Kuka voitti Blueface vs Kane Trujillo -ottelun? Tarkista viimeisimmät päivitykset!

Julkkis

WPR

Blueface vs. Kane Trujillo oli erittäin odotettu ottelu fanien keskuudessa (Neumane). Heinäkuun 23. päivänä BKFC 19 -taistelu vihdoin käytiin, ja nyt kaikki haluavat tietää, kuka voitti.

Räpparit, vaikuttajat ja julkkikset ovat tavanneet viime aikoina useammin. Bluefacen päätös tarttua tähän tilaisuuteen ei siis ollut odottamaton. Kuukausia sen jälkeen, kun TikTok vs. YouTube -keskustelu yleistyi sosiaalisessa mediassa, räppäri ja TikTok-julkkis joutuivat julkiseen riitaan.

Kuka voitti Blueface vs Kane Trujillo (Neumane) -ottelun?

Ottelussaan Blueface voitti Kanea (Neumane). TikTok tähti tuli esiin svengaamassa eikä pidätellyt taisteleessaan räppäriä vastaan. Toistaiseksi Blueface näytti voittavan tämän taistelun.

Lue lisää: Mikä on Scream Pfp Tik Tokissa – Löydä Viral Cultin perustaja!

Muutaman iskun jälkeen TikTok-tähdellä oli vaikeuksia löytää hyvää paikkaa ladata uudelleen ja ottaa uusi laukaus. Siitä huolimatta Naumane varmisti, ettei hän koskaan luovuttanut taistelua.

KUKA VOITTI BLUEFACE VS KANE TRUJILLO (NEUMANE) -taistelun?

Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen näytti siltä, ​​että räppäri voittaa varmasti. Kun viimeinen kello soi, oli melko varmaa, kumpi selviää voittajaksi.

Neumane yritti epätoivoisesti saada iskuja kierroksen viimeisillä sekunneilla. Mutta Blueface ei tarjonnut paljon mahdollisuuksia. Vaikka räppäri päätyi voittajaksi, nuori TikTok-tähti osoitti sitoutumisensa.

Kaikki mitä tiedämme Tiktok Starista

Aiemmin lempinimellä Neumane käyttänyt Kane ansaitsi merkittävän fanin TikTokissa esittämällä hauskoja sketsejä. Kirjoittajan uusi kahva sosiaalisessa mediassa on @kane. Yli 2,9 miljoonaa ihmistä tilaa hänen kanavansa, ja hänen videoitaan katsotaan jatkuvasti miljoonia katselukertoja.

Joskus Kane käyttää TikTokia näytelläkseen kohtauksen elokuvasta tai TV-ohjelmasta. Hänen katsotuimpia leikkeitä ovat 'Me Coming Home' ja 'Hyping Up My Dad's Apartment' (molemmat kertovat hänen paluustaan ​​​​koteutumiseen yliopiston keskeyttämisen jälkeen ja hänen vanhempiensa myöhemmästä avioerosta).

He jopa julkaisivat videon yhdessä 26. kesäkuuta vahvistaen taistelunsa alustalla, jossa Kane esiintyi Bluefacen kanssa. Siitä lähtien TikTok-sensaatio on julkaissut useita videoita, jotka dokumentoivat hänen harjoituksiaan.

Räppäri kertoo taistelusta

Räppäri kertoi kaikille, että hän käsittelee välistä tappelua Blueface ja Kane vakavasti, huolimatta siitä, että muut saattavat pitää sitä humoristisena tapauksena.

KUKA VOITTI BLUEFACE VS KANE TRUJILLO (NEUMANE) -taistelun?

Räppäri paljasti TMZ:lle, ettei hän ole koskaan nyrkkeillyt. Kuten hän sanoi: 'En koskaan nyrkkeili. Rikollisen ryhmän jäsenenä minä vain joudun tappeluihin.

Lue lisää: Onko Keanu Reeves todella Eternalsissa? Casting-huhut paljastettu!

'Olen viime aikoina syönyt vain grillattuja ja leivonnaisia', Blueface totesi kuvaillessaan tekemiään ruokavaliomuutoksia. Kyllä, yritän todella laihduttaa. En ole tehnyt mitään noista.

Räppäri on julkaissut uuden kappaleen nimeltä 'TikTok'. Tuhannet ihmiset ovat kuunnelleet kappaletta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR