Kuningatar Mehiläinen! Katso Lil Kimin muutos vuosien varrella näissä vanhoissa ja uusissa valokuvissa

Julkkis

WPR

Teidän Majesteettinne Mehiläiskuningatar! Kimberly As Denise Jones, joka tunnetaan myös nimellä Lil Kim, joka on kasvanut artistina ja maailmanlaajuisena muotisymbolina, on muuttunut dramaattisesti vuoden 1996 debyytti-rap-albuminsa jälkeen.

'Lady Marmalade' -räppäri julkaisi Hard Coren, ja hänestä on tullut yksi tunnetuimmista studioon koskaan tulleista naisräppareista.

Provokatiiviset vaatteet ja räikeä itseilmaisu ovat tehneet hänestä inspiraation monille muille, jotka ovat seuranneet hänen esimerkkiään sen jälkeen, kun hänet on opettanut Christopher Wallace, joka tunnetaan paremmin edesmenneenä räppärinä. Pahamaineinen B.I.G.

'Kovan ytimen julkaisun jälkeen minun piti ihmetellä: 'Mitä minä teen, josta kaikki nauttivat niin paljon?' Kun vihdoin tajusin, mitä olin tekemässä, minulla kesti melkein kolme vuotta', You Got Served -näyttelijä kertoi haastattelulle. Lehti marraskuussa 1999.

Lil Kimin muutos vuosien varrella näissä vanhoissa ja uusissa valokuvissa

Monet naiset tekevät niin kuin minä, ja se on inspiroivaa nähdä. Nimeni on vain Lil Kim. Kaikki alkoi minusta.'

Musiikkityönsä lisäksi Kim oli edelläkävijä myös muotiteollisuudessa. Donatella Versace , yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista muotisuunnittelijoista, kutsui New Yorkerin himoituneeseen Met Galasiin vuosien varrella.

'Donatella on rouvani. Kim kertoi Voguelle toukokuussa 2020, että hän ja italialainen suunnittelija 'olivat rakastaneet toisiaan siitä hetkestä lähtien, kun näimme toisemme ensimmäisen kerran'. Kim kertoi tämän heidän suhteestaan.

”Hän oli iloinen siitä, että nautin hänen vaatteistaan. Kaikkien aikojen suosikkimuotisuunnittelijani oli Versace. Siksi hän teki aina asioita vain minulle', hän sanoi.

Lil Kimin muutos vuosien varrella näissä vanhoissa ja uusissa valokuvissa

Sillä aikaa Kim Kardashian on tuttu nimi, hänellä on ollut osansa halventajia. 'Player's Anthem' -räppäri debytoi musiikkiteollisuudessa 20-vuotiaana ja on joutunut kohtaamaan ankaraa kritiikkiä ulkonäöstään, mukaan lukien ihon valkaisuvaatimukset ja epäilykset plastiikkakirurgiasta.

Paljon negatiivisuutta tervehti tuloani alalle. Vielä nytkin saan paljon vitriolia… Olen empaattinen sielu.

Kun 'Crush on You' -räppäri palkittiin Women in Entertainment Empowerment Network Awards -kilpailussa vuonna 2016, hän sanoi: 'Olen syöpä.

Lil Kimin muutos vuosien varrella näissä vanhoissa ja uusissa valokuvissa

Vaikka Jumala sanoo minulle, että 'Antakaa heidän säilyttää vihansa.' Siksi vastaan ​​vain: 'Joo, okei.' Mitä tulee minuun, minulla on Kaikkivaltiaan Jumalan tuki. Oho, mitä aiot tehdä kanssani nyt?'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: