Kyle Richards Net Worth: Kuinka paljon Kyle Richards on tienannut vuonna 2022?

Julkkis

WPR

Kyle Richards on menestyvä yrittäjä, näyttelijä ja TV-juontaja. Hän on näytellyt vuodesta 1974, mutta 'The Real Housewives of Beverly Hills' teki hänestä tutun nimen.

Aikainen elämä

11. tammikuuta 1969 Kyle Richards syntyi Hollywoodissa, Kaliforniassa. Richardsin vanhemmat erosivat hänen ollessaan kolmevuotias, kun he erosivat pian hänen syntymänsä jälkeen.

Onneksi Kyle Richards syntyi varakkaaseen perheeseen, jolla oli laajat siteet alalle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Kim Richards ja Kathy Hilton ovat hänen sisaruksiaan ja veljiään. Sekä Paris että Nicky Hilton voivat kiittää kuuluisaa äitiään, mutta jälkimmäisellä on maineikkaampi sukutaulu.

Mikä on Kyle Richardsin nettoarvo?

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Amerikkalainen näyttelijä ja tosi-tv-tähti Kyle Richards on arvoltaan 100 miljoonaa dollaria. Mauricio Umansky, erittäin menestynyt kiinteistöpäällikkö, on Kylen aviomies. Vuoden aikana Mauricio myy yli 150 000 000 dollaria kiinteistöjä yksin.

Varhain elämässään Kyle Richards saavutti menestystä ja suosiota näyttelijänä useissa ohjelmissa, ja hän on sittemmin näytellyt useissa tosi-tv-sarjoissa.

Kyle Richards on näyttelijäuransa lisäksi myös menestyvä liikenainen. Lisäbonuksena hän lahjoittaa rahaa hyviin tarkoituksiin.

Lue myös: Chris Evans Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

Näyttelijän ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Richards nousi kuuluisuuteen lapsinäyttelijänä alle viisivuotiaana. Hän oli näytellyt vain vuoden, kun hän ansaitsi toistuvan roolin NBC:n hittisarjassa Little House on the Prairie. Ensimmäistä kertaa esiintymisen jälkeen hän pysyi säännöllisenä näyttelijänä seuraavat seitsemän vuotta.

Richardsilla oli kiireinen 1970-luku, ja hän vieraili ohjelmissa, kuten Fantasy Island, Flying High ja Time Express. Lisäksi hän esiintyi vuoden 1978 slasher-kuvassa Halloween.

Hän jatkoi esiintymistä aikuisikään asti, ja hän sai toistuvan osan NBC:llä lähetettävässä lääketieteellisessä draamassa ER. Kyle on esiintynyt myös Deadly Sibling Rivalryssa, The Hungover Gamesissa, C.S.I.:ssä ja muissa elokuvissa.

Lue myös: Antonio Brown Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Tosi-tv

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Vuonna 2010 Kyle Richards vakiinnutti asemansa Bravo-tosi-sarjan The Real Housewives of Beverly Hillsin sarjassa. Tästä tuli hänen tunnusteoksensa, josta hän on nyt laajalti tunnustettu.

Beverly Hillsissä esitys seuraa lukuisia erilaisia ​​aviopareja. Kylen näytöllä oleva poikaystävä on Mauricio Umansky. Hän on ollut osa RHOBH:ta yli kymmenen vuoden ajan, joten hän on ainoa jäljellä oleva alkuperäinen näyttelijäjäsen.

Richards pystyi käynnistämään uusia yrityksiä aikaisempien menestymistensä ansiosta. Vuonna 2014 Richards esitteli vaatelinjan HSN-ostoskanavalle, ja vuonna 2019 hän on osa vaatelinjaa. Kyle x Shahida. Hänen nimensä, Kyle by Alene Too, vaateyritys on äskettäin debytoinut.

Kiinteistöt

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Kyle ja Mauricio ostivat 3 miljoonalla dollarilla kartanon Los Angelesin Bel-Airin alueelta vuonna 2011. Suurin osa 'The Real Housewives of Beverly Hills' -elokuvasta kuvattiin tässä kiinteistössä. Vuonna 2017 he vihdoin laittoivat talon myyntiin. Tammikuuhun 2022 mennessä he olivat päässeet 6,5 miljoonan dollarin tarjoukseen.

Kyle ja Mauricio ostivat 8,2 miljoonan dollarin asunnon Encinosta, Kaliforniasta, lokakuussa 2017. Vuonna 2014 he käyttivät 2,35 miljoonaa dollaria kiinteistöön Kalifornian La Quintassa.

Lue myös: Manti Teo Net Worth: Katso syvemmälle hänen luksuselämänsä vuonna 2022!

Filantropia

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Los Angelesin lastensairaalan runsaasta tuestaan ​​tunnettu Kyle Richards ja hänen miehensä ovat saaneet palkintoja anteliaisuudestaan. Yhdessä he antoivat yli 100 000 dollaria sairaalalle elämänsä aikana.

Kyle Richards antoi Los Angelesin lastensairaalalle 25 000 dollarin palkintorahansa The New Celebrity Apprenticesta. The Real Housewives of Beverly Hillsin jakson aikana hän myös isännöi etua lääketieteelliselle keskukselle.

Business Ventures

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Kyle Richards on harrastanut näyttelijäuransa ulkopuolella useita muita liikeyrityksiä. Hän debytoi ensimmäisen vaatemallistonsa vuonna 2014 vähittäismyyntiverkostossa HSN. New York Fashion Week 2019 esitteli malliston.

Kyle Richardsin omisti myös myymäläverkosto nimeltä 'Kyle by Alene Too'.

Kaikki kaupat suljettiin vuonna 2015, lukuun ottamatta yhtä Beverly Hillsissä. Myös tämä kauppa jätti hyvästit vuonna 2018.

Tekijätekstit löytyvät Kyle Richardsin nimestä. Hänen muistelmansa, Life Is Not a Reality Show: Keeping It Real with the Housewife Who Does It, julkaistiin vuonna 2011.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kyle Richards Umanskyn (@kylerichards18) jakama viesti

Muistelma toimii itseapuoppaana, joka kattaa esimerkiksi romanssin, perheen, terveyden ja paljon muuta.

Lue myös: Nia Vardalosin nettoarvo: kuinka paljon Nia Vardalos on tienannut vuonna 2022?

Palkinnot

Vuonna 1982 Kyle Richardsin esitys elokuvassa The Watcher in the Woods toi hänet parhaan naissivuosan ehdokkaaksi Science Fiction-, fantasia- ja kauhuelokuvien akatemiasta.

Hän sai myös kolme Young Artist Award -ehdokkuutta.

Henkilökohtainen elämä

Kyle Richardsin nettoarvo

Kyle Richards solmi solmun ensimmäisen kerran vuonna 1988. 18-vuotiaana hän matkusti Indonesiaan, jossa hän tapasi miehen nimeltä Guraish Aldjufrie. Hän tuli raskaaksi hänen lapsensa kanssa, ja lopulta he solmivat solmun.

Avioliitto saattoi päättyä, mutta Farrah Richardsin kasvatus hänen äitinsä Kylen toimesta ei ollut koskaan kyseenalainen. Avioero saatiin päätökseen vuonna 1992.

Mauricio Umansky, hänen toinen aviomiehensä, tuli hänen elämäänsä kaksi vuotta myöhemmin. Mauricio syntyi Meksikossa, mutta menestyi pian kiinteistönvälittäjänä Los Angelesissa. Hänen yrityksensä on erikoistunut vauraiden alueiden kartanoiden myyntiin.

Mentyään naimisiin juutalaisuskoisen miehen kanssa vuonna 1996, Kyle Richards omaksui myös tämän uskonnon. He saivat perheenä kolme kaunista tytärtä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR