Kung Fu Panda 4 -animaatio päättyy, tiedä mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muista päivityksistä

Anime

WPR

Kung Fu Panda on elokuvasarja, joka vetoaa niin aikuisiin kuin lapsiin ja nuoriin. Dreamworks Animation on tähän mennessä julkaissut kolme elokuvaa.

He kaikki ovat menestyneet erittäin hyvin lipputuloissa ja tuottaneet yhteensä 1,29 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti.

Nämä elokuvat ovat myös saaneet useita nimityksiä ja palkintoja. Jopa Annie-palkinto parhaasta animaatioelokuvasta meni Kung Fu Pandalle.

Dreamworks Animation valmistautuu Kung Fu Panda 4:ään kaikilla näillä ehdokkuudella, erinomaisilla arvosteluilla ja korkeilla IMDb-luokituksilla.

Vaikka Dreamworks Animationin toimitusjohtaja totesi, että elokuvalla ei ole vain neljäs, vaan myös viides ja kuudes jatko-osa.

Tällä hetkellä ei ole konkreettista vahvistusta julkaisupäivämäärästä. Neljännen Kung Fu Pandan jatko-osan olemassaolo on varmistettu.

Kung Fu Panda 4:n julkaisupäivä

Kung Fu Panda 4

'Kung Fu Panda 3:n jälkeen sarjaan odotetaan vielä kolme jatko-osaa, mikä lisää yhteensä kuuteen ominaisuuteen', DreamWorks Animation C.E.O. Jeffrey Katzenberg totesi.

Kung Fu Panda 4:n odotetaan saapuvan teattereihin pian. Tekijät eivät kuitenkaan ole ilmoittaneet sen julkaisuvuotta tai -kuukautta. Tiedämme toistaiseksi vain sen, että Kung Fu Panda 4 jaetaan kuuteen osaan. Se on kykyjemme laajuus.

Meillä on kuitenkin joitain alustavia elokuvan ensi-iltapäiviä. Kung Fu Panda 4:n tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, mutta sen odotetaan saapuvan teattereihin vuonna 2022 tai lähitulevaisuudessa. Kung Fu Panda 4:n julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu.

Lue myös: Outer Banks 3. kausi: julkaisupäivä, viimeisimmät uutiset, näyttelijät ja kaikki tieto!

Kung Fu Panda 4 Näyttelijät

Kung Fu Panda 4

  • Master Cranea esittää David Cross.
  • Po:ta esittää Jack Black.
  • Master Monkey on Jackie Chan.
  • Kai näyttelee J.K. Simmons .
  • Li Shania esittää Bryan Cranston.
  • Mr. Ping on James Hong.
  • Master Tigressiä esittää Angelina Jolie.
  • Master Mantista esittää Seth Rogen.
  • Mestari Shifua esittää Dustin Hoffman .
  • Mestari Viperiä esittää Lucy Liu.

Lue myös: Euphoria-kauden 3 mahdollinen julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kung Fu Panda 4 juoni

Kung Fu Panda 4

Vaikka sarjan toinen elokuva, joka on myös suosikkini, kiusoitteli kolmannen elokuvan tapahtumia näyttämällä Pon isän yhä elossa ja asuvassa piilossa olevassa Pandakylässä, kolmas elokuva ei kiusaa tulevaisuudesta, vaan tuo Pon tarinan täyteen. ympyrä sotilaana ja opettajana, neljännessä on paljon odotettavaa, mikä tekee neljännestä entistä tarpeellisemman.

Po palaa laaksoon taisteltuaan Kai:a vastaan ​​ja saanut kyvyn valjastaa ja käyttää Chiä sekä mystisiä yin-yang-sauvoja, jotka opettaja Oogway lahjoitti hänelle henkimaailmasta kolmannessa elokuvassa.

Tästä eteenpäin lohikäärmesoturin tarina, Furious Fiven tarina, pandakylän tarina ja laakson tarina integroituvat sujuvasti yhdeksi, jolla on yhteinen polku ja kohtalo.

Siitä huolimatta odotan sen noudattavan franchising-sarjan melko perinteistä lähestymistapaa, jossa esitellään yksi, kaikkivoipa vihollinen Kiinan rikkaasta kulttuurisesta (ja kuvitteellisesta) menneisyydestä ja asetetaan hänet Po:ta vastaan, sekä paljastaa enemmän Po:n haudatuista alkuvaiheista.

Kaikkea tätä tarjotaan suurella avustuksella elokuvan tunnushuumoria ja upeaa, elävää animaatiota. Tällä hetkellä on vaikea ennustaa, kuinka se tulee toimimaan kolmen elokuvan aikana.

Tällä hetkellä esitettävä tv-sarja ' Kung Fu Panda: Paws of Destiny ”, jonka voi ostaa Amazon Primesta, antaa hyvän indikaattorin siitä, mihin neljäs on matkalla.

Kung Fu Panda 4

Po mentoroi neljän pandalapsen ryhmää kylästä, jotka törmäävät mystiseen luolaan kylän alla ja päätyvät vahingossa imemään neljän voimakkaan ja muinaisen Kung Fu -soturin, jotka tunnetaan neljänä tähtikuviona, eli Sinisen lohikäärmeen, Mustan Kilpikonnan ja Valkoisen. Tiger ja Red Phoenix.

Lisäksi tarina sisältää suuremman uhan, joka pelastajalasten on nyt kohdattava, jolloin Po on vastuussa opettaa heille kuinka käyttää kykyjään.

Ei ole parempaa tapaa osoittaa Po:n halu tulla opettajaksi, kuin jos ja kun neljäs tapahtuu, kuten kolmas teki. Koska elokuva on suositumpi kuin televisiosarja, elokuvan tekijöiden on keksittävä tapa sisällyttää juoneeseen neljä taistelijapandaa.