Kyle Craig tappavin saalis Death: Kuolleen taiteilijan perhe ja fanit ovat järkyttyneitä.

Kuolinsyy

WPR

Tappavin saalis , tositapahtumiin perustuva sarja, debytoi Discovery Channelilla 12. huhtikuuta 2005. Alaskan kuningas- ja lumirapujen kalastusaluksilla Beringinmerellä on tällä hetkellä rajoitettu määrä vaihtoehtoja.

Alaskan Dutch Harborissa Aleutien saarilla kalastuslaivaston tukikohta on. Suuren loukkaantumis- tai kuolemanvaaran vuoksi Discovery Channel tilasi nykyisen tuotannon.

Kyle Craig käytti pitkää työtuntia Brenna A. -lautalla. 'Brenna A' ei enää ollut lähetyksessä viidennentoista kauden jälkeen.

Kuka oli Kyle Craig?

Kyle Craig tappavin saaliskuolema

Kyle Craig-niminen mies Ocean Springsissä Mississippissä on 26-vuotias. 21. joulukuuta 1994 Pascagoulassa, Mississippissä, oli hänen syntymäpäivänsä. Craig Enterprisesin omisti ja toimi Kyle.

Hän ihastui mönkijöihin ja veneisiin, ja hän nautti molempien ostamisesta ja myymisestä. Hän pystyi myös korjaamaan moottorin pitäen silmänsä kiinni.

Kyle Craig oli juuri valmistunut lukiosta ja toteutti unelmaansa tulla yksityislentäjäksi. Holmes Countyssa, MS:ssä, hän kuoli 2. kesäkuuta 2021. Kyle Craigin kuolinsyy on kuvattu alla.

Kyle Craigin tappavin kuolinsyy:

Holmesin piirikunnan sheriffin varamiehet ovat kertoneet löytäneensä Kyle Craigin ammutuksi ja tapettuna läheltä rekkapysäkkiä piirikunnassa. Hän kertoi, että hänen veljensä oli ostanut ja korjannut mönkijöitä ja löytänyt 4-pyöräisiä Craigslistista ja Facebook Marketplacesta viimeisen vuosikymmenen ajan.

Sisarensa mukaan Kyle Craigin oli määrä järjestää tapaaminen nelipyöräisen auton ostamiseksi. Kyle Craig kuitenkin tapettiin Holmes Countyssa Ohiossa, kun hän meni ostamaan mönkijää.

Lue myös: Amber Heardin äidin kuolema: Mikä oli Patricia Paigen kuoleman syy?

Kyle Craig kuollut ja muistokirjoitus

Kylen vierailu pidettiin Heritage Funeral Homessa Escatawpassa, MS:ssä 3. heinäkuuta 2021 klo 10.00-12.00. Shelbie Garbuttin ja Brantley Hays Craigin rinnalla Kyle on jättänyt taakseen perheen.

Hänen äitinsä Julie Craig Collins ja isä Chad Hamilton sekä sisarukset Morgan ja Amber ovat kunnioittaneet häntä; ja veli Gavin Craig. Kuten Morgan, Kylen nuorempi sisar, sanoi: 'Haluan muistaa hänet sellaisena kuin hän todella oli.'

Hän huomautti: 'Veljeni ei tee minulle mitään. etsin vain totuutta. Hänen perintönsä elää vielä monta vuotta. Kukaan ei nähnyt hänen kävelevän, puhuvan tai ajavan poikaansa, pienen pojan, jonka hän jätti jälkeensä. Tässä Kylen oikeudenmukaisuus tulee peliin.'

Kyle Craigin kuolema

Viime keskiviikkona, noin klo 9.30, Morgan kertoi kuulleensa viimeksi veljestään Kyle Craigin, kun tämä vieraili Holmes Countyn myyjän luona, josta hän tiesi.

Torstaiaamuna, kun Kyle ei ollut vastannut heidän puheluihinsa, perhe seurasi hänen puhelintaan ja ajoi neljä tuntia hänen viimeiseen tunnettuun paikkaansa. Paikalla, jossa Morganin veli löydettiin murhattuna, Morgan sanoi: 'Saavuimme täsmälleen hänen viimeiseen tunnettuun paikkaansa.'

Kyle Craigin Gray Ram 2500 -lava-auto ja perävaunu löydettiin noin puolentoista mailin etäisyydeltä toisistaan, ja perävaunussa oli luodinreikä Holmes Countyn sheriffi Willie Marchin mukaan.

Lue myös: Fritz Hagerin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Kuka tappoi Kyle Craigin?

Parveion Harris, 17, Montavious Landfair, 20, ja Darius Erving, 17, ovat kaikki tällä hetkellä pidätettyinä, sheriffin mukaan. Näitä kolmea miestä uhkaa kuolemantuomio väitetyistä rooleistaan ​​kolminkertaisessa murhassa, mutta Dariusta syytetään myös hänen pakenemisestaan ​​sairaalasta. Noin 24 tuntia sen jälkeen, kun hän onnistui pakenemaan Holmes Countyn vankilasta, hänen perheensä palautti hänet sinne, kansanedustajien mukaan.

I-55:llä löydettiin perävaunu, joka kuului Kylen kadonneeseen Grey Ram 2500 -lavaan, sheriffin toimiston mukaan. Kylen sisaren Morganin mukaan siinä oli luodinreikiä ja muita hänen sisällään.