Kuuma S-t-musiikkivideo näkee Cardi B:n leikin tulella ja sisintä lateksilla

Julkkis

WPR

Cardi B seurasi 'Hot S-t' -elokuvan jännitystä, hänen yhteistyötään Kanye 'Ye' Westin ja Lil Durkin kanssa, musiikkivideolla, joka uhmasi painovoimaa, lähes kaksi viikkoa sen putoamisen jälkeen.

Cardi B esitteli käyriään erilaisissa seksikkäissä kokoonpanoissa videolla, joka julkaistiin 12. heinäkuuta. Cardi B näytti kireältä mustassa lateksikorsetissa, jossa vain pari pientä lateksipastaa peitti hänen rintaansa videon alkaessa.

Verkkohihat, mustat lateksikäsineet ja polven yli ulottuvat saappaat täydensivät rohkean kokonaisuuden. Hopeisia robotin näköisiä koristeita oli hajallaan vaatteiden ympärillä.

Cardi B häikäisi myös lattian pituisessa valkoisessa mekossa, jossa oli syvä pääntie ja aaltoileva helma, joka paljasti hänen sävyisen rintakehän ja hoikan vartalon.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cardi B (@iamcardib) jakama viesti

Hän esitteli tatuointejaan mekkonsa alla, jonka kummallakin sivulla oli aaltoilevia leikkauksia, jotka osoittivat olevansa Bronx-syntyperäinen.

Cardi tanssi liekit käsissään, kun hänen hiuksensa sytytettiin tuleen. Timantilla päällystetty toppi ja trenssi, jonka rinnassa oli applikoitu ase, kuuluivat Cardin muihin kokoonpanoihin.

Cardi B:n ensimmäinen soolokappale vuonna 2022 ja hänen ensimmäinen kappaleensa vuoden 2021 Upin jälkeen, 'Hot Sh-t' oli myös hitti Yen säkeen takia. Kappaleessa Kanye West laulaa: 'Minä vain sanon, nyt alan tottua tuskiin / Kunnes eräänä päivänä sanon 'vittuun', toin hierojani mukaan.' ''Mitä tapahtui?' Kuka asuu missä?' 'Missä pääsi on?' lukee toisessa otsikossa.

Ihmiset, jotka raportoivat hänestä ja Kim Kardashianin taistelu 'olkaa hermollani', hän väitti. 'N-, mene kotiin, missä lapsesi ovat?' hän kysyi.

Atlantic Records julkaisi kappaleen ”Hot Sh-t” 1. heinäkuuta. Cardi B hylkäsi kappaleen, jota kiusattiin ensimmäisen kerran vuoden 2022 BET Awardsissa 26. kesäkuuta ja joka on ilmeisesti vanhempi kuin vuoden 2020 ”WAP”, viikko sen kiusaamisen jälkeen.

Cardi puolestaan ​​ilmaisi tyytymättömyytensä sosiaalisessa mediassa vain muutama päivä ennen albumin julkaisua.

Laulajan seuraajilleen antaman lausunnon mukaan hän ei julkaise musiikkivideota kappaleelle. ”Tällä kertaa en vain halua tehdä paljon. Kun on kyse työntekijöistä, jotka eivät suorita työtään kunnolla, 'olen vain väsynyt.'

Video varten Cardi B Viimeisin single 'Hot S-t' viivästyi tuotantoongelmien vuoksi, ja hän harkitsi julkaisun vetäytymistä, mutta päätti lopulta jatkaa työskentelyä seuraavan kappaleen parissa.

Kun häneltä kysyttiin seuraavasta albumista, hän sanoi: 'Työstän jo sitä.' 'Ajattelen jo seuraavan levyn julkaisua. ”

Tämän levyn jälkeen ei ole enää muutama kuukausi, tämä ja se. Mitä tulee henkilökohtaiseen elämääni, olen pitänyt matalaa profiilia. Mutta nyt olen valmis 'olemaan ulkona maailman kanssa'.

Apple Musicin Zane Lowen haastattelussa hän sanoi, ettei halunnut puhua musiikkivideosta, koska se vaikutti häneen niin paljon. Tämän videon seurauksena minulla on ollut niin paljon myllerrystä. Käytän ensimmäistä kertaa tietokoneella luotuja kuvia (CGI).

Mitä tulee asioihin, joista pidän, olen todella nirso sen suhteen, miltä ne näyttävät. Hän mainitsi nauttivansa tilojen rakentamisesta tai tietyssä paikassa olemisesta.

'En voinut tehdä mitään, koska olin niin sekaisin. Kun video on valmis, ymmärrän kuinka kauan tämä kestää! On kulunut yli kuukausi siitä, kun kuvasin tämän videon, eikä se ole vieläkään valmis.

Turhautuminen on sellainen, että ajattelen: 'Tiedätkö mitä? Anna laulun vain soida. Enää niin paljon välittämisestä. 'Olen saanut tarpeekseni.''

1. heinäkuuta Nicki Minaj palasi musiikkielämään uudella kappaleella 'Hot Sh-t', joka saattoi uusia Cardi B:n ja Nicki Minajin välisen riidan. 'Monster', laulu, jonka hän kirjoitti pitkäaikaisen yhteistyökumppanin ja ystävän Yen kanssa, alkoi soittaa tapahtuman aikana.

Nicki keskeytti esityksen äkillisesti. Kuitenkin 'hirviö!' hän huusi. Hirviö, toisaalta! 'Mutta me emme sekoile klovnien kanssa.' Sitten hän pyysi DJ:tä leikkaamaan kappaleen ja jatkoi esiintymistään.

Kuten Hip-Hop DX raportoi, Kanye lopetti Nickin seuraamisen tämän Instagram-kommenttien jälkeen, kun hän esitti 'Monsterin' Wireless Festivalilla.

Vaikka Nicki ei ole käsitellyt 'klovni' -lausuntojaan, monet fanit uskovat, että hän teki ne, koska Ye oli tekemisissä Cardin kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: