Kun Rockstar Games GTA 6 vuoti. Mitä seuraavaksi matkalla?

Teknologiaa

WPR

Päivä, joka menee videopelivuotojen aikakirjoihin, on tänään. Tuleva Grand Theft Auto -peli tai mikä sen nimi olikaan, on juuri vuotanut.

Ja toisin kuin aiemmat Vice Cityä koskevat vuodot tai mahdollisuus saada sekä mies- että naishahmoja, tämä on erilainen. Harkitse lähdekoodin paljastamista.

Hakkeri hankki GTA V:n ja GTA VI:n lähdekoodin sekä varhaisen Development Build -videon. Lisäksi kehitysversion pelivideo kestää pidemmän aikaa. Mukana on lähes 90 elokuvaa ja yhteensä vajaan tunnin peliaika.

Lisäksi on mahdollista, että hakkeri myi äskettäin GTAV-lähdekoodin 100 000 dollarilla. videopeli, joka ilmestyi yhdeksän vuotta sitten. Lisäksi vaaditaan lunnaita vastineeksi GTA VI:n täydellisestä lähdekoodista. Näin ollen voit nähdä, kuinka korkeaksi tarjous voi nousta.

Emme tietenkään näytä sinulle pelattavaa tai edes kuvakaappauksia. Tämä sivu on kirjoitettu vain osallistuaksemme keskusteluun siitä, mitä tapahtui, mitä se tarkoittaa Rockstar Gamesille ja mitä se tarkoittaa Grand Theft Auto -sarjan tulevaisuuden kannalta.

Nähtyämme kaikki GTA 6 -vuodot olemme hieman masentuneita. Pelin ensimmäisen näkemisen ilo on jonkin verran vähentynyt, kun nähtiin vanhentunut kehitysversio, joka ei selvästikään ole vielä valmis. Meillä kaikilla on tiedon tarve, mutta mielestämme kukaan ei onnistu tässä skenaariossa.

Paras esimerkki, jonka voimme antaa, on, kun elokuvan trailerissa, jonka aiot jo nähdä, käytetään myyntielementtiä, joka muuten olisi ollut miellyttävä yllätys, kun katsoit sen ensimmäisen kerran.

Tämän päivän paljastamisen myötä ymmärrän kuitenkin, miksi jotkut ihmiset eivät tunne sääliä Rockstar pelit tai Take-Two Interactive. Yksinpelimodderit on haastanut oikeuteen. jopa niin pitkälle, että he uhkaavat heitä aiempien ponnistelujen DMCA-poistoilla.

Jopa alkuperäistä GTA 1:tä ja GTA 2:ta esittävä video sai äskettäin tekijänoikeusvaroituksen. Lakuudesta huolimatta lakko myönnettiin näiden yli 20 vuotta sitten julkaistujen pelien alkuperäistä kehittäjää vastaan. Tämän seurauksena voit kuvitella kuinka pahalta tämä näyttää.

Ja kaiken lisäksi he tekivät yhteistyötä Grove Street Games luodakseen GTA Trilogy: The Definitive Editionin, jota pilkkattiin puutteista ja toimintahäiriöistä ja joka tuotettiin alituotteeksi. Muistamme tapauksen, jolloin he poistivat VR-modin ja heti ylistivät yhteisöä avusta seuraavana päivänä.

Selvennykseksi totean, että emme millään tavalla tue rikosta, jossa hakkeri on hankkinut pelin lähdekoodin ja kehitysosien elokuvan Rockstar Gamesilta.

Ja tunnemme todella kauheaa kehittäjiä kohtaan, jotka tekevät kaikkensa tehdäkseen pelistä parhaan mahdollisen ja jotka eivät ole millään tavalla vastuussa yrityksensä epäeettisestä käytöksestä.

Mitä sitten tapahtuu? Hyvin. Poistopyyntöjä lähetetään sisällöntuottajille kaikkialla maailmassa, mikä varmasti vahvistaa vuodot. Mitä tämä kuitenkin tarkoittaa Rockstar Gamesin GTA 6:lle? Peli voidaan keskeyttää, se on mahdollista. Vaikka epäilemme vilpittömästi, että sitä koskaan tapahtuu.

Voimme kuitenkin kokea merkittäviä sisäisiä viiveitä tai jopa peruutuksia, jos lähdekoodit tai sisäiset versiot tulevat julkisiksi. Ja ollakseni täysin rehellinen, jaamme toiveesi olla peruuttamatta tätä peliä. Toivotaan, ettei se sitten koskaan saavuta yleisöä.

Ja siihen loppuu koko sotku. Take-Two Interactiven ja Rockstar Gamesin epärehellisiä toimia lukuun ottamatta tämän projektin parissa jatkuvasti työskennelleet tekijät eivät ansaitse tätä.

Ja uskomme, että Rockstar Games voi rajoittaa haitat antamalla lausunnon ja antamalla tietoja pelistä. ei sitä, mitä on aiemmin julkistettu. teaser tai ikkuna julkaisua varten.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. GTA 6 -peli vuotanut: onko se totta vai väärennöstä?
  2. Näin Twitter reagoi GTA 6 -vuotojin (ja se on hauskaa)
  3. Grand Theft Auto 6:n hakkerin nimi, käytetty 100 000 dollarilla, GTA 5:n lähdekoodihuijaus!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR