Kummalla rapmogulilla on korkeampi nettovarallisuus: Diddyllä vai Suge Knightilla?

Julkkis

WPR

1990-luvulla kahden hurjan suositun levy-yhtiön johtajia olivat musiikin tuottajat Sean “Diddy” Combs ja Marion “Suge” Knight.

Eri rannikoilla he saavuttivat menestystä ja olivat tunnettuja, ansaitsivat samalla miljoonia dollareita.

He osallistuivat myös konfliktiin, jonka jotkut väittävät aiheuttaneen kaksi tunnettua murhaa. Kuka kuitenkin on rikkaampi vuonna 2022?

Nettovarallisuus ei aloittanut Diddyn riitaa Suge Knightin kanssa

Knight auttoi perustamaan länsirannikolle keskittyneen Death Row Records -levy-yhtiön vuonna 1991. Knight saavutti omaisuutta ja mainetta 90-luvun musiikkielämässä räppärien, kuten Dr. Dren ja Snoop Dogg julkaisemalla erittäin suosittuja albumeja levy-yhtiöllä.

Knightin suostuttelun jälkeen legendaarinen räppäri Tupac Shakur teki lopulta sopimuksen Death Row'n kanssa ja julkaisi All Eyez on Me -julkaisun vuonna 1996.

Myöhemmin samana vuonna, kun Shakur oli Knightin kanssa, joku ampui heidän autoonsa. Shakuriin osui vain osa luodista, mutta hän haavoittui vakavasti ja meni ohi vain muutaman päivän kuluttua.

diddy suge knight rap moguli korkeampi nettovarallisuus

The Notorious B.I.G., Christopher Wallace ja Diddy olivat läheisiä ystäviä, kun Diddy käynnisti Bad Boy Entertainmentin New Yorkissa vuonna 1993.

Länsi- ja itärannikkokohtausten välisen jatkuvan riidan tärkeimmät hahmot olivat Wallace ja Shakur, jotka olivat kerran läheisiä ystäviä.

Tämä kilpailu vaikutti olevan Diddyn ja Knightin välisen konfliktin syy, jonka jotkut väittävät kärjistyneen väkivaltaan.

Forbesin mukaan spekulaatioiden mukaan Diddy teki ensimmäisen aggressiivisen liikkeen, kun hän maksoi palkkamurhaajalle miljoona dollaria Shakurin ja Knightin ampumisesta, mikä johti räppärin kuolemaan.

Selvyyden vuoksi Diddy väitti, että hänestä levitetty syytös 'on täysin väärennös ja täysin naurettava'.

Mutta hän ei ollut ainoa henkilö, joka oli näin vakavien rikossyytteiden kohteena. Toinen informaattori väitti, että Knight maksoi vuoden 1997 murhan järjestämisestä Los Angelesissa, joka murhasi Wallacen alle vuosi Shakurin kuoleman jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Onko Diddyllä tai Suge Knightilla korkeampi nettoarvo nyt?

diddy suge knight rap moguli korkeampi nettovarallisuus

Knightin nettovarallisuus putoaa yllättäen 200 000 dollariin vuonna 2022. Celebrity Net Worthia kohden.

Hän jätti henkilökohtaisen konkurssihakemuksen vuonna 2006, kun hän oli velkaa IRS:lle yli 6,5 miljoonaa dollaria menneitä veroja vuodesta 2002 lähtien.

Knight väitti, että hänen velvoitteensa ylittivät 100 miljoonaa dollaria, mikä johtui suurelta osin 107 miljoonan dollarin tuomiosta, jossa hänet määrättiin maksamaan liikekumppaninsa entiselle vaimolle. Hän oli varhainen Death Row -sijoittaja, mutta sanoi, että hänet pakotettiin lähtemään, kun yritys alkoi menestyä.

Celebrity Net Worthin mukaan Diddyn arvo on kuitenkin uskomattomat 900 miljoonaa dollaria. Useat musiikilliset taidot, kaupallinen imperiumi ja kiinnostus Cîroc-vodkan kaltaisiin yrityksiin ovat tehneet hänestä yhden maailman parhaiten palkatuista julkkiksista viimeisten 20 vuoden aikana.

Mitä Suge Knight tekee nyt?

diddy suge knight rap moguli korkeampi nettovarallisuus

Kun Terry Carter , yksi Heavyweight Recordsin perustajista, kuoli vuonna 2018, Knight osallistui kilpailua kieltävään vetoomukseen tahattomasta murhasta.

Hänen väitetään jahtaneen Carteria ja toista miestä, Cle Sloania, hampurilaisravintolaan Comptonissa, Kaliforniassa, missä hän ajoi kiistelyn jälkeen lava-ajoneuvolla ja osui tarkoituksella molempiin. Vain Sloan eli sen jälkeen, kun hän lähti alueelta.

Carterin murhasta Knight on tällä hetkellä vangittuna 28 vuotta. Uhrin perhe nosti myös laittoman kuolemansyyn, vaikka alkuperäinen tapaus johti väärään oikeudenkäyntiin.