Kun Elvis Presley kertoi Barbara Edenille Priscillasta, hän kysyi häneltä avioliitosta

Julkkis

WPR

Kun Barbara Eden työskenteli Elvis Presleyn kanssa, hän kertoi hänelle, että hän tapasi tulevan vaimonsa Priscillan tämän ollessa siellä.

I Dream of Jeannie -näyttelijä Jackée Harry oli innostunut, kun häneltä kysyttiin hänen kokemuksestaan ​​työskennellä Elvis Presleyn kanssa vuoden 1960 elokuvassa Flaming Star at Christmas Con Pasadenassa Kaliforniassa lauantaina.

Eden, joka täyttää kuun lopussa 91 vuotta, aloitti sanomalla: 'Elvis oli jännittävä.' ”Hän kuoli, koska hän ei saanut tyttöä – ja hän oli myös hämmästyttävä! Hän oli todella poikkeuksellinen.

Uskon, että se oli ainoa hänen tekemä kuva, jossa häntä kehuttiin esityksestä eikä laulun laulamisesta….

Kun Elvis Presley kertoi Barbara Edenille Priscillasta, hän kysyi häneltä avioliitosta

Hänen seuraajansa panostivat elokuvaan, mutta kriitikot ylistivät sitä, ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä heidän vastustuksestaan ​​huolimatta.

Lue myös: Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Presley, joka oli tuolloin 25, kutsui 'herrasmies'. Barbara Eden , joka teki valossa sen tosiasian, ettei hänellä ollut romanssia hänen kanssaan.

Hän sanoi muistoissaan, että 'hän hankki minulle tuolin', kun hän saapui kuvauspaikalle. 'Näitä näyttelijät eivät tee. He eivät välitä, jos istut lattialla. Ja kun miehistö sääteli valaistusta ja muita asioita, hän otti kitaran esiin ja alkoi laulaa. Hän laulaisi kauniisti. … Sen jälkeen muistan, että meillä oli myös tapana jutella. Puhuimme usein.'

Kun Elvis Presley kertoi Barbara Edenille Priscillasta, hän kysyi häneltä avioliitosta

Priscilla Beaulieu ja Michael Ansara , näyttelijä, joka näytteli Cochisea Broken Arrow -sarjassa, mainittiin usein heidän chatissaan.

'Jos aiot mennä naimisiin Hollywoodissa, miten teet sen?' 'Kuinka aiot tehdä tämän kaiken tapahtuvan kanssa?' Sanoin. Jaettu: Eden 'Vastaukseni: 'Tiedätkö mitä? Se on meidän työmme puolestamme.’ Kuinka ansaitsemme voittoa?

Lopuksi, kuten hän selitti, 'No, Saksassa tapasin tämän tytön.' 'En ole liian varma, hän on hirveän nuori', hän vastasi. Valitettavasti hän ei paljastanut ikänsä. Joo, olen nyt 14. Lisäksi käskin heitä työskentelemään yhdessä joukkueena, koska he pärjäävät.

Hän lisäsi: 'En tiennytkään' nauraen.

Armeijassa ollessaan Elvis Presley hänellä oli tilaisuus tavata Priscilla, 14-vuotias tyttö Memphisistä Tennesseen osavaltiosta. He menivät naimisiin vuonna 1967, seitsemän vuotta sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella.

Myöhemmin Eden ja Ansara menivät katsomaan Elvis Presleyn esiintymistä Sin Cityssä.

Kun Elvis Presley kertoi Barbara Edenille Priscillasta, hän kysyi häneltä avioliitosta

Eden sanoi: 'Olen nähnyt monien ihmisten työskentelevän, mutta tämä oli jännittävin asia, jonka olen koskaan nähnyt.' 'Kaikki nämä kitarat! Elvis Presley oli yksi kaikkien aikojen suurimmista viihdyttäjistä. Hänen kanssaan oli ilo työskennellä. Näin muistan hänet, en sitä, millainen hän oli myöhemmin elämässä. Hänen kauneutensa ja viehätyksensä houkuttelivat minut häneen.'

Lue myös: Amber Heard valittaa Johnny Deppin tapauksesta: 'riittämättömät todisteet'

Edenin tarinan lopussa Harry sanoi: ”Olisin hypännyt hänet, jos olisin voinut. Olisin hypännyt Elvisin.

Jos sinulla olisi Cochise aviomiehenä, Eden vastasi nopeasti: 'Et tekisi.'

Tätä kirjoitettaessa Kalifornian joulutapahtuma on käynnissä sunnuntaihin asti. Edisonissa, New Jerseyssä, järjestetään 9.–11. joulukuuta toinen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR