Kyle käsitteli myös kritiikkiä ja väitti: 'En edes nähnyt Erikan sanovan mitään, minulle kerrottiin seuraavana päivänä. Tein tyypillisiä vitsejä ystäväni humalassa touhuista.

En halua vähätellä kenenkään lapsia erityisesti. Neljä tyttöni ovat lapsiani. Uskon, että olisin reagoinut toisin, jos olisin nähnyt klipin aiemmin, koska katsoin sen vasta eilen illalla Instagramissa.

Kuitenkin ajattelet heti: 'Voi luoja!' kun kuulet tuollaisen tarinan. Joskus, kun minun ei pitäisi nauraa, nauran, mutta se tietty vitsi koski Erikaa, ei Garcellea ja hänen poikaansa. Lisäksi, Kyle Richards mainitsi, että hän lähettää Garcellelle tekstiviestin ilmaistakseen pahoittelunsa.

Mitä tulee näyttelijöidensä reaktioihin Erikan käytökselle, Garcelle vaikutti olevan erittäin tyytymätön. Postattuaan esikatselun Twitteriin, fani kyseli häneltä Kylen ja Doritin keskustelusta heidän aviomiehensä kanssa.

Kyle Richards vastaa kritiikkiin nauramisesta, kun Erika Jayne kirosi Garcellen pojalle

Garcelle vastasi emojilla vihasta ja totesi: 'Ei ole koskaan nähnyt tätä kohtausta tähän mennessä. Myöhemmin hän lähetti 'arvostusviestin' Jaxille, hänen kaksosensa Jaidille ja hänen vanhemmalle veljelleen Oliverille, 31, joita Erika oli hapuillut juhlissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Garcellen kolmea poikaa kuvaavan valokuvan kuvateksti sanoi: 'Tämä on kiitospostaus pojilleni Oliverille, Jaxille ja Jaidille.'

Kyle Richards vastaa kritiikkiin nauramisesta, kun Erika Jayne kirosi Garcellen pojalle

'Te pojat olette niin ihania, ystävällisiä ja kunnioittavia nuoria miehiä, ja olen erittäin ylpeä teistä. Vaikka he eivät ansaitse sitä, kunnioitat silti muita. Sinun luonteesi, ei heidän, pitäisi näkyä siinä, kuinka kohtelet muita.