Kuoliko Moana myrskyssä? Fanit kysyvät räjäytetty Disney!

Viihde

WPR

Disney on tunnettu kaikkien aikojen rakastetuimpien lastenelokuvien tuottamisesta, ja menneiden vuosikymmenten elokuvilla on edelleen paikka fanien sydämissä.

Vaikka elokuvat ovat usein kekseliäitä, usein ilmaantuu faniteorioita, jotka ehdottavat paljon tummempia tarinan linjoja, kun katsot pinnan taakse.

Mikään Disney-elokuva ei ole riskitön. Vaikuttaa siltä, ​​että vuoden 2016 Moana-elokuvaa koskeva faniteoria kyseenalaistaa, kuoleeko elokuvan päähenkilö alkukohtauksissa.

Tämä faniteoria saattaa tuntua pahaenteiseltä, mutta sillä on jonkin verran pohjaa todellisuuteen.

Kuoleeko Moana myrskyssä?

Helmikuussa 2021 julkaistun Occams-Toothbrush Reddit -faniteorian mukaan Moana itse asiassa menehtyy myrskyssä lähellä elokuvan alkua.

Ajatus perustuu havaintoon, että taifuunissa haaksirikkoutuneen Moana kohtaa elokuvan loppuosan ajan vain jumalia, puolijumalia ja legendaarisia eläimiä, kuten Mauin, Kakamoran ja Te Ka:n, eikä puhu kaikki ihmishahmot uudelleen loppuun asti.

Lue lisää: TikTok-tähti Brandon Brootal kuoli: Fanit kunnioittivat kaikkialla maailmassa!

Yksi teoria tästä on, että kun Moana joutuu myrskyyn, hän joko kuljetetaan toiseen paikkaan tai tapetaan ja päätyy kiirastuleen tai fantastiseen jumalten valtakuntaan.

Se tosiasia, että Moana saapuu Lalotaihin, hirviöiden valtakuntaan, jossa Tamatoa rapu asuu, vaikeuksitta huolimatta Mauin vakuutuksesta, ettei yksikään tavallinen kuolevainen yrittäisi matkaa, voidaan pitää todisteena siitä, että Moana on itse puolijumala.

Se, että Moana tapaa jälleen kuolleen isoäitinsä ja että hän näyttää hänestä kirkkaansinisenä aaveena juuri ennen elokuvan huippukohtaamista Te Ka:n kanssa, antaa lisää uskottavuutta hypoteesille.

Vasta kun Moana palaa Te Fitin sydämeen, hänet herätetään henkiin, ja tämä on myös viimeinen kerta, kun näemme Mauin, koska hän ei ole mukana Moanassa Motunuille.

Lue lisää: Kuinka 'Black Tom Cruise' kuoli? Fanit kunnioittivat Otis Perkinsiä sosiaalisessa mediassa!

Hei Hei, mikä se on?

Kuoliko Moana myrskyssä?

Fani-idean hämmentävin elementti on Hei Hei kana, vaikka suurin osa siitä sopiikin hyvin.

Tämä johtuu siitä, että hän voi seurata Moanaa koko elokuvan ajan ilman, että se näyttää välittävän.

Hei Hein alkuperä voidaan kuitenkin selittää kahdella tavalla: joko hän on itse puolijumala tai hän on eräänlainen henkiopas, kuten Pixarin Cocon alebrijet.

Loppujen lopuksi hän ei todellakaan ole tietoinen siitä, kuinka käyttäytyä kuin tyypillinen kana.

Disney+:ssa on nyt Moana-suoratoisto, joka julkaistiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2016.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR