Kuuma käsitys Adam Levinen huijaussyytöksistä Bachelor's Nick Viallilta!

Uutiset

WPR

Nick Viall vaihtoi ruusujen jakamisesta neuvojen antamiseen. Entinen poikamies tarjosi oman näkemyksensä Adam Levinen väitetystä uskottomuudesta, jonka laulaja on kiistänyt.

Mikä oli Viallin tärkein opetus? 'Emotionaalinen pettäminen on edelleen Adamin pettämistä', hän kommentoi Instagramissa.

Syyskuun 20. päivänä antamassaan lausunnossa Levine vaikeni syytöksiin ja väitti haluavansa 'puhkaista ilmaa'.

”Tein virheen puhuessani flirttailevasti kenen tahansa kanssa kuin vaimoni kanssa, mikä on huono idea. Huolimatta siitä, että minulla ei ollut suhdetta, ylitin rajan elämäni valitettavalla aikakaudella '43-vuotias lähetti viestin Instagramiin. ”Joissakin olosuhteissa siitä tuli sopimatonta. Olen puhunut siitä ja tehnyt aloitteen korjatakseni tämän perheeni kanssa.'

Myöhemmin samana päivänä Viall osallistui TikTok-duettoon Instagram-mallin kanssa Sumner Stroh , jossa hän väitti olleen vuoden pituinen suhde Maroon 5:n laulajan kanssa. Tosi-tähti esitti kolme mielipidettään asiasta.

Bachelor Nick Viall antaa kuuman näkemyksen Adam Levinen huijaussyytöksistä

'Ensimmäinen ja merkittävin on, että Behati [Prinsloo], Adamin vaimo, on ainoa uhri tässä tilanteessa. Hän ei ansaitse tätä 'Viall totesi TikTok-videossa 20. syyskuuta.

”Kaksi, ainoat osapuolet, jotka ovat vastuussa suhteen turvaamisesta, ovat osapuolet. Jos täällä oli suhde, se oli Adamin tekemä valinta, ei sellainen, johon tämä tyttö oli vapaaehtoisesti sitoutunut. Jos hän ei olisi se, joku muu tekisi.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Lisäksi Viall lisäsi, että petossyytökset 'eivät vapauta tätä Sumner-tyttöä siitä, että meillä on mielipide hänen luonteestaan' hänen kolmannessa ja viimeisessä kohdassaan. Hän väitti esimerkiksi, että Strohin väite, jonka mukaan Levine oli naimisissa Victoria's Secret -mallin kanssa, oli vain hänen 'ego-puhumistaan'.

Viall jatkoi videossaan spekulaatioita syytteiden mahdollisista vaikutuksista Prinslooon, joka on läsnä Levinen kolmannen lapsen kanssa.

Hän väitti, että luomalla tämän TikTokin ja jakamalla sen laajasti verkossa hän ajattelee vain sitä, kuinka tämä tarina vaikuttaa häneen, ei aidon uhrin, kuten Behatin, tunteita.

Strohin pitäisi miettiä, kuinka 'tämän videon luominen voi vaikuttaa raskaana olevan henkilön mielenterveyteen', hän sanoi lopuksi.

Nick Thompson of Love Is Blind, jonka kanssa liitto Danielle Ruhl on loppumassa, kirjoitti Viallin esseen kommentissa: 'Voit tiivistää sen hienosti.'

Nick Viall antaa kuuman näkemyksen Adam Levinen huijaussyytöksistä

Levine meni naimisiin Prinslooon vuonna 2014, ja parilla on kaksi yhteistä lasta: Gio Grace, 4, ja Dusty Rose, 5. Levine sanoi hiljattain antamassaan lausunnossa: 'Vaimoni ja perheeni ovat minulle kaikki kaikessa.'

Levinen huomautusten jälkeen muut julkkikset, kuten Selling Sunset näyttelijä Chrishell Stause tarjosivat omia mielipiteitään.

Stause kommentoi Twitterissä: 'Inhoan miehen 'selvitään yhdessä' -osuutta, kun hän pyytää anteeksi pettämistään julkisesti. 'Lopeta puhuminen hänen puolestaan. Olet suorittanut tarpeeksi.'