Kuka varakas on Toni Braxton vuonna 2022? Viimeisimmät päivitykset!

Julkkis

WPR

Miljonääri Toni Braxton on monilahjakas viihdyttäjä, joka saa elantonsa esittämällä ja kirjoittamalla musiikkia sekä näyttelemällä elokuvissa ja televisiossa.

Braxton on myynyt maailmanlaajuisesti yli 67 miljoonaa albumia. Kaikkien aikojen menestyneimpien nais-R&B-esiintyjien joukossa. Braxtonilla on pitkä lista Grammy-palkintoja.

Mikä on Toni Braxtonin nettoarvo?

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:7. lokakuuta 1967 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 1 tuumaa (1,562 m)
Ammatti:Laulaja, Näyttelijä, Laulaja-lauluntekijä, Taiteilija, Levytuottaja, Pianisti, TV-persoonallisuus, Muusikko, Musiikkitaiteilija
Kansallisuus:Yhdysvallat

10 miljoonan dollarin nettovarallisuudellaan Toni Braxton on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, pianisti, levytuottaja, näyttelijä, televisiopersoonallisuus ja hyväntekijä. Braxton on myynyt maailmanlaajuisesti yli 67 miljoonaa levyä.

Hän on yksi historian menestyneimmistä R&B-naisartisteista. Braxton on saanut lukuisia Grammy-palkintoja.

Aikainen elämä

Toni Braxtonin nettoarvo

Toni Braxton syntyi Severnissä, Marylandissa, 7. lokakuuta 1967. Lapsena hänet kasvatettiin hartaassa ja musiikillisessa kodissa.

Pappina palvelemisen lisäksi Michael ja Evelyn olivat myös pastoreita paikallisessa metodistikirkossaan. Toinen laitokselle työskennellyt perheenjäsen oli Braxtonin isä.

Kauneussalonkiammatin lisäksi hänen äidillään oli pitkä historia oopperasta. Tonin isoisoisoisä oli myös ministeri. Yksi veli (Michael, syntynyt 1968) ja neljä nuorempaa sisarta muodostavat hänen suuren perheensä (Traci 1971, Towanda 1973, Trina 1974 ja Tamar 1977).

Braxtonin ensimmäinen kokemus julkisesta laulamisesta oli paikallisen kirkon kuorossa. Hän päätti jatkaa koulutusuraa ja ilmoittautui Bowie State Universityyn Marylandissa. Hän kehotti häntä kokeilemaan laulamista kuultuaan hänen laulavan itsekseen, kun hän pumppaa kaasua, ja vakuutti säveltäjän ja tuottajan William Pettaway Jr.

Lue lisää: Peter Guber Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Mint Condition -yhtye avautui Toni Braxtonille kiertuellaan, ja näin he tapasivat ensimmäisen kerran. Vuonna 2001 he menivät naimisiin. Denim Cole Braxton-Lewis syntyi samana vuonna.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Toni Braxton (@tonibraxton)

Hän tuli raskaaksi toisen lapsensa kanssa vuonna 2002 ja vietti loppuvuoden sängyssä. Maaliskuussa 2003 hän synnytti toisen lapsensa, Diezel Ky Braxton-Lewisin. Toni on Autism Speaks -järjestön kansainvälinen tiedottaja, ja hänellä on Diezel-niminen lapsi, joka on autistinen. Lewis ja Braxton erosivat saman vuoden heinäkuussa.

Birdman , räppäri, on seurustellut Braxtonin kanssa viime vuoden toukokuusta lähtien. Tämän vuoden helmikuussa pari vahvisti kihlauksensa. Kihlaus purettiin tämän vuoden tammikuussa. Braxton ja Birdman puolestaan ​​vahvistivat suhteensa 1. huhtikuuta 2019.

Terveysasiat

Toni Braxtonin nettoarvo

Loppukesällä 2007 alkoi nousta huhuja, että Braxtonilla oli rintasyöpä. Tällä hetkellä hän oli uhmakas. Kyhmy oli hyvänlaatuinen ja se poistettiin leikkauksella hänen rinnastaan ​​vuonna 2008.

Lyhyen sairaalahoidon jälkeen 8. huhtikuuta 2008 Braxtonin täytyi peruuttaa jäljellä oleva työjaksonsa Flamingo-hotellissa Las Vegasissa. Ajan myötä ilmestyin 7. kaudelle 'Kuuli diagnoosin mikrovaskulaarisesta angina pectorista kilpaillessani Tanssii tähtien kanssa (pienten verisuonten sairaus).

CBS Newsin haastattelussa Braxton paljasti, että hänellä oli diagnosoitu systeeminen lupus erythematosus 18. marraskuuta 2010.

Lue lisää: Bruna Marquezine Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Toni Braxton konkurssi ja rahakysymykset

Tonilla on pitkä historia taloudellisissa vaikeuksissa taloudellisesta menestyksestään huolimatta. Vuonna 1998, kun hän alun perin hakeutui konkurssiin, hän oli velkaa 5 miljoonaa dollaria.

Tonin taloudellinen tilanne alkoi kohentua vuoden 2000 albuminsa The Heat julkaisun jälkeen, jota myi yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Harmituksekseen Toni joutui jälleen julistamaan konkurssin saman vuoden lokakuussa. Tonilla huhuttiin olevan 50 miljoonan dollarin velkaa tämän hakemuksen tekohetkellä.

Toni Braxtonin nettoarvo

IRS, Tiffany & Co., AT&T ja Neiman Marcus olivat vain kourallinen monista velkojista, joille hän oli velkaa. Alle kahdessa vuodessa hänen kerrotaan käyttäneen 2,5 miljoonaa dollaria kosmetiikkaan, vaatteisiin ja hiuksiin.

Tonin konkurssimenettely johti oikeuksien menettämiseen 27 hänen tunnetuimpaan kappaleeseensa, mukaan lukien 'You're Making Me High', 'Always' ja 'How Many Ways'. Toisin sanoen hän ei enää pysty keräämään laulujensa myynnistä suhteettoman suurta osaa rojalteista.

Tonin suurin hitti 'Un-Break My Heart' on todellakin Diane Warrenin kirjoittama, joten hän ei saa siitä paljon rahaa. Tämän vuoksi Ms Braxton esiintyy edelleen usein, etenkin muissa maissa, joissa hänet tunnetaan paremmin.

Live-esitykset ja henkilökohtaiset esiintymiset, kuten hänen tosi-shownsa Braxton Family Values, tuovat hänelle 750 000–1 miljoonan dollarin vuosipalkan. Tonin velka poistettiin lopulta konkurssituomioistuimessa, joten hänen pitäisi pystyä pitämään taloutensa kunnossa tällä kertaa.

Kiinteistöt

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Toni Braxton (@tonibraxton)

Braxton osti 5 323 neliöjalan kiinteistön Calabasasista Kaliforniassa 2,9 miljoonalla dollarilla syksyllä 2014.

Tämä vuonna 2006 rakennettu neljän makuuhuoneen koti, jossa on omat kylpyhuoneet, markkinoitiin 'edullisena' tulopaikkana erittäin kysyttyyn yhteisöön. Se myytiin 3,4 miljoonalla dollarilla vuonna 2016.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR