Kun Chuck Norrisin 22-vuotias pojanpoika esiintyi 'Claim to Fame' -ohjelmassa, tässä on 5 mielenkiintoista faktaa hänestä!

Julkkis

WPR

Odottamattomassa käänteessä Max Norris oli ensimmäinen kilpailija, joka häädettiin Claim To Famen avausjaksossa! 22-vuotias osallistuja putosi ensimmäisen ohjelman viimeisillä sekunneilla, vaikka häntä ei äänestetty ensimmäisenä arvaajana.

Chuck Norrisin pojanpoika Walker paljastettiin hänen olleen. Kuvaile Max Norrisia omin sanoin. Viisi asiaa, jotka sinun pitäisi tietää Maxista HollywoodLifen mukaan.

1. Max hylättiin maineesta

Katso tämä postaus Instagramissa

Chuck Norrisin (@chucknorris) jakama viesti

Pepper valittiin Claim To Famen ensimmäiseksi 'arvaajaksi' ja todennäköisimmin kotiin lähetettäväksi.

Kun Kevin ja Frankie Jonas joutuivat keskeyttämään tuotannon, hän oli valmis yrittämään arvata Maxin nimen. Max oli rikkonut laitetta ilman sääntöä, kun Kevin ja Frankie palasivat.

Viimeksi Max tarkisti puhelimensa ollessaan yksin huoneessaan. Koska Max rikkoi laitetta kiellettyä sääntöä, hänet suljettiin kilpailusta. Hänen henkilöllisyytensä julkistettiin kilpailua varten.

2. Max on Mike Norrisin poika

Kun Chuck Norrisin 22-vuotias pojanpoika ilmaantui kuuluisuuteen, tässä on 5 mielenkiintoista faktaa hänestä

Mike Norrisin ainoana lapsena hän on Chuck Norris ' pojanpoika. Chuckin vanhin poika on Mike. Toisin sanoen Chuckin ensimmäinen vaimo Dianne on heidän Miken äitinsä. Näyttelijä Mike meni naimisiin vaimonsa Valerien kanssa vuonna 1992; heillä on kolme lasta. Kaiken kaikkiaan heillä on kolme lasta.

Claim To Fame -haastattelussaan Max myönsi, ettei hänen isoisänsä tiennyt hänen esiintymisestä sarjassa. Aina kun Chuck ei ole kuvauksissa, Max sanoo nauttivansa tyttärentytärtensä kanssa istumisesta ja elokuvien katselusta.

3. Maxilla on kaksos

Perheessä on Greta. He syntyivät vuoden 2000 lopussa. Gretan vanhempi sisar Hannah syntyi vuonna 1995, samana vuonna kuin Max syntyi.

4. Max oli jalkapalloilija lukiossa

Kun Chuck Norrisin 22-vuotias pojanpoika ilmaantui kuuluisuuteen, tässä on 5 mielenkiintoista faktaa hänestä

Lukion jalkapallossa Max oli Grapevine's Faith High School -joukkueen tukija. Vuonna 2016 Maxin joukkue voitti osavaltion mestaruuden. Greta, hänen nuorempi sisarensa, oli jalkapalloilija lukiossa.

5. Max on Instagramissa

@max norris on Maxin Instagram-kahva. Denton, Texas on lueteltu hänen taiteellisen kotinsa sijaintipaikkana hänen elämänsä.

Kun Chuck Norrisin 22-vuotias pojanpoika ilmaantui kuuluisuuteen, tässä on 5 mielenkiintoista faktaa hänestä

Kun Pirates of the Caribbean -elokuvat ilmestyivät ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa, hahmoa Marty esitti Martin Klebba oli alalla tunnettu kasvo. ”Työskentely sellaisen legendan kanssa oli etuoikeus. Hienoa työtä sarjan energian säästämisessä! 'Marty, sinä olet mies', Max kirjoitti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: