Kun Tom Hanks sai vaimonsa kompastumaan, hän huusi joukolle faneja perääntymään!

Julkkis

WPR

Matkalla autoonsa Tom Hanks ja Rita Wilson yrittivät juuri nauttia miellyttävästä illasta New Yorkissa, kun joukko ryntäsi heitä huutaen kuvia ja nimikirjoituksia.

Kun yksi faneista kompastui Wilsoniin, Hanks kääntyi ympäri ja pyysi heitä muuttamaan pois, huutaen samalla. Hanks tunnetaan miellyttävästä käytöksestään, joten hän oli ymmärrettävästi tyytymätön.

Hanks ja Rita Wilson TMZ:n torstaina julkaisemassa kuvamateriaalissa turvahenkilöstö nähdään heidän vievän hotellistaan ​​mustiin maastoautoihinsa.

Useat henkilöt kiiruhtivat tavoittamaan heidät heti, kun he poistuivat rakennuksesta.

Wilson kompastui, kun yksi miehistä törmäsi häneen. Hanks pysähtyi täysin, kääntyi ympäri ja kohotti kätensä. Ennen kuin he astuivat sisään autoonsa, Hanks sanoi: 'Tämä on vaimoni, takaperin!'

Hanks, 65, ja Wilson, 65, ovat olleet naimisissa 34 vuotta ja juhlivat äskettäin 34. hääpäiväänsä. Vaikka Hanksilla ja Wilsonilla on erillinen menestyvä ura, he matkustavat usein yhdessä.

Kun Tom Hanks sai vaimonsa kompastumaan, hän huusi joukolle faneja perääntymään!

Wilson soitti Chevy Vibes Stagella Walk of Fame Parkissa 2022 CMA Festin aikana viime viikolla.

Hanks istui teltan alla ja katsoi Wilsonin esittävän uusia kappaleitaan. Wilson oli myös Hanksin puolella Australiassa vuonna 2020, kun hän sai positiivisen COVID-19-testin.

Koronavirusepidemian alkuaikoina Hanks oli Australiassa kuvaamassa Baz Luhrmannin Elvis-elokuvaa, uutta Elvis Presleyn elämäkertaa, jonka pääosassa pääosassa oli Austin Butler.

Hanks esittää everstiä Tom Parker , Presleyn manageri, hänelle harvinaisessa konnaroolissa. Elokuva saa ensi-iltansa 24. kesäkuuta.

Hanks paljasti uudessa haastattelussa The New York Times -lehden, että hän lopetti postaamisen Twitterissä, koska hän sai outoja reaktioita, kun hän julkaisi valokuvia näennäisesti yksinkertaisista asioista, kuten kengistä. Hanksilla on vahvistettu Twitter-tili, vaikka hän ei ole käyttänyt sitä toukokuun 2020 jälkeen.

'Lopetin lähettämisen, koska ennen kaikkea uskoin sen olevan turha harjoitus', Hanks sanoi. 'Olen saanut jo paljon huomiota.

Mutta kirjoittaisin myös jotain typerää, kuten 'Tässä on kenkäpari, jonka näin tien varrella', ja kolmas kommentti olisi 'Expletive you, Hanks.'

Kun Tom Hanks sai vaimonsa kompastumaan, hän huusi joukolle faneja perääntymään!

En ole varma, haluanko antaa hänelle foorumin. Jos kolmas kommentti on jotain tällaista: 'Tyhjennä sinä, sinä Obamaa rakastava kommunisti', se on kuin 'minun ei tarvitse tehdä sitä'.

Lue myös: Uvalden kouluammuskelun jälkeen Raidersin omistaja Mark Davis lahjoittaa miljoona dollaria koulupiirille

Rita Wilson ja Tom Hanks ovat olleet naimisissa vuodesta 1988

Vuonna 1981 Hanks ja Wilson tapasivat sitcomin Bosom Buddies kuvauksissa. Hanksin erottua Samantha Lewesistä, jonka kanssa hänellä oli kaksi lasta, 44-vuotias Colin Hanks ja 40-vuotias Elizabeth Hanks, pariskunta meni naimisiin vuonna 1988. Chet Hanks , 31, ja Truman Hanks, 26, olisivat Hanksin ja Wilsonin pojat.

Pandemian alkaessa pariskunta oli myös yksi ensimmäisistä julkkiksista, jotka julistivat julkisesti COVID-19-diagnoosin.

Hanks oli saanut sairauden kuvattaessaan kohtauksia Baz Luhrmannin tulevasta elämäkerrasta Elvis Presley Australiassa tuolloin. Maaliskuussa 2020 Hanks ja Wilson paljastivat diagnoosinsa.

Kun Tom Hanks sai vaimonsa kompastumaan, hän huusi joukolle faneja perääntymään!

Wilson vei Hanksin pyöräretkelle hänen 65-vuotissyntymäpäiväänsä viime vuonna. Hän kirjoitti Hanksin valokuvaan Instagramissa: 'Ajan paremmin kuin koskaan 65-vuotiaana! Elämäni rakkaudelle toivotan sinulle oikein hyvää syntymäpäivää! Xbox.'

Julia Roberts, Hanks Larry Crowne näyttelijä, kommentoi kommenttiosiossa 'Tom, hyvää syntymäpäivää!!! Ihailen teitä molempia.'

Äskettäin Tom Hanks ja Rita Wilson näyttelivät molemmat Taylor Sheridanin luomassa länsimaisessa TV-sarjassa 1883, joka toimii esiosana Yellowstone-menestyssarjassa.

Kenraali Meadea näytteli Hanks ja varastonhoitaja Carolynia näytteli Wilson.

Wilson näytteli äskettäin rinnalla Zoe Kravitz HBO Max -trillerissä Kimi, ja Hanks nähdään seuraavaksi eversti Tom Parkerina Baz Luhrmannin elokuvassa Elvis, joka saapuu teattereihin 24. kesäkuuta 2022.