Kuka on ShaCarri Richardsonin suhde? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

ShaCarri Richardson on pikajuoksija. Hän pitää hallussaan 1000 metrin ja 200 metrin juoksun ennätykset 10,65 sekuntia ja 22,00 sekuntia. Hän on myös yksi nopeimmista naisista 100 metrin juoksussa.

Hän on myös voittanut lukuisia kilpailuja, mukaan lukien AAU Junior Olympics 100m, USA Track & Field Junior Championships vuonna 2017, 2017 Pan American U20 Athletics Championships ja muut. Hän oli urheilija-opiskelija Louisianan osavaltion yliopistossa, mutta hän lopetti uransa.

Kenen kanssa Sha Carri Richardson seurustelee?

The Source -lehden mukaan amerikkalainen pikajuoksija Sha’Carri Richardson yrittää toipua väkivaltaisen suhteen aiheuttamasta henkisestä traumasta. Hän väitti Instagramissa, että hän oli myös altistunut homofobialle romanssissaan anonyymin jamaikalaisen urheilijan kanssa.

'Olin suhteessa jamaikalaisen urheilijan kanssa, joka ei koskaan välittänyt minusta alusta asti', 22-vuotias kirjoitti Instagramissa. ”Kun minua raahattiin, minua pahoinpideltiin ja minulta varastettiin, mutta pelastin hänet hänen maansa ja perheensä epäluottamuksesta. Minun täytyi käsitellä homofobiaa ja monia muita asioita, joista olen edelleen pääsemässä yli.'

Aceshowbizin mukaan Richardson jatkoi hänen kertomustaan ​​meemillä, joka näytti paljastavan enemmän yhteydestä.

Kuka on Sha Carri Richardsonin suhde

'En ymmärrä, kuinka joku voi vain kävellä pois elämästäsi eikä enää välitä sinusta', viesti sanoi.

Hän myös jakoi Fetty Wapin kappaleen 'The Truth', korostaen riviä 'ja minä kerron totuuden'.

Hän kirjoitti: 'Tuntuu fantastiselta elää totuudessani.'

Hän jakoi myös valokuvan exänsä kanssa ennen sen poistamista.

Richardson nousi kuuluisuuteen selviytyessään Tokion olympialaisiin vuonna 2021. Kuten Blavity on aiemmin raportoinut, kaikkien katseet oli kiinnitetty pikajuoksijaan, kun hän järkytti maailmaa juoksemalla 100 metrin kilpailun 10,87 sekunnissa ja ansaitsemalla paikan olympiajoukkueeseen.

Hänet hylättiin myöhemmin kisoista huumetestin jälkeen. Kuultuaan äitinsä kuolemasta juoksija myönsi polttaneensa marihuanaa.

22-vuotias pelaaja on sittemmin toipunut tukisopimuksista jatkaessaan urheiluuraansa. Mukaan FloTrack , Richardson on voittanut edellisen parhaan 100 metrin aikansa 10,3 sekuntia vuonna 2022.

ShaCarri Richardson seurustelee, mutta on pitänyt tyttöystävänsä henkilöllisyyden salassa.

Kuka on Sha Carri Richardsonin suhde

ShaCarri myönsi, että hänen hiusten värinsä valitsi hänen kumppaninsa. Itse asiassa hänen kumppaninsa valitsi värin, koska se oli kirkas ja eloisa, ja se heijasti Sha'Carrin persoonallisuutta.

Sha’Carrin seksuaalisuus paljastui, kun hän twiittasi sateenkaariemojin Twitterissä. Hänen fanejaan herätti hänen yksittäinen emoji-tviittinsä.

Lue myös: Kenen kanssa Ben Azelart seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Meet ShaCarri Richardson on Instagram.

ShaCarrin Instagram-kahva on @carririchardson_. Hänen tilillään hänet on käytetty nimellä Sha'Carri 'FGTX' Richardson. Hänellä on 476 000 Instagram-seuraajaa, joilla on vain 80 viestiä ja hänen kykyjään.

Hänen elämäkertansa kertoo myös, että hänet kasvatettiin Dallasissa, joten hän tuntee pelin.

Skandaali ja mielenterveystaistelu

Hänen saavutustensa jälkeen media ja fanit seurasivat innokkaasti nuoren urheilijan uusia saavutuksia.

Richardsonin testi oli kuitenkin positiivinen THC:lle, joka on marihuanasta löydetty aine heinäkuussa. Hänen olympiasuorituksensa hylättiin tämän seurauksena, ja johtokunta määräsi Richardsonin kolmenkymmenen päivän pelikieltoon.

Kieltoa voitaisiin jatkaa Tokion kesäolympialaisten alkamisen jälkeen. Silti on mahdollista, että urheilija kilpailee 100 metrin viestissä joukkueensa puolesta.

Kuka on Sha Carri Richardsonin suhde

Jäädytyksensä jälkeen Richardson tunnusti virheensä ja totesi, ettei hänellä ollut aikomustakaan pahoitella käytöstään, joka olisi voitu välttää.

Myöhemmin hän pyysi faneilleen anteeksi skandaalista ja heille pettymyksestä. Toimittaja väitti, että Dallasin kotoisin oli avoin joistakin henkilökohtaisista ongelmista äitinsä kuoleman jälkeen.

Tämä tapahtui vain päiviä ennen oikeudenkäyntien alkamista, ja uutisista oli vaikea selviytyä osallistuessa. Mutta lopulta hän sai tarpeeksi rohkeutta ja suoriutui kokeissa tehden historiaa!

Lue myös: Seurustelevatko Fritz ja Leah? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

ShaCarri Richardsonin seksuaalisuus

Nuori aikuinen kertoi avoimesti seksuaalisuudestaan ​​Twitterissä ennen kuin hänestä tuli menestyvä urheilija. Hän paljasti vuonna 2015 olevansa biseksuaali, minkä hänen perheensä jo tiesi ja tuki.

Kuka on Sha Carri Richardsonin suhde

Richardson seurustelee parhaillaan toisen naisen kanssa, jonka henkilöllisyys on salattu. Hän näyttää arvostavan yksityisyyttä ja twiittasi toisinaan heidän ainutlaatuisesta suhteestaan. Hän on paljastanut tyttöystävänsä hauskan asenteen useaan otteeseen.