Kurt Busch Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Terveys

WPR

Kurt Thomas Busch, joka tunnetaan paremmin nimellä Kurt Busch, on ammattimainen historiallisten autojen kilpailija Yhdysvalloissa. Hän on nyt kokopäiväinen kuljettaja NASCAR Monster Energy Cup -sarjassa. Hän on pelissään yksi parhaista finaalipelaajista. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet inspiraatiota hänen peleistään.

40-vuotiaan nettovarallisuus on noin 50 miljoonaa dollaria. Toisen/nykyisen vaimonsa Ashley Van M.:n kanssa hän elää ylellistä elämäntapaa.

Amerikkalaisen ammattikilpailijan Kurt Buschin nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria, joka sisältää kaikki hänen omaisuutensa ja tulonsa. Brad Keselowskin ja Danica Patrickin ohella hän on yksi maailman rikkaimmista NASCAR-kuljettajista. Bushin perheen omaisuuden arvioidaan olevan 13,4 miljardia dollaria.

Kurt Buschin varhainen elämä

Kurt Buschin nettoarvo

Kurt Thomas Busch syntyi 4. elokuuta 1978 Las Vegasissa, Nevadassa. Hänen isänsä oli myyjä, kun taas hänen äitinsä oli kouluttaja. Hän aloitti mikroautoilun isänsä kanssa ollessaan kuusivuotias. Hän osallistui ensimmäiseen turnaukseensa neljätoistavuotiaana.

Hän kilpaili kääpiöautolla Pahrump Valley Speedwaylla. Hänen isänsä tuki häntä kilpailemisen tavoitteissa ja antoi hänelle luvan kilpailla niin kauan kuin hän säilytti hyvät arvosanat. Nuoruudessaan hän ajoi modifioiduilla autoilla ja voitti toisen kilpailunsa Las Vegas Speedway Parkissa.

Hän ja hänen isänsä kilpailivat kaikkialla lounaassa. Kyle Bushin vanhempi veli Kurt on kaksinkertainen NASCAR Cup -sarjan mestari. Hän meni Arizonan yliopistoon jatkaakseen intohimoaan tulla proviisoriksi valmistuttuaan Durangon lukiosta. Hän kesti vain lähes vuoden ennen kuin palasi kilpauransa.

Lue myös: SungWon Cho Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaampaan elämään!

Ura

Kun ammattikilpa-kuljettaja Chris Trickle loukkaantui vakavasti ohiajoammuskelussa, joka on edelleen ratkaisematta, hänen Star Nursery -tiimi alkoi etsiä seuraajaa. Busch nousi tunnetuksi 1990-luvulla voittamalla Nevada Dwarf Car Championshipin vuonna 1995 ja Legend Cars Western States Championshipin vuonna 1996.

Hän liittyi Star Nursery -joukkueeseen ennen kuin kilpaili ja voitti NASCAR Featherlite Southwest Seriesin, puoliammattimaisen NASCAR-sarjan.

Vuonna 1998 hänet valittiin vuoden tulokkaaksi Auto Zone Elite Division Southwest -sarjassa. Hän ja hänen Star Nursery -joukkuetoverinsa voittivat Southwest Tourin mestaruuden vuonna 1999. Myöhemmin samana vuonna hän teki sopimuksen Roush Racingin kanssa, mikä antoi hänelle mahdollisuuden nousta ja kilpailla korkeammalla tasolla.

Vuonna 2000 hän kilpaili Craftsman Truck Series -sarjassa, NASCAR-sarjassa nuoremmille kuljettajille. Hän sijoittui sarjan pistetaulukossa toiseksi voitettuaan neljä kilpailua.

Hän oli sarjan nuorin paalu- ja kilpailun voittaja. Paalu ansaitaan voittamalla karsintakilpailu ja saamalla paremman lähtöpaikan kilpailuun. Näillä saavutuksilla Roush ylennettiin ja kilpailee Winston Cup -sarjassa ensi vuonna korvaten Chad Littlen.

Busch kilpaili seitsemässä Winston Cup -kilpailussa, mutta ei voittanut yhtään. Voittojen puutteesta huolimatta Roush Racing päätti tehdä hänestä päätoimisen kuljettajan Winston Cup -sarjassa kaudella 2001.

Hän sijoittui viiden parhaan joukkoon kolmessa kilpailussaan sinä vuonna ja ansaitsi yli 2 miljoonaa dollaria. Vuoden 2001 Daytona 500 -sarjassa Busch kilpaili Dale Earnhardtia vastaan, joka antoi hänelle keskisormen ajaessaan 185 mph.

Kurt Buschin nettoarvo

Koska Earnhardt kuoli auto-onnettomuudessa seuraavana vuonna, se oli heidän viimeinen kilpailunsa yhdessä.

Vuonna 2002 hän paransi huomattavasti NASCAR Cup -sarjassa, joka tunnetaan nykyään nimellä Winston Cup -sarja, sen jälkeen, kun he tekivät yhteistyötä R.J. Reynolds Tobacco lopetti toimintansa.

Hän voitti neljä kilpailua, sijoittui viiden parhaan joukkoon kahdessatoista ja sijoittui kymmenen parhaan joukkoon kahdessakymmenessä kauden aikana. Hän sijoittui vuoden kolmanneksi pisteissä ja yli 5 miljoonan dollarin tuloilla.

Hänen suorituskykynsä seuraavalla kaudella oli vähemmän tasaista, ja vaikka hän voitti neljä kilpailua, hän sijoittui pisteissä yhdeksänneksi. Hän palasi kymmenen parhaan joukkoon vasta kaudella 2005, jolloin hän sijoittui pisteissä kymmenenneksi. Hän jätti Roush Racingin vuonna 2005 ja liittyi Penske Racingiin vuonna 2006.

Lue myös: Thomas Sandersin nettoarvo: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Kurt Buschin nettoarvo

Kurt Busch on yksi rikkaimmista ja suosituimmista kilpa-auton kuljettajista. Kurt Buschin nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin mukaan.

Hän kilpaili go-kärryillä lapsena ja oli kääpiökilpailun mestari teini-iässä.

Busch käännettiin rinnalle Ryan Newman Darlingtonissa, ja molempien kuljettajien ura oli ohi. Busch sai 50 000 dollarin sakon ja viiden kilpailun pelikiellon, kun taas Newmania ei rangaistu. Busch sijoittui 21. sijalle, viimeiseksi kärjessä.

Busch aloitti uloimmasta rivistä ja johti 54 kierrosta ennen kuin törmäsi seinään löystyneen pyörän takia, sijoittuen 31. sijalle ja 26 kierrosta jäljessä. Hän toipui seuraavan kahden viikon aikana ja sijoittui neljänneksi Atlantassa. Busch aloitti toiseksi seuraavalla viikolla Richmondissa ja hänellä oli yksi illan parhaista autoista ja sijoittui toiseksi Carl Edwards . Furniture Row Racing teki debyyttinsä Chase-sarjassa.

Ashley hakee avioeroa

Kurt Buschin nettoarvo

Ashley haki avioeroa 43-vuotiaasta miehestä tällä viikolla yli viiden vuoden avioliiton jälkeen. TMZ Sportsin 9. toukokuuta saamien oikeudenkäyntitietojen mukaan hän kuvaili heidän avioliittoaan 'peruuttamattomasti tuhoutuneeksi'.

TMZ:n mukaan Ashley on tiettävästi syyttänyt Kurtia heidän yhteisten pankkitiliensä ja luottokorttiensa käyttöoikeuden rajoittamisesta viime kuussa sekä käskenyt hänet jättämään perheen kodin kesäkuun ensimmäiseen viikkoon mennessä.

Huhujen mukaan parilla ei ole lapsia, eikä he ole allekirjoittaneet avioehtosopimusta.

Kurt Buschin koulutus

Kurt Busch on saanut korkeat arvosanat työstään lapsuudesta asti. Kurt Busch aloitti lukion 16-vuotiaana. Kurt Busch suoritti kandidaatin tutkinnon Yhdysvaltain julkisessa valtion laitoksessa lukion päätyttyä.

Lue myös: Doug Walker Net Worth 2022: Amerikkalainen elokuvakriitikko ja YouTuben tulot!

Kurt Thomas Busch Pituus ja fyysinen kuvaus

Fyysinen kauneus heijastaa sitä, kuinka hyvin suosikkijulkkiksesi säilyttävät ulkonäkönsä ja terveytensä. Fanien seuraajat ovat aina pakkomielle fyysisistä ominaisuuksista, kuten pituudesta, painosta, silmien väristä, kehon muodosta ja niin edelleen.

Tämä on asia, jonka olemme myös tietoisia. Hän on 1,8 metriä pitkä. Tämä henkilö painaa 73 kg. Painoa voidaan säätää milloin tahansa. Pyrimme näyttämään uusimmat.

Kurt Buschin Avioliitto ja asiat

Kurt Buschin nettoarvo

Kurt Thomas Busch on naimisissa tai naimaton. Ihmiset ovat usein kiinnostuneita julkkisten henkilökohtaisesta elämästä. Alla olevaan taulukkoon olemme koonneet hänen siviilisäätynsä, puolisonsa, ajankohtaiset tapahtumat, harrastukset ja muut henkilötiedot.

Osioon olemme lisänneet myös suosikkihenkilömme ja -kohteitamme. Katso taulukkoa saadaksesi lisätietoja suosikkihenkilösi avioliitosta.